Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

Vand BMW e30 2.5i

Guwy

Recommended Posts

Vand BMW e30 2.5i !

Am fabricatie : 1986 !

Culoare : negru mat !

Km : nu stiu ca i-am schimbat bordul si motorul !

Masina a fost reconditionata de mine in 2009 , i-am schimbat : bucsile ( dupa basculele din fata , flansa de la cardan , rulmentul de la cardan , bucsa de la grup ) , pivoti mari + mici , bieletele de directie , amortizoare sport ( intarite ) , arcuri sport 60/80 , placute de frana noi , conducte frana FERODO , pistonasele de la ambreaj , motor 2.5 12valve ( cip + serpi ) , instalatie electrica de '90 , bara fata M-Tech 2 , praguri & bandouri M-Tech 2 , eleron M-Tech 2 , faruri cu lupa & smiley , proiectoare , semnale In-pro , pleoape faruri , stopuri smoked , interior complet piele , plafon IS , volan MOMO , bara stabilizatoare intre amortizoare ( fata ) , grup autoblocant carcasa mare 4.45 .

Masini are mici defecte acum doar am folosit-o iarna asta trebuie vopsita bara fata fiindca s-a zgariat , nasul si cand vine caldura sa relipeasca colantul ca s-a mai dezlipit prin unele locuri .

PRECIZEZ CA MASINA O VAND DIN MOTIVE DE SANATATE , NU CA AR AVEA CEVA ... DECI ACCEPT ORICE TEST CU ORICE MECANIC !

Pret : 1800 EURO NEDISCUTABIL 1 EURO/CENT !

TELEFON : 0724.251.928 , 0762.577.037 !

Scuze pentru pozele care le-am pus dar altele nici nu prea am !

• 2 weeks later...
URGENT 1000 EURO , VALABIL PENTRU CATEVA ZILE DUPA ACEEA SE REVINE LA PRETUL INITIAL ... NU VA SPERIATI DE PRETUL MIC AL MASINII , ACCEPT ORICE TEST MASINA CHIAR NU ARE PROBLEME TEHNICE !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.