Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

si-a facut cineva masina la autobayern

Recommended Posts

Ei ai implicit acolo si tinichigerie, ceea ce mi-au confirmat cand am intrebat (multiple probleme cu rugina care voiam sa le remediez).

Nu stiu orice alt atelier daca are astfel de scule de diagnoza insa nici nu era cazul sa dea din cap afirmativ si sa-mi spuna ca se va verfica si remedia ca eu sa stau linistit. Probabil ca i-a dezarmat necesitatea dezechiparii portbagajului (sau nu) dar in orice caz imi puteau spune:

"Bai ĂŁsta...nu ne-am uitat la oale ca nu avem cu ce.....sau nu stim.....sau p.m......". Cam asta e problema.

Asa stiam si ma duceam ulterior la atelier cu aparate tip MPI :twoup: si le faceam, da-le'n moloz de oale ca nu am dus acolo un F117.

Ei ai implicit acolo si tinichigerie, ceea ce mi-au confirmat cand am intrebat (multiple probleme cu rugina care voiam sa le remediez).

Nu stiu orice alt atelier daca are astfel de scule de diagnoza insa nici nu era cazul sa dea din cap afirmativ si sa-mi spuna ca se va verfica si remedia ca eu sa stau linistit. Probabil ca i-a dezarmat necesitatea dezechiparii portbagajului (sau nu) dar in orice caz imi puteau spune:

"Bai ĂŁsta...nu ne-am uitat la oale ca nu avem cu ce.....sau nu stim.....sau p.m......". Cam asta e problema.

Asa stiam si ma duceam ulterior la atelier cu aparate tip MPI :twoup: si le faceam, da-le'n moloz de oale ca nu am dus acolo un F117.

Eu ti-am explicat cum sta treaba...Ei puteau sa iti spuna daca sunt ruginite sau nu, ceea ce au si facut probabil, insa nu iti puteau specifica daca sudurile au crapaturi...astea nu se vad la tinichigerie, decat daca au un sudor mai cu experienta. Ma rog, faptul e consumat acum...

Eu unul pt tinichigerie usoara (nu jumatati de masina) si vopsitorie ii recomand pe baieti, mai ales ca la capitolul Client Service s-au comportat cum nu prea gasesti la AB.

@Dan: ma refeream la cazanele mele de la scarbici :)

da; si eu ii recomand pt. tinichigerie light si pt. un fel de client service pt. care isi dau straduinta :twoup:

...........DAR TOT NU E CE TREBUIE :) poate m-am uitat prea mult la tv.....

AÂşteptĂŁrile sunt poate un pic cam mari.

Nu poÞi avea servicii ca În Germania la preÞuri de România.

Fiecare vrea sã iasã cât mai bine ºi cât mai ieftin.

Nu merge chiar aÂşa.

Atâta timp cât ei nu ÎÞi Întorc spatele din punct de vedere al garanÞiei ºi acceptã sã revopseascã un element dacã existã vreo greºealã fãrã sã comenteze ºi fãrã sã dea vina pe altcineva, din punctul meu de vedere sunt ok.

Exact! Oamenii s-au spetit la capota mea 4-5 zile pana a iesit cum trebuie! Fara amenintari sau vorbe urate, pur si simplu s-au oferit sa o refaca pana iese bine!

Puteau foarte bine sa-mi zica "las-o bah ca merge si asa" si sa mi-o dea pachet sa mi-o fac dupa pretentiile mele in alta parte!

da bai....va dau dreptate.

alta chestie pe care am zis-o dar vad ca s-a inteles: n-am vrut s-o faca pe de-a moaka sau cat mai ieftin. Am si zis: platesc! Voiam sa scutesc timpul pe care trebuie sa-l pierd acum si pe care oricum nu-l am.

Pentru vopsit am gasit la ei cel mai bun pret de pe piata dar asta nu inseamna ca imi mananc de sub unghii.....

l.e. plus ceva ce n-am intalnit pana acum (apropo de "client service"): s-au deplasat intr-o zi de sambata la domiciliu sa faca o esitmare urmata in scurt timp de un deviz de care s-au si tinut.

l.l.e poate m-a deranjat ridicatul din umeri in diferite situatii sau ignoranta fata de niste sfaturi ale mele (chiar daca n-am absolvit univ. poli. - auto rutiere)

Si la alte vopsitorii am avut si experiente similare (rele) dar pe bani mai multi. Parca-s sida masinile astea mai vechi. :twoup: pacat. tot masini sunt.

Edited by CRM

Cred ca cei de la AutoBayern nu sunt din categoria asta:

Parca-s sida masinile astea mai vechi. :twoup: pacat. tot masini sunt.

Este o chestiune de mentalitate tipic balcanica. Sunt curios cati dintre vopsitori care stramba din nas cand au de vopsit un E30, 36, 39 sau 46 isi permit cu adevarat sa intretina astfel de "side"

Masinile lui els si Tibi au iesit OK, se pare ca vor avea clienti in urmatoarea perioada.

• 8 months later...
  • 2 weeks later...

eu am sa ma duc pt. o garantie.

aparent "au fost niste probleme datorate unui compus din vopsea din cauza caruia aderenta putea sa fie slaba / nu prevenea aparitia ruginei" - sper ca am retinut si am citat bine;

in acelasi timp am sa fac un upgrade -> schimbare de culoare

de asemenea acum se pare ca se poate face ceea ce nu se putea anul trecut: astuparea/eliminarea gaurilor din plafon ramase in urma eventualei eliminari a barelor pt. portbagaj

• 4 months later...

Si-a facut cineva masina la aceasta firma se afla pe bucuresti sos . stefanesti (service ,tinichigerie si vopsitorie ) ..? un feedback negativ sau pozitiv

As vrea sa imi indrept si sa vopsesc un prag fiind foarte aproape de mine :)

In urma citirii acestui thread am ajuns sa duc masina prietenei la ei. A avut un impact frontal - trebuiau inlocuite cateva piese si 3 elemente de caroserie + revopsirea lor - toata treaba pe CASCO.

Am sunat, am dus-o si mi-au spus ca e gata in 10 zile, ca toate piesele care se vor schimba vor fi originale, etc.

Masina a fost gata abia intr-o luna cu tot felul de scuze ca i-au intarziat furnizorii de piees si mai stiu eu ce.. Apoi nu raspundeau la telefoane cu zilele. Cand am fost sa o ridic, supriza - farurile erau de producator (neoriginale), proiectorul la fel si probabil ca si majoritatea celorlalte piese inlocuite. Am cerut sa vad documentele de achizitie ale pieselor "originale" dar nu mi s-au oferit. S-a schimbat un far, cu toate ca nu avea nimic (dar trebuia sa fie ca cel de producator inlocuit) si nu mi s-a inapoiat cel "defect" inlocuit. Am aflat ca s-a facturat firmei casco dublu fata de estimarea pe care au facut-o initial.

Si cireasa de pe tort - nu au inlocuit rezervorul de lichid de prabriz spart, cu toate ca era trecut ca fiind inlocuit - ceea ce m-a costat inca 2 drumuri la ei (prima oara au incercat sa carpeasca cu banda adeziva si o sarma un furtun) - dar de fapt vasul era spart si curgea si prin alta parte, iar a 2-a oara a tb sa merg EU la reprezentanta sa il schimb acolo, sa fiu sigur ca iese ok (macar a achitat factura cu manopera).

Cu vopsitul macar, a iesit bine, nu se observa nici o dif de nuanta. Ramane sa vedem in timp cum evolueaza.

Trageti voi concluziile referitoare la seriozitate si profesionalism, dar daca decideti sa mergeti, stabiliti de inainte termenul de livrare in scris cu stampila si semnatura.