Jump to content

furaciosi de oglinzi prinsi azi noapte

CatuXXX

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest poleposition
deci pana la urma cu aia de au furat oglinzi ce s-a intamplat?

au fost pusi in libertate, deoarece nu prezinta pericol social. Ma rog, asa a decis procurorul sau cine dreq isi bate p@la pe fata noastra.

Iar limbricii astia, stiu bine chestia asta, drept pentru care vor opera in continuare, iar noi, ar trebui sa avem frica sa-i atingem, ca pe noi sigur ne sanctioneaza, ca doar prezentam pericol social fiindca i-am lovit pe labagii sau i-am stresat cand am tipat lai ei de pe geam.

Cam asta e. Un fel de muiutz la gingiutz asa :)

Guest poleposition
lasa ca si aia care cumpara is la fel de vinovati.

pai din cate imi amintesc, recent un bmwclubist a cumparat oglinzi de la hoti, a scris si pe forum si nu i-a rupt inca nimeni fasu :)

Edited by poleposition

au fost pusi in libertate pe motiv ca nu prezinta pericol public... au spus acum la stiri :)

au actionat in zona Baba Novac si au fost prinsi in flagrant la Camera de Comert...

pacat de munca acelor politisti

Frate fix la Camera de Comert ? Eu sunt la 200m de Camera de Comert...i-o fi prins fix la masina mea?

Mda stiu...nu mai zic nimic. As putea doar sa injur.

Frate fix la Camera de Comert ? Eu sunt la 200m de Camera de Comert...i-o fi prins fix la masina mea?

Mda stiu...nu mai zic nimic. As putea doar sa injur.

Schimba locul unde parchezi la noapte poate iti mai fac o vizita doar sunt liberi

si mie mi-au furat aseara, vreau si eu numar de la sectia de politie sau dati-mi sfaturi ca poate mai pot face ceva.

multumesc!

tocmai am sunat si mi-au zis ca in sectorul 6 n-au furat, de unde stiu politistii asta? la mine pe strada s-au furat la 6 masini oglinzile; chiar sunt mana-n mana cu stimabilii din politie!

Vezi la Sectia 11. Eu acolo am fost ca pe raza sectie stau eu si mi le-au luat. E aia de la Mall Vitan.

Sunt ofiter de politie si eu si nu am facut plangere doar o sesizare si mi-am luat oglinzile pe baza de proces verbal de predare primire, baiatul care era de dimineata acolo a dat si declaratie.

Cred ca in momentul asta sunt deja in fata procurorului.

stai asa, pai tu cum ai avut voie sa-ti ridici oglinzile fara declaratie? ce daca esti ofiter de politie, asta nu e un motiv. Eu am sunat si mi-au spus ca n-am depus declaratie asa ca nu pot face nimic sa-mi recuperez paguba

deci asa merg lucrurile... un mare rahat

Edited by Flavyuz

Omu nu te supara, nu are nici o legatura profesia mea cu faptul ca mi s-au furat oglinzile si le-am recuperat. Hotii au declarat masinile de pe care au luat oglinzile si locurile unde se aflau parcate masinile, a mea e singura de GR de pe bulevardul respectiv, plus ca s-au luat amprente de pe oglinzi si portiera mea si au fost comune. Mi-am luat oglinzile MELE nu oglinzi de e46 de la alta masina. Model e46 mai era o pereche pe care le-a ridicat in acelasi timp un baiat caruia i-au fost furate de la Palatul Copiilor. Mai erau alte 7 perechi de oglinzi care isi asteptau proprietarii toti fiind instiintati in acea noapte sau dimineata. Mie mai mi le-au luat fix anul trecut de la Tineretului si atunci nu s-a gasit nimic, acum am avut noroc ca i-au prins. Probabil ca o sa mi le ia iar pentru ca le-au dat drumul.

CatuXXX nu te-am criticat, chiar ma bucur ca ai putut sa le recuperezi, dar sunt si niste lucruri irelevante, puteam bine mersi sa zic si eu ca am avut masina parcata acolo si ca mi-a fost pradata, etc. Hotii nu o sa delcare niciodata adevarul, de unde stii ca nu au actionat si in alte sectoare? erau prosti sa zica ca au furat si din alta parte? cum de in seara de 24 martie s-au furat oglinzi in mai multe locuri?

Oricum faptul e consumat, baietii au incalecat pe-o Âşa

daca esti ofiter de politie ar trebui sa stii ca la ora asta sunt la o bere cu prietenii, nicidecum in fata procurorului. Astia nici in faza de incetare nu ajung, eventual la NUP si o palma dojenitoare pe umar.

:) ce ziceam ?

spuneai bine....din pacate asta e sistemul

Sunt ofiter de politie si eu si nu am facut plangere doar o sesizare si mi-am luat oglinzile pe baza de proces verbal de predare primire, baiatul care era de dimineata acolo a dat si declaratie.

Cred ca in momentul asta sunt deja in fata procurorului.

daca esti ofiter de politie ar trebui sa stii ca la ora asta sunt la o bere cu prietenii, nicidecum in fata procurorului. Astia nici in faza de incetare nu ajung, eventual la NUP si o palma dojenitoare pe umar.

Ma scuzi putin. Aveau asupra lor 9 perechi de oglinzi dintre care ale mele cred ca sunt cele mai ieftine, deci prejudiciul creat este maricel.

Plus ca sunt si alte sesizari din urma pe care le-au recunoscut.

Salut!

Si eu stau in zona si am antifurturi. Respectivii le-au spart dar nu le-au luat.

S-a dat NUP in acest caz de catre un magistrat stimabil care si-a batut joc de munca politistilor de la Sectia 11!

Daca ne poate ajuta colegul de forum cu numele acestui procuror. Personal ii voi face plangere.

Edited by 23xwe

Intreba cineva ce fac cu oglinzile - pai le vand in Vitan sau pe Ebay (cei mai 'tehnici'). Ian' uite-l p[e baiatu :

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/OEM-BMW-E87...sQ5fAccessories

Probabil zice ca e mai 'safe' sa vanda pe alt continent, mai greu cu politia, cu astea.. sa-i spunem ca poate sa le vanda in siguranta si la noi, ca nu-l cauta nimeni :|