Jump to content

Cumpar amortizoare E39

Recommended Posts

Cumpar un set de amortizoare noi fata (gaz+ulei ) pentru un BMW 525DA. Serie GY05817.

Am inteles ca Bilstein G4 , Monroe Reflex sunt bitubulare (si gaz si ulei.)

Pret si conditii de livrare.

Multumesc

Edited by Gymmy

salut

monroe 364/buc

sachs 377/buc (recomand-echipare originala)

termen de livrare max 24h in bucuresti, 48h in tara

0751196982

sachs de care sunt? gaz + ulei ?

cat mai e transportul? sunt din pitesti

garantie?

multumesc

@gimmy

transportul costa 25 ron, se trimite cu curier rapid, iti ajung in 24h.

da, se emite factura , au garantie , singura conditie impusa de producator e sa se faca dovada montarii intr-un service autorizat rar!

si sachs si monroe sunt bitubulare. Eu iti recomand sachs, pe majoritatea bmw-urilor o sa gasesti sachs din fabrica , sunt foarte bune calitativ!

@gimmy

transportul costa 25 ron, se trimite cu curier rapid, iti ajung in 24h.

da, se emite factura , au garantie , singura conditie impusa de producator e sa se faca dovada montarii intr-un service autorizat rar!

si sachs si monroe sunt bitubulare. Eu iti recomand sachs, pe majoritatea bmw-urilor o sa gasesti sachs din fabrica , sunt foarte bune calitativ!

OK preturile sunt acceptabile.

Trimite-mi SACHS 2 bucati

Spune-mi ce date iti trebuie pentru comanda.

As vrea daca se poate sa desigilez coletul inainte sa il platesc. Vorbeste cu curierul pt ca se poate desigila inainte de plata.

Fac asta pt ca am potit-o. Am comandat 2 amortizoare de 525 diesel si am primit 2 amortizoare de 320 diesel. Le-am platit si dupa asta a trebuit sa ma urc in masina sa ma duc la bucuresti pt ca nu voiau nici sa le schimbe , nici sa imi dea banii.

Sper sa nu te superi pe mine..

Salutare

Userul Grozadan de pe forum.Seriozitate si preturi bune.

Intradevar omul e foarte serios, cine a cumparat de la el are numai cuvinte de lauda, insa am gasit amortizoare mai ieftine la altcineva.

multumesc pentru sfat

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.