Jump to content

Recommended Posts

salutare baieti,

Am o crapatura pe parbriz si vreau sa-l schimb.Am sunat la o firma de pe net are sediu pe undeva prin Militari si mi-a cerut 420 ron cu tot cu montaj.Este ok sa-mi pun un parbriz asa,cam la 280ron + manopera.A mai pus cineva aftermarket, este ok?????? sfatuiti-ma si pe mine,please!!!!

Stima,

Viorel

salutare baieti,

Am o crapatura pe parbriz si vreau sa-l schimb.Am sunat la o firma de pe net are sediu pe undeva prin Militari si mi-a cerut 420 ron cu tot cu montaj.Este ok sa-mi pun un parbriz asa,cam la 280ron + manopera.A mai pus cineva aftermarket, este ok?????? sfatuiti-ma si pe mine,please!!!!

Stima,

Viorel

cea de linga praktiker militari si depozitul de leg-fructe?

da si eu vreau sa merg la ei,am o mica gaura in parbriz... :)

420 lei parbriz cu parasolar verde+montaj e si pe trafic greu,la o statie de BMW Filaret...

Tata a schimbat parbrizul in miliatari unde zici tu si a costat la un seria 5 e39 cam 350ron daca imi amintesc eu bine.Problema este ca chederul este scump dar mie mi-au pus cheder universal deoarece nu era pe stoc cel original!De atunci nu am nici un fel de problema cu el, nu fluiera , nu baga apa inauntru.Io zic ca se merita.

Evitati centrul de parbrize Pilkington, m-au amanat o saptamana cu chederul, eu le dadeam telefoane in fiecare zi si ei spuneau ca ma suna dar nu sunau. Neseriozitate totala. Eram cam disperat ca era foarte rau spart, masina nu era circulabila din cauza ca nu vedeam nimic in fata.

Pana la urma m-am dus pe fundeni, unde s-a rezolvat elegant.

e o firma pe sos.fundeni,nu mai retin exact cum se numeste,a montat cineva acolo acum vreo luna,ieftin,parca 330 ron(parbriz cu parasolar albastru+montaj).firma e la strada,se vede, e ceva cu "glass..." :)

eu am montat acel parbriz... :)

tot pentru E46 NFL 2000 - parasolar albastru, fara senzor de ploaie - 330ron, garantie 2 ani - olimpiaglass

in arozimativ 45 de min a fost montat apoi a trebuit sa mai astept 3 ore pana sa se intareasca solutia aceea de lipit

chederul daca merge recuperat se recupereaza, iar unul nou este undeva la 100 ron

eu sunt foarte multumit

e o firma pe sos.fundeni,nu mai retin exact cum se numeste,a montat cineva acolo acum vreo luna,ieftin,parca 330 ron(parbriz cu parasolar albastru+montaj).firma e la strada,se vede, e ceva cu "glass..." :)

eu am montat acel parbriz... :)

tot pentru E46 NFL 2000 - parasolar albastru, fara senzor de ploaie - 330ron, garantie 2 ani - olimpiaglass

in arozimativ 45 de min a fost montat apoi a trebuit sa mai astept 3 ore pana sa se intareasca solutia aceea de lipit

chederul daca merge recuperat se recupereaza, iar unul nou este undeva la 100 ron

eu sunt foarte multumit

Da, am inteles ca daca umbla cu grija 90% din cazuri l-au recuperat!!!!

Deci se merita sa nu-mi iau original!!!!!

Guest juststy
parca pralington sau cam asa ceva se foloseste la bmw, vezi cat costa, eu am pus din acesta si a costat pentru un e 46 cam 1000 ron, dar am un prieten care si l-a montat in alta parte cu 450 ron...

parca pralington sau cam asa ceva se foloseste la bmw, vezi cat costa, eu am pus din acesta si a costat pentru un e 46 cam 1000 ron, dar am un prieten care si l-a montat in alta parte cu 450 ron...

Se cheama pilkington si ca produs este bun dar din pacate firma este total neserioasa, vezi ce am scris mai sus.

• 1 month later...