Jump to content

furaciosi de oglinzi prinsi azi noapte

CatuXXX

Recommended Posts

De dimineata m-am trezit fara oglinzi si cu un bilet in geam cum ca sa merg la Sectia 11 sa-mi recuperez oglinzile.

La sectie ce sa vezi 9 masini au fost praduite de oglinzi de la serie3 la X5.

Oamenii doi la numar din Dambovita, o comuna, cu un BMW, unu lua oglinzile si celalat il astepta ca sa fuga.

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Faza e ca masina mea era parcata in fata adica pe bulevard si am vorbit cu un baiat care venise acolo, si el tot la strada avea masina, adica sa zic asa nu stateau sa caute prin spatele blocurilor, cred ca pur si simplu se plimbau si cum vedeau ceva marfa se bagau.

Sunt ofiter de politie si eu si nu am facut plangere doar o sesizare si mi-am luat oglinzile pe baza de proces verbal de predare primire, baiatul care era de dimineata acolo a dat si declaratie.

Cred ca in momentul asta sunt deja in fata procurorului.

Guest poleposition
Sunt ofiter de politie si eu si nu am facut plangere doar o sesizare si mi-am luat oglinzile pe baza de proces verbal de predare primire, baiatul care era de dimineata acolo a dat si declaratie.

daca esti ofiter de politie ar trebui sa stii ca la ora asta sunt la o bere cu prietenii, nicidecum in fata procurorului. Astia nici in faza de incetare nu ajung, eventual la NUP si o palma dojenitoare pe umar.

De dimineata m-am trezit fara oglinzi si cu un bilet in geam cum ca sa merg la Sectia 11 sa-mi recuperez oglinzile.

La sectie ce sa vezi 9 masini au fost praduite de oglinzi de la serie3 la X5.

Oamenii doi la numar din Dambovita, o comuna, cu un BMW, unu lua oglinzile si celalat il astepta ca sa fuga.

daca erau si cu o astra clasic,cred ca i-am ,,ginit'' si eu intr-o seara pe iuliu maniu,

trasi la bordura si serveau o bere(nu era mai mult de 6-7 grade afara) exact langa masina mea,cum mi-am facut aparitia la masina in 2-3 minute s-au urcat in masina si au plecat.

tot nr de DB

daca esti ofiter de politie ar trebui sa stii ca la ora asta sunt la o bere cu prietenii, nicidecum in fata procurorului. Astia nici in faza de incetare nu ajung, eventual la NUP si o palma dojenitoare pe umar.

Ma scuzi putin. Aveau asupra lor 9 perechi de oglinzi dintre care ale mele cred ca sunt cele mai ieftine, deci prejudiciul creat este maricel.

Plus ca sunt si alte sesizari din urma pe care le-au recunoscut.

apropo de furt

prietena mea are vreo 3 biciclete dale lu' nepotasu sus la etajul 11 ,ea sta la 10,si intro seara mare zgomot sus ,doua scursuri de oameni cu bicletele la carca , ia alegat tasu pana jos si ia nenorocit din bataie ,a chemat politia bine mersi ei bineinteles niste drogati cu cazier ,a venit politia mama mama amprente ,poze ,declarati vreo 1 saptamana ,cand urmatoarea saptamana sa ii vezi pe amandoi cum se plimbau prin titan fara nici un stres...........asa ca ca POLITIA ROMANA sa numai stea dupa noi la panda sa ne ia din permise si sa dea amenzi ca vezi doamne era ala indreptat cu fata spre trecerea de pietoni si nu iai acordat prioritate.........ci pe specimene dastea sa stea cu ochii toata politia

Edited by pasica8

da, nu ma gandisem. :)

Faza e ca masina mea era parcata in fata adica pe bulevard si am vorbit cu un baiat care venise acolo, si el tot la strada avea masina, adica sa zic asa nu stateau sa caute prin spatele blocurilor, cred ca pur si simplu se plimbau si cum vedeau ceva marfa se bagau.

Pe cand aveam e90, il parcam mereu la bulevard(13 sept) cu oglinzile rabatate si nu am ramas fara oblinzi timp de 2 ani. Than`God :) .

Oricum cred ca aia scapa vor scapa doar cu amenda si atat.

eu chiar ma gandeam, daca le ai rabatate electric si se apuca sa traga de ele, nu le bulesc?