Jump to content

My Bmw e39

TM04RXA

Recommended Posts

masina o am cam de o saptamana,e al doilea e39 care il am si sunt foarte multumit de el,ca dotari ce sutn pe ea dubluclimatronicu,scaune recaro cu piele partiala alcantara,volan M,comenzi volan,4 geamuri electrice,incalzire in scaune,perdeluta electrica,geamuri ionizate de fabrica,trapa,oglinzi electrice incalzite,cd,cutie manuala,m-pachet,bi-xenon,senzori parcare fata spate,planuri de viitor sunt bineinteles,alte oglinzi ca sa completam tot pachetu,o alta suspensie,o evacuare mai potrivita, plus alte chestii care nu mai imi vin acum in cap,momentan am probleme cu pompa de servo pe care sambata o schimb cand i fac si revizia :)

post-10147-1269528533_thumb.jpg

post-10147-1269528784_thumb.jpg

post-10147-1269528869_thumb.jpg

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

arata foarte bine masina. sa o stapanesti sanatos!

pune si niste poze din interior.

ce motor e?

motor e 2500 benzina,la interior nu am facut poze inca :) dimineata mi-a scos condes la pronire si dupa ink vreo 10 minute,sper sa nu fie garnitura de _chiulasa_ sau ceva :|

o poza cu jantele noi.....

post-10147-1269530114_thumb.jpg

ma asteptam la alte pareri de la rotile astea.....mie imi plac cum de alfel imi place mult si masina!!! poate o sa se mai schimbe una alta...cand o trantesti !!! spor...

cum adica? :)

poate mam exprimat un pic gresit..... pe scurt: Ma asteptam sa prinda mai bine la public rotile.... :)

Cand o sa-i schimbe suspensia si o sa fie mai LOW ...doh

nici nu ma puteam exprima mai bine :)

jantele imi plac la nebunie am vrut ceva original,mam uitat la mai multe modele de jante de exemplu jantele lu inga imi plac foarte mult da nu mi-am luat ca umblam mult impreuna si nu da bine la public :) in plus astea de 7 cum am eu nu prea s-au pus pe multe e39,defapt nu am gasit nici o poza pe net cu e39 cu jante din astea,in plus alte jante chiar nu imi plac cum dau pe e39,mam gandit si la BBS Ch si BBS Lm dar nu am vrut replici,daca le voi schimba pe astea le vor lua locu niste jante BBS originale...