Jump to content

si-a facut cineva masina la autobayern

Recommended Posts

Si-a facut cineva masina la aceasta firma se afla pe bucuresti sos . stefanesti (service ,tinichigerie si vopsitorie ) ..? un feedback negativ sau pozitiv

As vrea sa imi indrept si sa vopsesc un prag fiind foarte aproape de mine :)

Pentru un prag nu cred ca iti trebe Bavaria.....asta e parerea mea cel putin . Ce ar putea sa se intample ? Totusi e un service cu vopsitorie si tinichigerie.....iar un prag de vopsit nu e cea mai grea operatiune posibila !

• 4 weeks later...

Eu am facut actele la Casco, maine ma programez la ei! Daca nu iese bine, vin la intalnire si va zgarii masiniele tuturor celor care i-au recomandat...incepand cu Ciupa! :)

Am de vopsit toata fata aripi/spoiler/capota + portbagaj, ca s-au zgariat in timp, "profesionistii" in parcari laterale m-au ajutat mult...

@tiberiuenache: Merci. Bun asa deci poate fi chiar sub 1000 de euro. Cred ca pot sa ies pe la 7000-8000 roni vopsit + tapiterie. Oricum o sa intreb si eu cand e cazul.

Dar daca schimb culoare mai platesc ceva si la politie ?

@Sorinel: Si eu abia astept pozele si parerile tale. Mai ales ca si eu sunt interesat.

in craiova preturile variaza intre 350 si 600ron pe element cu totul inclus. profit de ocazie si va intreb ce vopsea e mai buna: du pont sau standox? alte marci nu ma intereseaza si pe viitor trebuie sa repar si eu niste elemente.

vopseaua du pont pare a fi mai rezistenta in timp decat standox din cate am observat eu. bmw stiu ca foloseste standox, asta din auzite.. deci eu ce sa fac?

Cei de la Autobayern practică preţuri foarte corecte având ĂŽn vedere atenţia cu care lucrează şi materialele pe care le folosesc.

Normal că există şi locuri unde poţi vopsi mai ieftin, dar nu la aceeasi calitate.

Doar faptul că primeşti garanţie de 1 an pentru manoperă şi iei maşina cu detailing făcut şi e o super ofertă.

Chiar mâine o să mă duc la ei pentru nişte probleme, mi-au făcut o impresie deosebit de bună.

Degeaba dai câteva milioane ĂŽn minus pentru vopsirea mai multor repere, iar după câteva luni ĂŽţi sare vopseaua şi când te duci la vopsitor ĂŽţi spune că e de la pietricele şi că nu-l interesează.

Calitatea costă.

Edited by Ciupanezu

PoĂži vopsi maÂşina ĂŽn orice culoare.

Problema e de preĂž.

Mi se pare cĂŁ cer 50 de milioane pentru vopsire totalĂŁ cu schimbarea culorii.

Este destul de mult, ĂŽnsĂŁ cam aÂşa se cere pentru cĂŁ este mai mult de muncĂŁ, trebuie dezechipatĂŁ maÂşina.

E o culoare frumoasĂŁ, ĂŽnsĂŁ e o mare durere de cap sĂŁ schimbi culoarea maÂşinii.