Jump to content

Vand butelie NOS Custom

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Reducerea trebuie sa fie reala si irevocabila. Nu azi reduci si maine faci pretul lal loc. Din cate vad ai doua reduceri de cate 10%, deci cat este pretul cerut de tine acum?

Faza cu reducerea nu trebuie sa se transforme intr-o pacaleala ca sa poti da UP inaintea celor 7 zile.

Ai mai facut 0 data 10% reducere si pretul a ramas tot la fel ca in primul post, adica 100. :)

pretul este 100 ! Daca spun de 5 ori ca anuntul este valabil nu inseamna ca am 5 produse. Reducerea nu e cumulativa.

Deci pretul este 100 de euro dar sunt dispus sa las 10% SAU MAI MULT. Negocierea poate sa se faca si in momentul vanzarii.

Edited by the_rifle

pretul este 100 ! Daca spun de 5 ori ca anuntul este valabil nu inseamna ca am 5 produse. Reducerea nu e cumulativa.

Ai spus ca pretul este de 100 euro. Pe 5/Apr/2010, 01:12 ai scazut 10% deci noul pret 90, iar 14/Apr/2010, 20:54 ai crescut iar pretul, ca astazi sa-l scazi din nou.

La asta s-a referit Paul.

Deci pretul este 100 de euro dar sunt dispus sa las 10% SAU MAI MULT. Negocierea poate sa se faca si in momentul vanzarii.

Am inteles. Din pacate nu esti serios, treaba cu cele doua reduceri de cate 10% a fost doar pacaleala ca sa poti da UP inainte de cele 7 zile permise de regulament.

Anuntul se inchide definitiv. La fel se va proceda cu orice anunt inselator.

Ca sa evitam asemnenea situatii, oricine va dori sa faca o reducere va fi obligat sa spuna pretul in valoare absoluta, nu doar procentele.

Orice revenire la pretul initial, dupa reducerea folosita ca pretext de UP inaintea celor 7 zile, va duce la blocarea definitiva a topicului, userul neputand deschide alt topic similar.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.