Jump to content

problema incalzirea oglinda dreapta

Munteanu

Recommended Posts

ieri iar am bagat mana pe acolo, si nik, chiar pot sa zic ca a crescut rezistenta (la 3,3kohm) intre siguranta si firul (plusul) care se duce in oglinda si este plus. ceva nu este in regula, daca azi nu ii dau de cap, maine ma duc la alt electrician auto.

tot tind sa cred ca acel fir (adica plusul din olginda) nu este intrerupt pe traseu, pentru ca altfel nu imi indica nimik, dar din schema indicata de tine imi arata ca nu e nimic pe traseu. ideea este ca am curent pe siguranta inaintea ei si dupa ea, numai ca pe firul plus de la oglinda nu ajunge; din acest lucru eu inteleg ca se intampla ceva pe traseu, adica pe acel fir nu ajunge sau nu ii se da voie sa ajunga curentul din siguranta.

cumva in portiera, infara de mufa unde se preia firele de la oglinda si motorase, mai e vreo mufa mai in jos, in portiera unde iar se face acest lucru?

serban ia vezi tie ti se incalzeste oglinda dreapta, pune mana pe ea!

Edited by Munteanu

ok, am vazut cand o sa ajung diseara acasa o sa ma uit la mufa aia, nu stiam ca acolo e o mufa, mersi mult, o sa vad ce sa o sa fac.... daca nu defac toate firele alea pe acolo, toate matele alea, si daca nu ii dau de cap, promit ca iau cuttaru :) si le tai pe toate de nervi.

daca ai stii cate bataii de cap mi-a dat, doamne...

crede-ma ca nu am realizat ca aia e o mufa acolo, oricum, gata de aci ii dau de cap...e logic acum; adica sper ca plusul de la siguranta e continu pana in mufa si din mufa sa fie problema; si mai sper ca acolo sa vina si firul de la duzele incalzite, oricum tre sa desfac aia.

iti merge oglinda?

Edited by Munteanu

am reusit, tin sa multumesc tuturor care m-au ajutat, in special colegului geo_serban :) :) .

am dat jos torpedou degeaba si m-am uitat dupa fire, am dat jos ce era pe acolo, oricum le-am pus la loc, am dat jos panou de usa degaba, problema a venit de la mufa care face legatura intre portiera si masina (stalpu masinii), care se deface, si acolo am gasit 2 pinii indoiti, chiar pinii care raspundea de incalzirea olginzii, deci cineva a umblat inainte si nu a pus mufa la loc cum trebuia, acum merge perfect.

cat despre duzele incalzite, astept sa vina iarna, sau sa scada temperaturile, sau poate o sa merg pe la munte si dau de o temperatura de 0-1 grade, stii cineva ce rezistenta trebuie sa aiba duzele? 5-10-20ohm?

pune o poza cu locatia acelei mufe

:)

sigur adijol; este un cauciuc care iese din usa si se prinde printr-un surub pe stalpu masinii. trebuie sa desfaci acel surub. si apoi vezi mufa.

ms mult, maine imi schimb amortizoarele si apoi ma apuc de demontat usa :)

Salut

Am zis sa scriu pe acest topic poate ma ajuta cineva

Aveti cumva idee daca se poate monta incalzire oglinzi pe un e46 care nu are aceasta optiune ? As vrea sa pun dar nu stiu cat de complicata e operatiunea

Mersi anticipat

pai e simplu, iti trebuie doar oglinda cu incalzire, firele trase, in panou de sigurante sigur ai pozitia 25 libera, tragi firul de acolo de + si masa o iei de undeva si gata. numai sa verifici daca pe siguratna 25 ai plus! daca nu sa iei de la siguranta de bricheta plusul.

• 2 years later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...