Jump to content

DAu bere daca ma ajutati...

Dannnnny85

Recommended Posts

Un bun prieten a gasit o masina de vanzare....e vorba de o pisicutza din 96...110.000 de km...(cica)...motor 1.6 benzina...105 cp..frumusel si intretinut pare.....

As vrea sa imi spuneti si mie cam la ce sa fim atenti....la motor ce sa verificam....cam tot ce se face inainte de a cumpara un bmw..eventual o sa pun si o poza...poate cineva cunoaste masina si stie ceva despre ea...este visinie si are farurile mascate de o chestie din plastic...care il face sa arate ca o dacie din 89 (aia cu faruri rotunde)..:blink:)...Va rog mult astept niste raspunsuri

Alea dupa farurui vor disparea sigur....masina nu e pt mine...e pt un prieten care in acelasi timp mi-e unchi....si nu as vrea sa i-a vreun junghi sa se futa dupa o luna....cam ce teste ar trebui de km...de motor....de suspensii.....de serii......unde sa ma duc?

...si nu as vrea sa i-a vreun junghi sa se futa dupa o luna....

108298[/snapback]

Itzi iei belea pe cap... :) O sa dea intr-o gura de canal shi o sa se indoaie o janta, shi dupaia o sa vina la tine Buey, ce mashina m-ai pus sa imi iau...

Baga un Disclaimer, shi punel sa semneze: Ofer doar consultantza, responsabilitatea cumpararii itzi revenie in intregime! :blink:

Despre serii se ocupa RAR-ul, du-te impreuna cu proprietarul sa ii facetzi identificarea. Daca ai ceferticatul in mana e ok.

cat costa pisica ?

n-are cum sa fie doar cu 110.000km

108285[/snapback]

Nu estiu de ce e lumea asa...poate mai exista totusi mashini mai vechi ku kre nu s-a mers! Poate nu kiar toti sunt niste hoti in tara asta si mai exista si oameni cinstiti. Am vazut k e o moda acum k toata lumea, inclusiv oameni kre vand coji de Dacii 1310 sa scrie "KM reali"! MOR knd vad faza asta!

Si mashina mea e din 09.1995 si are 147.000 KM! O sa o vand in foarte scurt timp si o sa-mi iau un E 46.

Edited by Alexxx

Nu stie nimeni cam ce teste ar trebui sa fac la motor?Stiu(am auzit) ca trebuie masurat compreasia pe fiecare piston si din cate am inteles ca e important cu motorul rece....e adevarat?Si cat trebuie sa fie pe fiecare piston compresia?Unde se masoara?Stiu ca sunt stresant...Mersi de raspunsuri...