Jump to content

furaciosi de oglinzi prinsi azi noapte

CatuXXX

Recommended Posts

*care cumpără de la hoţi...

ar trebui deconspirati, pe bune zic.

Mulţi au recunoscut pe forum, deci ĂŽi doare ĂŽn 3 litere de părerea altora.

Stefann, Alexxx, Monique şi alţii.

Ăţi dai seama că mulţi iau tot de la hoţi dar nu recunosc.

Asta e situaţia, nu ai ce să faci.

Fără să exagerez, cred că 75-80% dintre cei care postează de pe forum tot de la hoţi cumpără oglinzi.

Poate că unii cumpără furate fără să ştie, dar tot aia e.

Edited by Ciupanezu

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mulţi au recunoscut pe forum, deci ĂŽi doare ĂŽn 3 litere de părerea altora.

Ăţi dai seama că mulţi iau tot de la hoţi dar nu recunosc.

Asta e situaţia, nu ai ce să faci.

si se mai mira de ce sunt iar pradati :) doar nu o sa puna piese de producator ,PUNTETI DOAR ORIGINAL(OEM)

incurajati furtul  :)

poate din mai multe incercari nimeriti vechile oglinzi :twoup:

Edited by POIUYT

Păi ştii că e vorba aia:

"Prostul nu e prost destul dacă nu e şi fudul."

"Cum să bun, băi frate, oglinzi pe producător?

Trebuie originale, doar mi-am luat bemveu."

Chiar i-am auzit pe mai mulţi spunând că nu vor să-şi pună pe producător sau "să piardă vremea mergând la magazin". :)

Edited by Ciupanezu

Guest poleposition

nu stiam decat de faza cu Monique.

Cred ca nu as mai avea obraz sa postez aici sau sa ma uit in ochii cuiva de pe forum daca as cumpara de la hoti... practic, v-au cumparat oglinzile voastre. Foarte urat.

Ma rog, nu mai conteaza... sunt oameni in toata firea toti cei de mai sus, nu-i mai schimba nici dracu'...

Edited by poleposition

PĂŁi Âştii cĂŁ e vorba aia:

"Prostul nu e prost destul dacĂŁ nu e Âşi fudul."

"Cum sĂŁ bun, bĂŁi frate, oglinzi pe producĂŁtor?

Trebuie originale, doar mi-am luat bemveu."

Chiar i-am auzit pe mai mulÞi spunând cã nu vor sã-ºi punã pe producãtor sau "sã piardã vremea mergând la magazin". :)

pai sa isi ia oem , de la AB.

FĂŁrĂŁ sĂŁ exagerez, cred cĂŁ 75-80% dintre cei care posteazĂŁ de pe forum tot de la hoĂži cumpĂŁrĂŁ oglinzi.

Poate cĂŁ unii cumpĂŁrĂŁ furate fĂŁrĂŁ sĂŁ Âştie, dar tot aia e.

eu cred ca-i mai mic procentul, dar oricum destul de insemnat.

e greu de estimat, dar cu siguranta numarul /procentul este insemnat..

Nu cred cĂŁ este mai mic.

Gândeºte-te cã mulÞi cumpãrã oglinzi de pe okazii, din Vitan, de pe 4tuning.

Chiar dacĂŁ nu scrie pe ele FURATE, tot aia e.

unii cumpara de buna credinta, adica nici nu isi pun problema ca ar fi furate :)

poate-s eu prea increzator. mi-e greu sa cred ca-s multi atat de...

e greu de estimat, dar cu siguranta numarul /procentul este insemnat..

Nu cred cĂŁ este mai mic.

Gândeºte-te cã mulÞi cumpãrã oglinzi de pe okazii, din Vitan, de pe 4tuning.

Chiar dacĂŁ nu scrie pe ele FURATE, tot aia e.

unii cumpara de buna credinta, adica nici nu isi pun problema ca ar fi furate :)

nu, ca te gandesti cand o scoate ala din traista ca a facut-o in spatele casei :)

nu, ca te gandesti cand o scoate ala din traista ca a facut-o in spatele casei :twoup:

poate nu ai vazut dar sunt oameni care cumpara masina cu parbrizu' spart si nu observa... :) sau intreaba ce e cu begul galben de la check engine si primeste ca raspuns " inseamna ca exista" si trece peste... :) deci sunt oameni care in secolul asta pun botul la vrajeala proasta..

si dovada #post 18

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?s=&...t&p=1078425

Edited by POIUYT

Guest poleposition

Mi-am amintit... cea mai penibila chestie furata cand aveam E60-ul. (pe langa oglinzi si altele)

Bai frate, cakatul ala de plastic reflectorizant de pe bara spate, doar pe cel din stanga. Mi-au zgariat toata portiunea aia din jurul lui cu surubelnita sau ceva, pt un rahat...

m-a costat la AB, ceva echivalentul a 2 pachete de tigari parca. :) Insa, a trebuit sa vopsesc bara spate ca arata ca dracu apoi. Asta mi s-a parut cel mai penibil, sa furi un rahat d-ala... si sigur era unu cu E60, nici hotii nu cred ca se risca pt asa ceva :twoup:

Aaaa, tot penibil... singurele chestii furate de pe M6, au fost capacelele de la ventile , cu asta am scapat cel mai ieftin, bine, minus o oglinda data peste cap si rupta, dar aia a fost dintr-o razbunare nu mai intru in detalii. :)

post-669-1269637418_thumb.jpg

Edited by poleposition

Guest poleposition
 cel mai tare la tine a fost faza cu bucata de cheder...cum dreacu sa furi o bucata din cheder...cred ca avea unu nevoie de guma de mestecat si na.. :twoup:

aaaa, da uitasem... nu, deci cred ca au taiat chederul ca sa fure parbrizul, cel putin asta imi imaginez :) la ala a fost distractie, ca apoi, a trebuit sa iau alt cheder, sa-mi tina masina la AB 2 zile ca sa dea parbrizul jos, sa il lipeasca la loc ...eeeee ce vremuri :)

O mai veche banuiala de-a mea: sunt torpilati din astia care au user aici pe forum doar ca sa vada cine ce mai pune la "masina mea".....

Au database!

E posibil sa fie baza de selectie pentru repere non-stock si diverse "gadget-uri" cu M pe ele. Oricum pe forum sunt informatii destul de pretioase pentru eventualii "curiosi", ca doar avem poze cu masinile noastre, exista topic cu numerele de inmatriculare, poze ale userilor(atat topic dedicat cat si cele de la intalniri)...ba mai mult exista si topic cu zona in care stam(ca sa fie treaba treaba)...deci forumul asta poate fi o adevarata baza de selectie pentru oricine are un user si stie sa caute cat de cat.Ar trebui sa fim ceva mai precauti cu informatiile oferite aici pentru ca ne pot ajuta dar putem sa fim injunghiati pe la spate de oameni care frecventeaza aceeasi "ograda".