Jump to content

Sorate, folder nou...E90, E46 samd

romy05y

Recommended Posts

Salut.

\Cred ca ar fi mai usor si util creearea unor noi foldere dedicate Seiri 3 E90, E46, samd la fel se poate si la seria 5, 7.

Cel putin pt mine ar fi mai usor de gasit topicuri daca ar fi sortate cum spuneam mai sus.

Un moderator daca vrea poate pune un pool sa vedem cati vor asa ceva.

Numai bine

Guest poleposition
da si eu consider util ca unii userii sa se exprime cat mai corect in scris, astfel incat noi, ceilalti, sa intelegem cat mai usor ce vor sa spuna din prima, nu dupa ce recitim de vreo 4 ori posturile.

Parerea mea de incepator pe aici..si de om interesat de BMW (e90)...faceti sticky un topic cu acest model; iar acolo sa posteze probleme specifice...

Am cautat posturi cu 5 pagini in spate, ca sa vad ce este cu modelul asta...pe care de altfel intentionez sa il achizitionez!

Vad ca este ceva cu e30, apoi 2 de e46 si nici unul cu e90...

Cel mai bine era sa se faca cate o subcategorie cu fiecare model de 3...

Edited by claudiusnc

Sau poate ar fi o idee ca numele topicului sa inceapa obligatoriu cu [e36], [e46], [e90] ca sa putem face diferenta intre modele. Ideea e de pe alt forum bmw strain.

Ceva de tipul :

[e36] Mi-am comandat un Power-BoxO

[e36] Sincronizare EWS 2 cu ECU de pe masina cu EWS3 - cum?

[e46] CUM AFLU CODUL LA UN BUSINESS CD PLAYER?

[e90] Turbina e90 2007

Eventual editat ulterior de catre moderatori daca un user nu stie e-ul masinii :)

Edited by DSF

da si eu consider util ca unii userii sa se exprime cat mai corect in scris, astfel incat noi, ceilalti, sa intelegem cat mai usor ce vor sa spuna din prima, nu dupa ce recitim de vreo 4 ori posturile.

Si pe mine ma doare inima cand vad ca pe forumul de marca autohtona lumea scrie corect romaneste (si e sanctionabil prin regulament contrariul) si aici acest lucru nu se intampla. Nu de alta, dar ne deranjeaza cand opinia publica (gresit sau nu) categoristeste conducatorul de BMW dupa un anumit tipar...hai sa le dovedim ca nu e asa. Inclusiv prin modul de exprimare.

Si pe mine ma doare inima cand vad ca pe forumul de marca autohtona lumea scrie corect romaneste (si e sanctionabil prin regulament contrariul) si aici acest lucru nu se intampla. Nu de alta, dar ne deranjeaza cand opinia publica (gresit sau nu) categoristeste conducatorul de BMW dupa un anumit tipar...hai sa le dovedim ca nu e asa. Inclusiv prin modul de exprimare.

Acum hai sa fim seriosi ca nu toata lumea de pe aici are o fluenta "lingvistica" si un grad de educatie care sa ii permita sa se exprime super corect gramatical si indeajuns de citet ca sa poata fi inteles din prima.

Pana la urma toti trebuie sa dam dovada de bunavointa si sa incercam sa ne ajutam intre noi. Oamenii nu intra pe acest forum pentru a se perfectiona "gramatical" ci pentru ca au o pasiune comuna.

Daca esti posesor de BMW nu inseamna ca trebuie sa ai minim 12 clase + liceu + facultate de Litere.

Lasand la o parte scrierea corecta sau nu..ar trebui sa se mai umble si pe regulament;

Se da de multe ori qoute inutil desi raspunsul se subintelege, flame-ul este lasat sa se prolifereze pe unele topicuri..

Insa cred ca ar trebui sa se structureze mai bine subforumurile pentru o cautare cat mai eficienta.

Anyway...e treaba moderatorilor..noi indicam doar!

Sau poate ar fi o idee ca numele topicului sa inceapa obligatoriu cu [e36], [e46], [e90] ca sa putem face diferenta intre modele. Ideea e de pe alt forum bmw strain.

Ceva de tipul :

[e36] Mi-am comandat un Power-BoxO

[e36] Sincronizare EWS 2 cu ECU de pe masina cu EWS3 - cum?

[e46] CUM AFLU CODUL LA UN BUSINESS CD PLAYER?

[e90] Turbina e90 2007

Eventual editat ulterior de catre moderatori daca un user nu stie e-ul masinii :)

asa ar fi cel mai bine si corect, mult mai repede ne-am gasi problemele si rezolvarea.

Edited by Munteanu

la mine va refereati cu scrisul NEgramatical? :)

tastatura e de vina :)). dintre mine si ea, ea e proasta :twoup:, trebuie schimbata iar cand scriu repede si nu citesc ce am scris iese ca in primul post.

Scuze.

Sortarea e un avantaj mare pt toti userii cred. Moderatorii sunt rugati sa intervina cu "scule pt a mai creea niste rafturi" pt E90, E46 samd.

numai bine