Jump to content

Se merita seria 3?

Sorin7650

Recommended Posts

Asa... sa va spun cat m-a costat masina cu totul,pt ca azi am luat numerele negre definitive.

Voi calcula totul in euro ca sa fac calculul mai repede..prin tara am platit in RON.

Bun :

1: drum pana la masina 200E (cu un prieten)

2: cheltuieli pe drum cu cazare 2 nopti ca am avut unele intarzieri cu obtinerea certificatului EUR1 si alte acte + mancare + cheltuieli pe drum si altele: sa zic vreo 450E am cheltuit eu... ca nu mi-am dat seama..dar se poate cheltui si mai putin.

3: 230E pentru acte, pentru numere provizorii, etc.

4: 7600E banii pe masina implicit

5: 300E jantele cu cauciucuri pe 17" noi;

6: 100E jantele de tabla cu capace si cauciucuri noi

7: 200E benzina

8: 30E + 20E vignette prin tarile prin care treci si mici atentii ca sa nu pierzi timp pe la vama cu stampile pe acte si bla bla bla...

9: 80E taxa de tranzit la o firma particulara cand am ajuns in tara...de obicei se ia 50E, mie nu stiu de ce mi-au luat 80E ?? :)

10: 2050E la vama in oras

11: 40E traduceri si legalizari la acte;

12: 100E taxe pe la RAR, de omologare, de constatare pentru vamuire,etc.

13: pe la fisc si pe la banca alte taxe de 20E pentru certificat (+ niste amenzi de care eu nu stiam ca le am..dar alea se exclud din calcul :blink:) )

14: pe la numere inca vreo 30E ca sa nu stau la cozi si sa iasa repede si preferentiale ca sa nu am surprize :)

Si acum sa calculam ... 11450E.. pentru o masina impecabila( ce-i drept ), voi pierde ceva bani la ea..daca e sa o vand.. dar macar sper sa nu am eu probleme cu ea.

Daca am uitat ceva si imi aduc aminte mai adaug...

• 2 weeks later...
  • Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Asa... sa va spun cat m-a costat masina cu totul,pt ca azi am luat numerele negre definitive.

Voi calcula totul in euro ca sa fac calculul mai repede..prin tara am platit in RON.

Bun :

1: drum pana la masina 200E (cu un prieten)

2: cheltuieli pe drum cu cazare 2 nopti ca am avut unele intarzieri cu obtinerea certificatului EUR1 si alte acte + mancare + cheltuieli pe drum si altele: sa zic vreo 450E am cheltuit eu... ca nu mi-am dat seama..dar se poate cheltui si mai putin.

3: 230E pentru acte, pentru numere provizorii, etc.

4: 7600E banii pe masina implicit

5: 300E jantele cu cauciucuri pe 17" noi;

6: 100E jantele de tabla cu capace si cauciucuri noi

7: 200E benzina

8: 30E + 20E vignette prin tarile prin care treci si mici atentii ca sa nu pierzi timp pe la vama cu stampile pe acte si bla bla bla...

9: 80E taxa de tranzit la o firma particulara cand am ajuns in tara...de obicei se ia 50E, mie nu stiu de ce mi-au luat 80E ?? :)

10: 2050E la vama in oras

11: 40E traduceri si legalizari la acte;

12: 100E taxe pe la RAR, de omologare, de constatare pentru vamuire,etc.

13: pe la fisc si pe la banca alte taxe de 20E pentru certificat (+ niste amenzi de care eu nu stiam ca le am..dar alea se exclud din calcul :blink:) )

14: pe la numere inca vreo 30E ca sa nu stau la cozi si sa iasa repede si preferentiale ca sa nu am surprize :)

Si acum sa calculam ... 11450E.. pentru o masina impecabila( ce-i drept ), voi pierde ceva bani la ea..daca e sa o vand.. dar macar sper sa nu am eu probleme cu ea.

Daca am uitat ceva si imi aduc aminte mai adaug...

124309[/snapback]

cred ca daca cautai una in RO ieseai mai ieftin,o puneai pe tester vedeai ce si cum si nu cred ca ajungeai la 11.450e dar in fine sa o stapanesti sanatos !!!

vezi ca pentru parbrize cel mai ieftin din ce stiu eu e la Ager... parca era cu tot cu montaj vreo 200 Euro (poate chiar mai putin)... la Filaret e vreo 600 Euro... La Ager insa parbrizul nu e original BMW

116292[/snapback]

mi'am schimbat eu parbrizul la filaret .... ala atermic/antireflex cum mi'am pus a fost cam 600E ( nu mai retin daca sau fara tva )

si ala normal e vreo 300-350E

Traiasca LE CASCO !!

imi pare rau ca ti'ai luat cutia aia in parbriz... si eu mi'am rupt catalizatorul in gropi/schimbat :blink: .... mi'am spart parbrizul in zona unde se lucra si mi'a sarit o piatra in parbriz... asta asa in o saptamna :)