Jump to content

Vand roata de rezerva subtire

Recommended Posts

Vand roata subtire de rezerva pentru e46 , este folosita 15 km ( pana la prima vulcanizare care am gasit-o) . Pretul este negociabil si incepe de la 160 lei !!

Sal. Stii daca se potriveste la e90? Daca da, o sa vin eu in Brasov, sunt din Ploiesti. Discutam si de pret eventual. Merci.

merge la E90 , daca scrie pe stalpul masinii ca intra R`16

eu stiu ca merge pe e90

Vand roata subtire de rezerva pentru e46 , este folosita 15 km ( pana la prima vulcanizare care am gasit-o) . Pretul este negociabil si incepe de la 160 lei !!

Maine am treaba in Bv. Poti sa-mi dai un nr de tel

ai PM

Edited by fitco

• 1 month later...

Salut...am postat undeva ca vreau o roata de rezerva... cata_meu_blue mi-a zis ca tu ai...mi-a dat link catre acest post al tau, pentru care ii multumesc :twoup:

Eu o sa ma interesez exact daca merge roata aia mica de pe E46 pe E90...eventual poate fac si-o proba undeva pana vin la Brasov, poate reusesc zilele astea la Severin ...ca ma duc pe-acasa (eu stau in Buc, dar sunt din SEV)...

Daca nu reusesc sa aflu/probez daca merge...putem merge acolo la o vulcanizare te rog sa vedem ? Si daca merge si e ok (pana atunci ne intelegem la pret) ...o si iau, desigur, nu te pun sa mergi degeaba :)

Eu vin marti la Brasov, in fiecare marti vin :) De marti dupa ora 14:00 pana miercuri dupa-amiaza...ne-am putea vedea din partea mea :(

Am nr. tau de tel de la Catalin.

Ms, salut!

Si ms to cata_meu_blue :(

Edited by hornetb

Salut...am postat undeva ca vreau o roata de rezerva... cata_meu_blue mi-a zis ca tu ai...mi-a dat link catre acest post al tau, pentru care ii multumesc :twoup:

Eu o sa ma interesez exact daca merge roata aia mica de pe E46 pe E90...eventual poate fac si-o proba undeva pana vin la Brasov, poate reusesc zilele astea la Severin ...ca ma duc pe-acasa (eu stau in Buc, dar sunt din SEV)...

Daca nu reusesc sa aflu/probez daca merge...putem merge acolo la o vulcanizare te rog sa vedem ? Si daca merge si e ok (pana atunci ne intelegem la pret) ...o si iau, desigur, nu te pun sa mergi degeaba :)

Eu vin marti la Brasov, in fiecare marti vin :) De marti dupa ora 14:00 pana miercuri dupa-amiaza...ne-am putea vedea din partea mea :(

Am nr. tau de tel de la Catalin.

Ms, salut!

Si ms to cata_meu_blue :(

ok nici o problema , e vulcanizare aproape o pui pe masina dai cateva ture sa vezi cum se prezinta...cand poti sa vii ma suni si ne intalnim !

• 2 weeks later...
Am facut azi proba cu roata de rezerva , a fost pusa pe e90-ul userului hornetb si nu se potriveste, in cer scuze ca i-am rapit din timp. deci roata de rezerva ramane valabila numai pentru e46

este R15 sau 16 ??

Am facut azi proba cu roata de rezerva , a fost pusa pe e90-ul userului hornetb si nu se potriveste, in cer scuze ca i-am rapit din timp. deci roata de rezerva ramane valabila numai pentru e46

Am si eu una identica. Intr-adevar pe fata nu merge la E90 320 diesel (discurile frana difera la motorizari) dar pe spate se potriveste!!! Am umblat mult dupa una si am ramas dezamagit la inceput dar inainte sa o dau inapoi mi-a venit ideia sa incerc pe spate; tot e mai bine decat sa ramai cu masina in drum :twoup:. In fata nu incape din cauza marimii discului dar in spate am pus-o si nu atinge discul, roata se invarte.

Am si eu una identica. Intr-adevar pe fata nu merge la E90 320 diesel (discurile frana difera la motorizari) dar pe spate se potriveste!!! Am umblat mult dupa una si am ramas dezamagit la inceput dar inainte sa o dau inapoi mi-a venit ideia sa incerc pe spate; tot e mai bine decat sa ramai cu masina in drum :twoup:. In fata nu incape din cauza marimii discului dar in spate am pus-o si nu atinge discul, roata se invarte.

da pe spate nu atinge stiu ca am mai probat-o pe un e90 si mergea! dar pe fata nu intra deloc.

Foarte corecta remarca ta - (discurile frana difera la motorizari) - (eu nu prea ma pricep la masini...inafara sa le conduc...nu stiu prea multe, recunosc:) ) ...dar mi-a zis un prieten...daca masina omului era tot 320d ...cred ca s-ar fi potrivit roata...dar fiind motorizare mai mica, benzina...deci masina mai usoara putin...n-a mers...320d fiind mai puternica, alea care tin discurile sau discurile sunt mai mari ...si rotita asta mica nici macar nu intra...:)

Pe spate se potriveste...dar daca faci pana pe fatza...asta inseamna: da roata joc de pe spate, pune rezerva pe spate, da roata jos de pe fatza, pune roata din spate pe fatza:)

Oricum eu daca e sa fac pana...n-o fac eu pana (acasa in Sev chem un prieten sa mi-o faca), am mai facut o pana prin Buc chiar pe langa Curtea de Apel...si-am vazut un tip care si-asa nu avea treaba si parea ca se pricepe...i-am dat 20 ron parca si mi-a facut omu` pana...:) Am mai avut o pana prin Gorj...am ajuns langa o echipa de muncitori si mi-au facut aia pana imediat, ziceai ca-s la formula 1 :() Si nici nu mi-au cerut mult, chiar ma gandeam...mama...statura astia 12 sau 15 cati erau pentru mine...sa vezi cat zic acum :( Chiar le-am dat mai mult decat au cerut, baieti :D

Eu nu fac penele din doua motive: 1. mi-e greu sa ma aplec de burtica :D) desi nu-s rotund, doar bine facut cu putina burtica:) . 2. mi-e lene de ma doare ; 3. nu vreau sa transpir :D

Asa ca o sa mai caut o roata de E46 320d...mai are un baiat din Buc o roata de vanzare...dar nu mai stiu ce motorizare...si...daca se potriveste...o iau pe aia...daca nu...probabil c-o sa iau si una de asta...ca decat deloc sau una mare...:punk:

este R15 sau 16 ??

rotile mele sunt R16...a lui presupun ca la fel :P

Nah, nicio problema, asta e, n-ai stiut nici tu :lol: Macar ne-am convins amandoi de-o treaba :) Bafta la vanzare, sper sa gasesti sa o vinzi (recomand sa mergeti la om, e super baiat ok ) ...iar daca nu...si nu gasesc nici eu una sa mearga...ne mai auzim :)

Si daca nu cu roata...poate la o intalnire bmw bv sau pur si simplu amical la "o bere" :)

Bafta

Edited by hornetb

rotile mele sunt R16...a lui presupun ca la fel :twoup:

Daca este R16 intra , eu am cumpacat R16 si am 325 i discuri 330 mm . Mai mult ca sigur ce ai vrut sa cumperi era R15 si in cazul asta nu intra . CA info cauta E46 facelift , toate au avut roti rezerva 16 , nonfacelift toate cu 15 . BAfta . Sa nu transpiri ! :)

Daca este R16 intra , eu am cumpacat R16 si am 325 i discuri 330 mm . Mai mult ca sigur ce ai vrut sa cumperi era R15 si in cazul asta nu intra . CA info cauta E46 facelift , toate au avut roti rezerva 16 , nonfacelift toate cu 15 . BAfta . Sa nu transpiri ! :(

Sincer...ma-ndoiesc ca n-a intrat pentru ca a fost pe 15...eu cred ca a fost pe 16, dar problema a fost de motorizare...o sa ne spuna colegu`, posesoru` rotii daca e pe 15 sau pe 16 :)

Ms...sper sa nu transpir vreodata :)

Daca este R16 intra , eu am cumpacat R16 si am 325 i discuri 330 mm . Mai mult ca sigur ce ai vrut sa cumperi era R15 si in cazul asta nu intra . CA info cauta E46 facelift , toate au avut roti rezerva 16 , nonfacelift toate cu 15 . BAfta . Sa nu transpiri ! :(

Sincer...ma-ndoiesc ca n-a intrat pentru ca a fost pe 15...eu cred ca a fost pe 16, dar problema a fost de motorizare...o sa ne spuna colegu`, posesoru` rotii daca e pe 15 sau pe 16 :)

Ms...sper sa nu transpir vreodata :)

este R15 , probabil ca R16 ar fi intrat, nu stiu ce sa zic!

• 3 weeks later...
  • 4 months later...