Jump to content

furaciosi de oglinzi prinsi azi noapte

CatuXXX

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ma sunat in dimineata asta un amic exasperat, a prins un guvid in jur de 30 ani azi dimineata cu oglinda lui dreapta in mana, era cu spatele incerca sa o scoata pe cea stanga, a parcat masina pe trotuar sa-si plateasca abonamentul la telefon cand iese de acolo nu-i venea sa creda ce vede, un BMW E90 parcat langa masina lui si pe asta cum opera ..... la tras de geaca si ia pus piedica apoi la dat cu capul de capota masinii, maxilar dizlocat + capul plin de sange....... a urcat in E90 ul parcat langa si a fugit ....

Mi-a spus amicul meu sigur intra pe aces forum , avea stiker cu bmwclub ....( toti ce fura oglinzi intra pe forum, nu aveam nici-un fel de urma de indoiala)

P.S. Daca citesti, ti-a luat nr masinii si iti va cauta adresa la politie, nu mi-ar placea sa fiu in pielea ta .... ... colegu' nu mai scapi de asta cate zile vei avea, banuiesc ai remarcat ca era cat casa .... fugi din tara ....

Edited by edy1092

ciorditorul a fost dat cu capu' de capota masinii? sau proprietarul. sper prima varianta...

ciorditorul .... macar sa intre sa-i dau nr de tel sa-si ceara scuze sau orice altceva ...asta il omoara, e un munte de om ....maine ma suna sa-mi spuna adresa si cu ce pasta se spala pe dinti :))

Edited by edy1092

Guest poleposition
Mi-a spus amicul meu sigur intra pe aces forum , avea stiker cu bmwclub ....( toti ce fura oglinzi intra pe forum, nu aveam nici-un fel de urma de indoiala)

avea sticker bmwclub ? bine, nu m-ar mira sau ceva sa fie un pasionat d-asta, insa zi-ne numarul de inmatriculare si date despre masina, poate-l identificam... 'mnezeii masii de coclit borat :)

Ma sunat in dimineata asta un amic exasperat, a prins un guvid in jur de 30 ani azi dimineata cu oglinda lui dreapta in mana, era cu spatele incerca sa o scoata pe cea stanga, a parcat masina pe trotuar sa-si plateasca abonamentul la telefon cand iese de acolo nu-i venea sa creda ce vede, un BMW E90 parcat langa masina lui si pe asta cum opera ..... la tras de geaca si ia pus piedica apoi la dat cu capul de capota masinii, maxilar dizlocat + capul plin de sange....... a urcat in E90 ul parcat langa si a fugit ....

P.S. Daca citesti, ti-a luat nr masinii si iti va cauta adresa la politie, nu mi-ar placea sa fiu in pielea ta .... ... colegu' nu mai scapi de asta cate zile vei avea, banuiesc ai remarcat ca era cat casa .... fugi din tara ....

WTF ?! :) :( :) :twoup:

e foarte posibil ca masina sa fie vanduta de cineva de pe forum altuia...

Edited by POIUYT

Genial!!!...practic ne furam oglinzile intre noi se pare...facem o statistica pe fiecare oras si nu mai cumparam oglinzi noi...stabilim o durata stabilita de comun acord, gen 2 saptamani in care oglinzile noastre sa le imprumutam cu buna stiinta unor colegi care au ramas fara...cu ocazia asta ne obisnuim sa mergem si fara oglinzi(probabilitatea sa mergem fara ele e oricum mare)...si traim sanatosi si linistiti in comunitatea noastra altruista pastrand sub control un numar relativ constant de oglinzi(ca probabil ca se vor mai fura si de altii din afara comunitatii)...inca o data GENIAL ce am citit aici...

Realitatea e si mai trista ca ideea din pacate...in ideea de mai sus imprumutam cu bun stiinta din altruism oglinzile din dotare...eu cel putin inca diger ce am citit mai sus referitor la ce se intampla cu oglinzile...am mai scris pe forum pe undeva...eu nici nu le-am mai pus de cand mi le-au furat si sunt cateva luni bune.

Daca nu ne spui nr de inmatriculare, degeaba ne-ai povestit ! Mai bine nu o faceai !

bai ca mi-am amintit nu de alta da poate imi iau blesteme io pe cazan am oglinzile cu nr vechi ,in afara de a circula cu o copie dupa cartea masinii nu stiu ce sa fac,oricum daca vedeti un compact care are alte numere decat cele scrise pe oglinzi sa nu injurati :)

chiar o merge refacut scrisul ala in nr meu de inmatriculare?

Guest poleposition

nu mai merge, dar poti sa matuiesti complet scrisul ala intr-un chenar daca tii neaparat.

Oricum, nu cred ca stau hotii sa compare numarul de pe oglinda cu ala de pe masina...

ps: eu de cate ori te-am vazut, nu am remarcat asta oricum :)

Edited by poleposition

Mă ĂŽntreb cine e.

Mă rog, nu mă mir, ştiu mai multe cazuri de utilizatori de pe forum care cumpără oglinzi de la hoţi cu zâmbetul pe buze.

Pe de altă parte, aia cu maxilarul dislocat e la nivel de basm, doar n-a stat să-l examineze.

Să-l dea la poliţie dacă i-a luat numărul şi să vedem şi noi ce număr are, ce cont...

Edited by Ciupanezu

Guest poleposition
Mă ĂŽntreb cine e.

Mă rog, nu mă mir, ştiu mai multe cazuri de utilizatori de pe forum care fură oglinzi de la hoţi cu zâmbetul pe buze.

ar trebui deconspirati, pe bune zic.

Edited by poleposition

MĂŁ ĂŽntreb cine e.

Mã rog, nu mã mir, ºtiu mai multe cazuri de utilizatori de pe forum care furã oglinzi de la hoÞi cu zâmbetul pe buze.

Pe de altĂŁ parte, aia cu maxilarul dislocat e la nivel de basm, doar n-a stat sĂŁ-l examineze.

SĂŁ-l dea la poliĂžie dacĂŁ i-a luat numĂŁrul Âşi sĂŁ vedem Âşi noi ce numĂŁr are, ce cont...

eu nu pricep.