Jump to content

furaciosi de oglinzi prinsi azi noapte

CatuXXX

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest poleposition

in orice caz, eu sunt 100% convins ca mare parte din daunele aduse masinilor mele, zgaraieturi si sicane gen furat obiecte fara valoare, scris obscenitati pe masina etc. sunt opera unor mebrii de pe forum. Poa' sa va sara tzandara, asta e parerea mea.

Mai ales, ca acea perioada de vandalizari, saptamanale aproape, s-a incheiat fix cand am anuntat pe forum ca mi-am montat camere de supraveghere.

Recunosc, intr-o oarecare masura, imi asum si eu raspunderea, caci in multe randuri am dat detalii cu privire la adresa mea...

Edited by poleposition

In cazul lui @pole, pot sa inteleg ca poate i-au vandalizat masina unii de pe forum, ca urmare a neintelegerilor dintre ei de aici, avand in vedere ca, asa cum spune si el, a dat detalii cu privire la adresa. Daca, intr-adevar, chiar au facut asta, sunt niste gunoaie ordinare !

In ceea ce priveste furturile, imi vine greu sa cred ca se fac ca urmare a analizarii forum-ului. E plin de BMW-uri in parcari, ce rost are sa piarda vremea cu citit-ul forum-ului ? Plus ca, daca eu scriu, sa zicem, ca mi-am montat kit M si citeste un ciorditor care a avut comanda pentru asa ceva, de unde stie el unde am masina parcata ?!

Si cei care ciordesc unde-si fac scoala cu privire la repere?Direct in piata, unde exista cererea?Sau se mai documenteaza si ei cu privire la ce se cauta, in spatiul virtual unde gravitam si noi o mare parte dintre pasionatii marcii? Eu personal nu am in minte un portret robot al hotului de repere BMW,pentru ca se pare ca aparentul tipar existent se modifica permanent...e posibil, ca un paradox, sa ajung sa-mi fur singur ceva de la propria masina(si aici o sa ziceti ca e o prostie si un nonsens insa, s-ar putea ca cineva sa fi facut si asa ceva...incercand/reusind sa fraudeze o companie de asigurari).

Si cei care ciordesc unde-si fac scoala cu privire la repere?Direct in piata, unde exista cererea?Sau se mai documenteaza si ei cu privire la ce se cauta, in spatiul virtual unde gravitam si noi o mare parte dintre pasionatii marcii? Eu personal nu am in minte un portret robot al hotului de repere BMW,pentru ca se pare ca aparentul tipar existent se modifica permanent

SĂŁ fim serioÂşi.

http://s147.photobucket.com/albums/r307/freecommenttags/import//graphics/funny_pictures/funny-cats-conspiracy.jpg

eu nu inteleg ceva astia fura oglinzi sa le vanda la cine??? tot la aia care sunt pagubiti ca nu cred ca sunt asa multi care si-au spart oglinzile la masini incat sa fie asa mare cerere pe piata,,,,, de vina sunt tot cei care cumpara oglinzi de la acei oameni(daca pot fi numiti asa). Eu am cumparat oglinda noua la e 46 si a costat 70 lei anu trecut.. FRATILOR NU MAI CUMPARATI OGLINZI SH si atunci nici ei nu ami fura ca nu au ce face cu ele(parerea mea)

daca va zic ca de 4 ani de zile nu mi-a disparut o ata de pe masina ma bateti? :)

Eu te cred. Depinde si de zona in care sta masina. 1 an de zile cat a stat masina in Bucuresti nici eu nu am avut-o atinsa....cum am ajuns in Cluj intr-o zona mai expusa hop top dispare cate ceva de pe ea...

de vina sunt tot cei care cumpara oglinzi de la acei oameni(daca pot fi numiti asa). Eu am cumparat oglinda noua la e 46 si a costat 70 lei anu trecut.. FRATILOR NU MAI CUMPARATI OGLINZI SH si atunci nici ei nu ami fura ca nu au ce face cu ele(parerea mea)

+1

Catu, parcĂŁ aveai antifurturi la oglinzi... nu Ăži le-au spart/crapat? :)

Le-au rupt. Imi pare bine ca rama de pe oglinda nu s-a spart.

Si ca un raspuns la o intrebare anterioara nu era nici una din perechile de oglinzi inscriptionate cu nr. de inmatriculare.

PT CEI CE CUMPARA DE LA HOTI MAI BINE SAR MAI GANDI ODATA... UITATIVA LA ASTA http://autokarma.ro/catalog_fisa.php?idfis...ru=&page=22

Le dau si mai ieftin cred, eu mi-am luat semnale de la ei si mi-au facut de doua ori reducere.

Eu data trecuta cand mi-au luat oglinzile le-am luat din Popesti Leordeni e un parc mare de dezmembrari.

Si revin la ideea mea care am mai scris-o intr-un topic despre alarme, eu mi-as pune o alarma cu electrosoc in zonele "sensibile" ale masinii gen oglinzi, incuietori, eleroane......

Si revin la ideea mea care am mai scris-o intr-un topic despre alarme, eu mi-as pune o alarma cu electrosoc in zonele "sensibile" ale masinii gen oglinzi, incuietori, eleroane......

Fara rezultat, isi pun manusi sau isi sufleca maneca la haina si tot le fura, apoi de ciuda ca i-ai curentat, iti vor vandaliza masina mai tare.

acea perioada de vandalizari, saptamanale aproape, s-a incheiat fix cand am anuntat pe forum ca mi-am montat camere de supraveghere.

Eu cred ca postul tau este o reclama mascata la firma lui GuguÂştiuc :)

PT CEI CE CUMPARA DE LA HOTI MAI BINE SAR MAI GANDI ODATA... UITATIVA LA ASTA http://autokarma.ro/catalog_fisa.php?idfis...ru=&page=22

Pacat ca in atata timp de piese nu au inteles si ei ca oglinzile de e36,e46 nu sunt stg. - drp. :) (adica cele OEM au un singur cod care merge pe ambele parti..deci poti sa pui stg. pe drp si invers ... )

Edited by POIUYT

Fara rezultat, isi pun manusi sau isi sufleca maneca la haina si tot le fura, apoi de ciuda ca i-ai curentat, iti vor vandaliza masina mai tare.

la cat sunt de drogati s-ar putea sa le placa :)

Le dau si mai ieftin cred, eu mi-am luat semnale de la ei si mi-au facut de doua ori reducere.

Eu data trecuta cand mi-au luat oglinzile le-am luat din Popesti Leordeni e un parc mare de dezmembrari.

Or fi ieftine, da nu-s originale :) ...parca s-a mai discutat cateva pagini mai devreme si aspectul asta.

Iar legat de dezmembrari...nu-i o alternativa prea buna. Decat sa stea prin intersectii cu oglinzile, hotii prefera sa le duca la dezmembrari ca aia le vand mai repede. Asa, de curiozitate, ia mergi la Popesti si intreaba-i cate seturi de oglinzi au si p-orma numara bmw-urile din curte...sa vezi ca-ti da cu virgula :)