Jump to content

Culoare vopsea

Recommended Posts

Pentru cine s a confruntat cu o astfel de problema si i a gasit rezolvarea... am un e46 black saphirre metal si am un spoiler de vopsit si vopsitorul spune ca sa i dau un cod format din mai multe cifre ca black saphirre metal ar fi mai multe... eu am fost plecat cu masina si preferam sa nu mai ma duc de zece ori la el pentru a vopsi un spoiler , ci credeam ca e doar o singura nuanta de black saphirre metal...

Chiar exista mai multe? Si unde s a r gasi codul acela,unde ar trebui sa caut?

eu am comandat 100ml de vopsea pentru cateva puncte sarite de la pietricele, mi-a cerut codul de pe tablita aflata la motor, eu am E39 dar si la E46 trebuie sa ai acea tablita pe care scrie culoarea si codul exact al culorii.Mie mi-a iesit perfect aceeasi culoare, nu se vede absolut nici o diferenta, au amestecat peste 6 chestii diferite ca sa iasa culoarea respectiva.

Uite asa arata tablita la mine, am incercuit codul vopselei, unul din cele doua trebuie sa fie.

http://img51.imageshack.us/img51/9123/picture130o.jpg

La mine la e39 acest cod se afla in compartimentul motor,mai exact in partea stanga(este o placuta) unde se prinde amortizorul.

La unele marci se localizeaza in portbagaj la roata de rezerva.

Din poza lui @Gabriel B. codul este ala 354/7

Edited by kolea

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.