Jump to content

Ma bate gandul sa fac o schimbare

Valentin_LMB

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Imi place ca puneti poze cu Z3 coupe de cel putin 15.000 euro in stare exceptionala.

Initiatorul topicului stia cum arata acele E46 de 5000 euro maxim.

De ce nu puneti poze cu E46 ? Ceva din alea la 30.000 euro !!!

Un Z3 la 5000 euro se vinde impreuna cu mecanic+piese. Merita luat ca si a 2-a masina la banii aia.

Unul frumos si dotat costa mult dar merita.

Daca vroiam un E46 la 4000 - 5000 de Euro imi luam de mult . Stiu ce vreau si stiu si ce imi permit .

Si cand miam cumparat E36 , am alergat destul de mult dupa el si am platit destul , am ~6000 E in E36 , deci nu cred ca isi au rostul afirmatiile cu E46 de 2 lei !

z3 este o masina frumoasa zic eu si destul de rara, insa un e46 coupe Face Lift, cred ca te-ar "coafa" mai bine :)

Si mie imi place Z3 , dar nu imi place de 6000-7000 de Euro , daca intelegi ce vreau sa spun . Cat despre E46 Coupe FL . . . nu imi permit asa ceva .

Imi place ca puneti poze cu Z3 coupe de cel putin 15.000 euro in stare exceptionala.

Initiatorul topicului stia cum arata acele E46 de 5000 euro maxim.

De ce nu puneti poze cu E46 ? Ceva din alea la 30.000 euro !!!

Un Z3 la 5000 euro se vinde impreuna cu mecanic+piese. Merita luat ca si a 2-a masina la banii aia.

Unul frumos si dotat costa mult dar merita.

Daca vroiam un E46 la 4000 - 5000 de Euro imi luam de mult . Stiu ce vreau si stiu si ce imi permit .

Si cand miam cumparat E36 , am alergat destul de mult dupa el si am platit destul , am ~6000 E in E36 , deci nu cred ca isi au rostul afirmatiile cu E46 de 2 lei !

z3 este o masina frumoasa zic eu si destul de rara, insa un e46 coupe Face Lift, cred ca te-ar "coafa" mai bine :)

Si mie imi place Z3 , dar nu imi place de 6000-7000 de Euro , daca intelegi ce vreau sa spun . Cat despre E46 Coupe FL . . . nu imi permit asa ceva .

Audi TT nu iti place?

+1 , coupe-ul este intradevar o prezenta pe sosele , mai ales la noi in tara.

Ia-ti o pisica decapotabila , facuta asa frumos , cu hard top pt. iarna si o sa fie bine. Masina pt pipite :)

Un E30 Coupe miÂşto nu Ăži-ar plĂŁcea? :)

DacĂŁ aÂş avea 3500-4000 € de dat pe o maÂşinĂŁ de week-end, de plimbĂŁri, un E30 coupe ar fi alegerea mea.

Ideea e ca nu vreau doar o masina de weekend . Am renuntat la ideea cu E46 si dupa cum tiam spus am de gand sa imi pun la punct calumea E36 , ideea cu Z3 mia tresarit in minte acum cateva zile , dar deja am renuntat la ea .

ma batea iar gandu' de schimbare , da tot nu am gasit nimic interesant . Pana una alta o sa am grija de E36 si mai vedem . . . !

Cat despre E30 , nici nu ma gandesc !

Z3 sau E30 e cam tot aia. :)

Mi se pare oricum mai practic un E30 decât un Z3, plus cã gãseºti mai uºor piese pentru el.

E30 nu ma atrage cu nimic , iar Z3 era cabrio (cum mai am inca o masina un cabrio ar fi perfect) .

Un BMW cu aburi sau un poster nu iti place ?

Inca 2 pagini si ajungem la catapultele M decapotabile 4x4

Sper ca tu te intelegi , ca eu nu prea simt nici o conexiune intre posturile tale si ideea topicului !

Hai mai Ciupanezu, cum sa fie tot aia.

E30 s-a mai fabricat in 2002 ca si z3? cred ca 1993 a fost ultimul an la e30, deci 9 ani diferenta de inovatie. :)

Pai z3 are optiuni de e46. Pe cand e30....

MĂŁ refer la modul ĂŽn care te simĂži ĂŽn ele.

Au cam aceeaÂşi mĂŁrime, ĂŽmpart aceeaÂşi punte spate, cam aceeaÂşi dinamicĂŁ.

ExistĂŁ E30 cu opĂžiuni suficiente chiar Âşi pentru 2010.

Aer condiĂžionat, scaune electrice Âşi ĂŽncĂŁlzite, scaune sport din piele, ABS, servodirecĂžie, trapĂŁ electricĂŁ, OBC.

La E30 nu e problemã de opÞiuni ci de siguranÞã.

Nu are sistem de control al tracĂžiunii Âşi stabilitĂŁĂžii, ĂŽnsĂŁ ĂŽn rest are opĂžiuni destule.

Z3 sau E30 e cam tot aia. :)

Mi se pare oricum mai practic un E30 decât un Z3, plus cã gãseºti mai uºor piese pentru el.

E30 nu ma atrage cu nimic , iar Z3 era cabrio (cum mai am inca o masina un cabrio ar fi perfect) .

Un BMW cu aburi sau un poster nu iti place ?

Inca 2 pagini si ajungem la catapultele M decapotabile 4x4

Sper ca tu te intelegi , ca eu nu prea simt nici o conexiune intre posturile tale si ideea topicului !

Pai de la E46FL s-a ajuns la E30...si mai coboara stacheta ! Ce e asa de greu de inteles ? :)))))))))))))))))))

Valentin..hai sa-ti dau un sfat ..fa-ti tu ''damblalele''cu masina ta ,macar sti ce ai la casa ..Ai o masina foarte frumoasa ,chiar de invidiat avand in vedere ce masinute circula la noi pe strazi...

Te bagi in stiu eu ce conbinati din care s-ar putea sa iesi nasol ....Din vorbele tale reiese ca nu esti 100% pregatit sa faci schimbari majore ,atunci cand nu esti sigur pe o treaba mai bine o lasi balta..

Repet..ai o masina frumoasa ingrijestete de ea ,si vei fi multumit de ea ..iar daca o faci cum iti place tie o sa-ti iei gandul de la Z3 ,Z4,sau mai stiu eu ce..

Bafta,,

Cel mai bun sfat. :)

Aş adăuga:

Pune-i un motor mai mare şi o să-ţi placă din nou foarte mult.

Nu ma deranjeaza lipsa de putere , din potriva , 318i actual mi se pare o masina destul de puternica .

Doar consider ca este loc de mai bine , iar mai bine inseamna mai nou (in 90% din cazuri) .

O decizie definitiva nu am luat inca , dar cum nu prea gasesc o alternativa de schimbat masina actuala , normal ma gandesc la o investitie in ea , insa ma gandesc si ca eventualii bani investiti in E36 nu ii mai pot scoate nici o data (si asa daca ar fi sa o dau as dau in pierdere ) si totusi parca nu imi vine sa mai arunc inca 1000-2000 in ea , sa ajung pe undeva pe la 7500-8000 si sa o vand pe 4000 (daca ii iau si pe aia ) . Sunt constient ca nu exista masina care sa fie revanduta la un pret mai bun , dar totusi o gaura de 3000-4000 de euro parca este prea mare . . . .

Si uite asa ma tot invart pe langa coada si nu stiu ce sa fac .

Edited by Valentin_LMB

Ăn orice caz, o maÂşinĂŁ cabrio nu mi se pare o alegere bunĂŁ pentru România.

Praf din abundenÞã, mizerie, jeg, o mie de motive sã nu mergi cu maºina decapotatã.

Mai bine iei un coupe dacã te gândeºti la Z3 ºi alte maºini de genul acesta.

Nu un coupe Z3 ci orice coupe care-Ăži place.