Jump to content

Bmw seria 0 (zero) !

Rares

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Am mai gasit asta:

Cea mai recenta editie a revistei Car Magazine prezinta un articol despre BMW, cu privire la planurile lor de a construi un model Seria 0, bazat pe urmatoarea generatie a platformei MINI. Zvonul nu este cu siguranta nou, inapoi in 2007, Forbes a raportat ca un autovehicul nou BMW City va fi dezvoltat in viitor ca un raspuns la modelul Audi A1.

Asa-numitul “BMW Seria 0″, o conventie de denumire pe care o gasim greu de crezut ca va vedea vreodata lumina zilei, se va baza pe platforma celei de-a treia generatie MINI, prin urmare, acesta va fi un vehicul cu tractiune fata. Pe plan intern proiectul este numit ca UKL1, prescurtarea de la Untere Kompactklasse, si este programat pentru o versiune de piata in 2013.

Seria 0 va oscila intre noul Seria 1 si Mini, si va concura direct cu Audi A1 si Mercedes A-Class.

Se presupune ca “Seria 0″ va veni in trei variante diferite de caroserie: un hatch cu trei usi, unul cu cinci usi si un roadster de doua locuri. Puterea va veni de la noi motoare de 3 si 4 cilindri, o masura in conformitate cu cele mai recente cerinte privind eficienta consumului de combustibil.

Pentru a specula chiar mai departe, revista mentioneaza ca BMW Seria 0 va fi probabil construit la fabrica MINI din Oxford, Marea Britanie

Clasificam acest lucru ca pe un zvon in acest moment, dar au existat o multime de rapoarte in trecut, sugerand un vehicul similar. Noi, de asemenea, stim ca planurile BMW au tendinta de a se schimba destul de des si, de asemenea, conventia de nume Seria 0 nu are sens din perspectiva de marketing.

Poate totusi...daca va iesi va fi tot tractiune spate. Ar fi pacat. Nu e urata jucaria.

Edited by michael

Datorita lipsei de spatiu, in marile orase, multa lume se orienteaza spre clase mici. In Romania nu este cazul ca romanul e fudul dar in vest sunt persoane cu un anumit statut social care folosesc masini mici dar cu brand renumit. Mini asa si-a castigat cota de piata, Audi a venit si el, pentru BMW cu experienta tehnica de pe Mini nu e greu de realizat masina.

Faptul ca e FWD se datoreaza solutiei constructive mai simple si mai compacte. La Seria 1 problemele de spatiu se datoreaza tocmai tractiunii RWD.

Imaginea din topic e doar o incercare in photoshop(daca te uiti atent la anvelope si grila se vad erori de prelucrare). S-ar putea ca aspectul exterior sa fie cu totul altfel.

ce poza vedeti voi acolo, e creeatie artistica, nu are nici o legatura cu realitatea... nu va stresati, poza respectiva arata cum arata masina in imaginea unuia de la topSpeed.

Ionatan: explica-mi te rog, ce legaturara are lipsa de spatiu la seria 1 cu faptu ca e RWD ?... ce se monteaza in plus si unde, de apare diferenta asta de spatiu intre RWD si FWD

Eu tot nu sunt impacat cu FWD. Desi e treaba de marketing si de faptul ca vrea sa concureze cu polo, fiesta, corsa (oricum nu prea se va compara cu ele) tot parca nu imi inchipui un BMW cu tractiune fata. Mintea mea refuza sa priceapa. Ar fi o schimbare deranjanta pentru multi dar probabil castigatoare in bani pentru BMW.

Eu tot nu sunt impacat cu FWD. Desi e treaba de marketing si de faptul ca vrea sa concureze cu polo, fiesta, corsa (oricum nu prea se va compara cu ele) tot parca nu imi inchipui un BMW cu tractiune fata. Mintea mea refuza sa priceapa. Ar fi o schimbare deranjanta pentru multi dar probabil castigatoare in bani pentru BMW.

Banii vorbesc.

Probabil că dacă nu ar fi criză, nu s-ar ĂŽntâmpla chestia asta.

După părerea mea, tracţiunea spate la o maşină de sub 150 cp nu prea ajută la nimic.

E normal ca BMW să producă şi maşini mai practice, şi Mercedes fabrică autobuze, autocare şi dube.

Şi Mini e cu tracţiune faţă şi e o maşină foarte mişto.

Edited by Ciupanezu

• 1 month later...

hai ca o dam deja in Seat... Ibiza mai exact.masinuta arata bine, dar parca prea cu influente de la concurenti..

si deci seria 1 ce rost isi mai are?asta nu mi se pare mult mai mica...probabil o va inlocui..sau ceva de gen..

Edited by Diesel Power