Jump to content

Problema CD PLayer Bussines Seria 1 [2 CD-uri in interior care nu ies, dar merge]

Recommended Posts

Mi s-au blocat 2 CD-uri in cd-player unul peste altul.

Cum s-a intamplat:

Am incercat sa dau pe cd si imi arata ca nu are, asa ca am bagat eu un cd - cand... ce sa vezi? - incepe sa cante altceva decat ce aveam eu pe cd si sa se auda cum invarte cam tare . Dau eject si... nu iese CD-ul.

A sunat cineva la reprezentanta si au zis ca treaba asta se intampla si ca sa merg la ei ca intr-o ora jumate rezolva :)

Stie cineva cum rezolv?

Sa scot casetofonul stiu... scot ornamentul ala argintiu, ca la E46, si desurubez cd pl.

O sa incerc sa scot cu penseta unul din ele, DAR, apoi daca nu imi scoate iar un CD?

S-a slabit vreun mecanism care scoate CD-ul banuiesc...

Mi s-au blocat 2 CD-uri in cd-player unul peste altul.

Cum s-a intamplat:

Am incercat sa dau pe cd si imi arata ca nu are, asa ca am bagat eu un cd - cand... ce sa vezi? - incepe sa cante altceva decat ce aveam eu pe cd si sa se auda cum invarte cam tare . Dau eject si... nu iese CD-ul.

A sunat cineva la reprezentanta si au zis ca treaba asta se intampla si ca sa merg la ei ca intr-o ora jumate rezolva :)

Stie cineva cum rezolv?

Sa scot casetofonul stiu... scot ornamentul ala argintiu, ca la E46, si desurubez cd pl.

O sa incerc sa scot cu penseta unul din ele, DAR, apoi daca nu imi scoate iar un CD?

S-a slabit vreun mecanism care scoate CD-ul banuiesc...

Salut! Ai putea sa incerci sa scoti unul/ambele cd'uri usor cu o penseta.

Multa bafta!

asta am zis si eu. mersi :)

Doar ca, dupa cum am zis, era deja un CD in interior iar mie imi arata ca nu exista, de aia l-am bagat pe a 2-lea.

Ma gandesc ca poate a mai patit cineva daca au zis cei de la reprezentanta ca se intampla...

Cu siguranta ca au mai patit si altii... sa imi spui cum ai rezolvat problema!

Multa bafta!

Am rezolvat cu penseta :))

Nu credeam. Banuiam ca daca nu mi-a dat play atunci la primul CD sa fie vreo problema cu sistemul care scoate si ruleaza cd-ul dar nu a fost asa.

Am sacrificat o penseta in sensul ca am turtit-o ca sa poata intra si am dat eject ridicand de cd... au iesit ambele o data pana la urma iar acum nu exista nici o problema. Am bagat putin cu teama iar un cd in el dar spre surprinderea mea intra si ies fara probleme.

Poate nu am apasat eu pe ce trebuie cand am vrut sa dau play pe CD si asa l-am bagat pe al 2-lea peste...

Important este ca n-are nimic CD-playerul pana la urma.

Multumesc Alex. Bafta!

Am rezolvat cu penseta :))

Nu credeam. Banuiam ca daca nu mi-a dat play atunci la primul CD sa fie vreo problema cu sistemul care scoate si ruleaza cd-ul dar nu a fost asa.

Am sacrificat o penseta in sensul ca am turtit-o ca sa poata intra si am dat eject ridicand de cd... au iesit ambele o data pana la urma iar acum nu exista nici o problema. Am bagat putin cu teama iar un cd in el dar spre surprinderea mea intra si ies fara probleme.

Poate nu am apasat eu pe ce trebuie cand am vrut sa dau play pe CD si asa l-am bagat pe al 2-lea peste...

Important este ca n-are nimic CD-playerul pana la urma.

Multumesc Alex. Bafta!

Ma bucur ca ai reusit sa rezolvi problema de unul singur si ca iti merge ok cd-playerul!

Numai bine!