Jump to content

benzina vs motorina

ownage16

Recommended Posts

Nu stiu de unde esti, problema se pune in felu urmator...

Cat vrei sa platesti cand mergi dupa paine cu masina... ?

Daca-ti permiti sa dai mai mult, ia-ti pe benzina, daca vrei sa faci 600 km cu 160 lei, ia-ti diesel

nu exista altfel de calcule.. daca ai 6000 euro, 6000 de euro o sa dai si pe bmw-u pe benzina si pe cel diesel, deci nu-ti raman bani de "benzina".. care sa compenseze diferenta de pret...

deci.. fa-ti calcul, cat consuma masina si cati km vrei sa faci pe luna.. si vezi cu ce fel de combustibil iti permiti...

Edited by Cristi.MD

Salut . Vreau sa cumpar un bmw 320 / 318 / 316 din anii 2001 + - 2 si as vrea sa va cer parerea despre tipul de combustibil ? Ce ar fii mai bun ? Caut masina sa aibe intre 140- 170 CP

Nu cred ca exista bmw 320/318/316, cel putin nu din anul 2001... :)

P.S. trebuie sa te hotaresti doar la o serie de trei numere din cele mentionate ...

In caz ca nu esti hotarat ,eu iti recomand (nu ma intreba de ce )320i benzina anul 2001+2... :)

Edited by calinbmw2000

Salut . Vreau sa cumpar un bmw 320 / 318 / 316 din anii 2001 + - 2 si as vrea sa va cer parerea despre tipul de combustibil ? Ce ar fii mai bun ? Caut masina sa aibe intre 140- 170 CP

O astfel de intrebare fara sa specifici orasul in care locuiesti/mergi,numarul de kilometrii pe care ii faci pe luna/an si cat la suta % vei merge in oras/afara,dupa parerea mea nu-si are rostul.Nu poti sa intrebi ce masina ti se potriveste atata timp cat nu dai detalii.

De obicei singur tre sa iei hotararea asta.Vrei turatii ridicate si fun -> ia benzinar!Vrei cuplu f mare si placere extarodinara in a conduce in afara->ia diesel!

Nu cred ca iei BMW apoi sa te uit la o diferenta de 50 RON la un drum intre benzina /diesel.

Cand iti doresti cu adevarat o masina stii exact ce vrei ,diesel sau benzina...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.