Jump to content

am facut accident

spanac

Recommended Posts

mergeam sa iau iubita de la lucru k atunci iesea de la bar,la intoarcere spre casa pe o portiune de drum cu treceri de pietoni si denivelari a intrat unu in fund la mine,eram la 10m de trecere si aici sunt trecerile cu denivelari facute din asfalt,am vazut trecerea am incetinit eram cu a-2-a langa trecere o scot din viteza sa bag a1-a si vad o lumina care se apropie cu viteza,bag rpd a1-a nici nu apuc sa acelarez mai tare si deja mo aruncat 5 m,norocu meu (cred) a fost k am apucat sa urc cu botu putin pe danb si asfel masina era cu botu in sus si curu in jos si cred k mia dat in bara de fier pe care vine pus spoilaru din spate k spoilaru a ramas dar fara difuzor si iesit itr-o parte la un colt,porbagajul nu se mai inchide,parca este dat in fata si ramane distante pe toate marginile de la el,am incercuit in poza unde am loviturile, si mai am cazut si toba de evacuare ,era cazuta pe jos era prinsa doar in suruburile alea 2 unde se imbina cu catalizatoru sper k pe luni sa revin cu poze de la masina mea k acuma o duso cu grua la ei la sediu si luni o ducce la atelieru la carea am vrut eu sa o repare, msina care ma lovit era un peugeot 406 care are fata varza se vede in poze,mine voi merge la politie sa cer datele de la conductoru care ma lovit pentru k nu am avut timp k a venit politia si lo dus la sectie k era mort de beat,

din fericire nu o patit nimeni nimic,

vreau sa ma ajutati cu sfaturi la ce trebuie sa ma uit cand ridic masina de la atelier, si ce este de facut in legatura cu accidentu,sa merg sa stau langa masian cand vine domnu X de la seguro sa faca constatarea,sau????

si numa ce am terminat de montat blocantu :) :) fara sa-l probez prea mult :twoup: :(

daca te uiti atent in cerculetu din poza se vede cum a ramas tiava de la evacuare (capat de tiava)in spoilar :)

infipt deabinelea :( :D :) imi venea sa-l omor pe ala cand am vazut k era mort de beat si mai venea la mine cu tupeu jegos sa ne intalegem fara sa chem politia k daca nu vreau, zice k i-am pus frana brusca in fata,pfff ce imi venea sa-i sparg barbia :) :twoup: alcolist inputit, bn k nu era nimeni pe trecere k zona este cam populata

nici eu nu am inteles nimic din primul post.

Hai ca incerc eu sa explic :)

S-a dus omul sa-si ia prietena care tocmai iesise de la servici(ori lucreza intr-un bar, ori s-a bagat in bar dupa servici ,asta nici eu n-am inteles :twoup: ). La o trecere cu denivelare l-a palit in fund un peugeot de spania( la care i-a si facut poze) si l-a facut praf.La masina lui nu a mai facut poze, din motive necunoscute, in schimb a pus o poza unde explica cum s-a indoit masina lui in teribilul accident, din pacate si spoilĂŁrul s-a facut praf :)

:) :) din cauza accidentului :twoup: :(

pai eu eram la trecerea de pietoni,veneam acasa si un tampit so oprit direct la mine in fund fara sa franeze,eu sunt in spani

poze cu masina nu cred k voi putea sa pun decat luni k masina este dusa cu grua la firma lor pana luni cand o duce la atelier si nu am ampucat sa fac poze

am postat pentru a primi sfaturi la ce sa ma uit si ce sa verific la masina cand o scot din atelier,ma gandesc k o mai trecut si alti prin situati dinastea

Guest poleposition
Dar esti plecat de mult in spania de ai uitat sa vorbesti romaneste (asta in cazul in care ai stiut vreodata, desi ma indoiesc) , sau e de la prea mult stat in pozitia aplecat ?

Dar esti plecat de mult in spania de ai uitat sa vorbesti romaneste (asta in cazul in care ai stiut vreodata, desi ma indoiesc) , sau e de la prea mult stat in pozitia aplecat ?

aplecati stai tu si cu mamata de mana la negri :) :) :twoup: :(

VREAU SUSPEND :D :D B) :) :D

Guest poleposition

aplecati stai tu si cu mamata de mana la negri :) :twoup: :( :D

mha, macar cand ma injuri incearca sa scrii corect, nu de alta, dar nu inteleg ce emiti :) Presupun ca ma injuri de mama si negrii ceva... apoi sa stii ca eu nu am o relatie buna cu mama, deci nu ma afecteaza injuraturile astea de mama, iar cu negrii nici atat. :)

P.S. unde esti in Spania??

chiar crezi ca asta are o adresa stabila acoolo... depinde de sezon, ce se culege, unde etc.

poleposition: o singura intrebare.

esti tu in fata la calculator sau este nevastata care este ne f..... , care se plictiseste ca tu esti momalau ca nu o satisfaci si isi descarca nervi pe forum :( :) :) :twoup:

Guest poleposition

nevasta-mea este satisfacuta, sau cel putin asa pare, am s-o intreb acum :)

edit: am intrebat-o, cica e satisfacuta :)

edit 2: Bine, cu siguranta iubita aia a ta e FOARTE satisfacuta, doar lucreaza intr-un bar, acum am inteles de ce te-ai atacat la faza cu aplecatu' :twoup:

Edited by poleposition

nevasta-mea este satisfacuta, sau cel putin asa pare, am s-o intreb acum :)

edit: am intrebat-o, cica e satisfacuta :)

mersi ca miai distras gandu de la masina,acuma trebe sa merg la politie sa cer datele lu alcolistu ala sa pot merge luni la asigurare,imi place k tot cu simtu umorului ai ramas.

vorbim mai tarziu pestre

vreu si eu niste sfaturi in legatra cu ce am de verificat dupa ce imi repara asigurarea masina

Edited by spanac

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.