Jump to content

dynavine46 montaj

Recommended Posts

sall baiteti,ai si eu o intrebare,saptamana viitoare vreau sa montez dynavin 2 din,pe un e46 coupe,si nu stiu ce sa fac,cum sa leg suboferul,direct la 2 din,sau sal leg pe amplificator,am un amplificato in porbagaj de 1000 w,si cum ar fi ma i bine sal leg,cum sar auzi mai bine,sal leg pe statie sau sal leg la iesirea subower de la 2 din,a doua intrebare este,am sa montez camera video la el in spate,si vreau sa stiu daca as putea si in fata la oleg o cmaera video,stie cineva daca se poate sa pun 2 camere video,sa pot vedea in spate ,si sa pot vedea si in fata,stie cineva daca se poate,si cum sa fac?va rog sa ma ajutati si pe mine,ca nu vreau sa ma i umblu la el dupa ce lam montat,multumesc

Te ajut eu.

Prima lectie se refera la rabdare si la politete pe un forum.

Este nepoliticos sa soliciti ajutorul si la numai 20 de minute sa te tanguiesti ca inca nu a sarit nimeni ...

Daca te grabesti solutia este sa mergi la un service. Pe un forum poti doar sa soliciti ajutorul, fara sa bati nerabdator din picior.

Te ajut eu.

Prima lectie se refera la rabdare si la politete pe un forum.

Este nepoliticos sa soliciti ajutorul si la numai 20 de minute sa te tanguiesti ca inca nu a sarit nimeni ...

Daca te grabesti solutia este sa mergi la un service. Pe un forum poti doar sa soliciti ajutorul, fara sa bati nerabdator din picior.

[/

am probleme cu rabdarea,dar pentru asta trebuia sami blocezi topicul?am ijurat pe cineva sau ce am facut,dar sper sa ne vedem o data pe la intilniri domnule paul :)

Ce faci, ma ameninti???

Nu mai are loc lumea de atatia viteji.

Dupa cum ai vazut, topicul ti-a fost inchis doar 2 ore, ca sa pricepi ca nu trebuie sa dai UP dupa doar 20 de minute.

Fugi mai bine si exerseaza rabdarea 10 zile pe tusa. Poate intre timp mai pui si tu mana pe o carte ceva...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.