Jump to content

Bad Boy Look pe e36

ssoorreell

Recommended Posts

''cooperativa munca in zadar", nici mie nu imi plac modificarile aduse capotei in genul asta, dar presupun ca cel mai simplu e sa iti iei capota de e46 cu prinderi cu tot, o corectezi la dimensiuni cu flexul, mai sudezi niste table pe unde ai chef, mai dai cu ciocanul, o umpli de chit si gata.. iesi la agatat..... politisti :)

daca cumva nu mai ai chef de munca si vrei neparat bad boy look, am un prieten care tocmai le-a dat jos... are un coupe si pe langa capota are si grila...

ion.darie , e id lui de mess...

Edited by jak

am vazut la stiri cum opreau masinile pentru verificari RAR si la un tip cu logan l-a pus sa scoata pleopele daca nu vrea sa ii ia certificatul de inmatriculare.

am vazut si eu faza cu loganul dar el avea lipit niste aptibilde sau banda adeziva si l-a pus sa o dea jos :) :twoup: ala da tuning la logan :)

Cauta pe net, este un ghid in format .pdf (daca nu ma insel este scris in limba germana) si acolo spune cum se realizeaza bad boy look-ul cum il vrei tu (are detaliate toate etapele).

Acum cativa ani, cand imi doream sa iau un e36, am tot strans info si am avut acest pdf, dar s-a pierdut odata cu laptop-ul vechi.

Bafta la proiect!

ati vazut cineva pe e46 coupe facelift facut bad boy look?????la modelul nonfacelift sunt dar la fl nu am vazut...ma bate si pe mine gandu sa ii fac la al meu da nush cum ar arata,dak gasiti puneti cva poze sau lasati un mesaj.mc mult

Nu arata rau .

In poza este tot un e36 dar cuprinde ceea ce te intereseaza pe tine , alta poza nu stiu .

asta e deja mai mult decat un bad-boy look.

e schimbarea completa a "fetei" masinii ... din e36 in e46 facelift. parerea mea ca nu prinde cum trebuie ... e46 are linii curbe, nimic nu e "brusc" , colturos sau "taiat" - poate doar buza la portbagaj ... pe cand la e36 liniile sunt mai "ascutite, mai colturoase" - nu gasesc cuvintele potrivite.

parerea mea - e36 nu arata deloc bine cu bad-boy, mai degraba ii schimbi botul cu unu de e46 facelift - arata mai bine.

din 2 rele o alegi pe cea mai putin rea

ati vazut cineva pe e46 coupe facelift facut bad boy look?????la modelul nonfacelift sunt dar la fl nu am vazut...ma bate si pe mine gandu sa ii fac la al meu da nush cum ar arata,dak gasiti puneti cva poze sau lasati un mesaj.mc mult

Nu arata rau .

In poza este tot un e36 dar cuprinde ceea ce te intereseaza pe tine , alta poza nu stiu .

asta are un badboy look foarte finut..(putin peste faza lunga)

Edited by POIUYT

Cauta pe net, este un ghid in format .pdf (daca nu ma insel este scris in limba germana) si acolo spune cum se realizeaza bad boy look-ul cum il vrei tu (are detaliate toate etapele).

Acum cativa ani, cand imi doream sa iau un e36, am tot strans info si am avut acest pdf, dar s-a pierdut odata cu laptop-ul vechi.

Bafta la proiect!

ma ajuta cineva cu un link catre pdf-ul asta?