Jump to content

Vand 2 cauciucuri - aproape noi(1000 km cel mult)

Recommended Posts

Cred ca sunt goodyear de vara dar le am in boxa si mi-e lene sa vad exact ce sunt pana nu se arata cineva interesat.

Poze nu pot sa pun ca n-am cablu de date.

Valabil doar pt bucuresti.

Cine vrea sa le vada poate sa vina sa se uite.

Pret 400 ron 2 bucati. cred ca e un pret reciproc avantajos.

Mai am inca 2 identice pe masina . Cine vrea 4 bucati sunt dispus sa le scot de pe masina si le dau cu 6 milioane dar plateste la vulcanizare sa le scoata de pe masina mea si sa-mi puna mie alte 2 cauciucuri pe care vreau sa le pun...

Sunt 205 sau 215 nu mai stiu sigur... Ma pot uita daca e cineva interesat...

Edited by the_rifle

fa si tu o poza totusi sa vad cum arata, daca se potrivesc cu alea de pe masina mea ca mai am 2..asa vizual cat de cat :)

Nu am cablu de date dar daca iti faceam poze ziceai ca sunt noi. Au fost roti de rezerva si au mers cat sa se ajunga la vulcanizare de cateva ori...

Daca esti din bucuresti si esti interesat poti sa vii sa le vezi. Nu te oblig sa cumperi. Daca esti din alt oras nu trimit...

0762 693 226

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.