Jump to content

Masini noi de politie avem!

Rares

Recommended Posts

Initial a scris romaneste, dar a editat. Inseamna si romanesc ceva. Este doar o ironie :)

Fascinant!

http://img215.imageshack.us/img215/8363/dramaticspock.gif

-----

Nu are nimeni poze sau vreo filmare de la accident?

Oare chiar sunt 5 MCV-uri lovite?

Parcă e prea de tot...

Edited by Ciupanezu

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@ciupanezu ....... "nu-mi amintesc sa fi precizat pe undeva ca sunt politist" ...sau poate nu vreau sa recunosc :).....sau poate sunt in alte structuri tot pt <lex et honnor>..... :)

nu condamnati "jucatorii" (politistii) ..condamnati "jocul" (sistemul) ..ca din cazua lui suferim toti ....inclusiv "baietii cu ochi albastri" ....

@ciupanezu ....... "nu-mi amintesc sa fi precizat pe undeva ca sunt politist" ...sau poate nu vreau sa recunosc :).....sau poate sunt in alte structuri tot pt <lex et honnor>..... :)

nu condamnati "jucatorii" (politistii) ..condamnati "jocul" (sistemul) ..ca din cazua lui suferim toti ....inclusiv "baietii cu ochi albastri" ....

Mă rog, e treaba ta unde lucrezi.

Jucătorii, unii dintre ei, sunt condamnabili la rândul lor, nu poţi da vina doar pe sistem pentru că nu eşti obligat să rămâi ĂŽn sistem dacă vezi că sistemul este putred şi corupt.

Mentalitatea noastră, a tuturor, este de vină pentru felul ĂŽn care merge ţara asta.

Atunci când se va schimba mentalitatea se va schimba şi sistemul.

Este foarte normal să te apuce scârba când vezi că se duc milioane de euro pe radare ĂŽntr-o ţară cu infrastructura la pământ.

Mai bine se duceau milioanele alea de euro ĂŽn asfalt, ĂŽn reabilitatea şoselelor deja existente, ĂŽn locuri de parcare.

Chestia asta cu radarele este exact ca ridicarea maşinilor parcate ilegal.

Ridici maşini parcate ilegal când nu există alternativa parcării legale.

Ce alternativă ai ĂŽn România pentru a ajunge de la A la B ĂŽn mod eficient şi cu viteză legală? Teleportarea?

Edited by Ciupanezu

nu poÞi da vina doar pe sistem pentru cã nu eºti obligat sã rãmâi În sistem dacã vezi cã sistemul este putred ºi corupt.

Si reciproca este la fel de falsa: Tu ai dat vina pe sistem pentru a justifica (oare cui?) de ce nu te-ai facut politist.

Nu am justificat nimic nimănui.

Am cântărit situaţia şi am ajuns la concluzia că nu are rost, e o meserie unde vei ajunge cu siguranţă să faci compromisuri, să ĂŽnchizi ochii când trebuie ca să nu superi pe cineva de sus...

Să revenim totuşi la subiect.

Edited by Ciupanezu

Guest poleposition
..............

Este foarte normal să te apuce scârba când vezi că se duc milioane de euro pe radare ĂŽntr-o ţară cu infrastructura la pământ.

Mai bine se duceau milioanele alea de euro ĂŽn asfalt, ĂŽn reabilitatea şoselelor deja existente, ĂŽn locuri de parcare.

Chestia asta cu radarele este exact ca ridicarea maşinilor parcate ilegal.

Ridici maşini parcate ilegal când nu există alternativa parcării legale.

Ce alternativă ai ĂŽn România pentru a ajunge de la A la B ĂŽn mod eficient şi cu viteză legală? Teleportarea?

............

Am cântărit situaţia şi am ajuns la concluzia că nu are rost, e o meserie unde vei ajunge cu siguranţă să faci compromisuri, să ĂŽnchizi ochii când trebuie ca să nu superi pe cineva de sus...

Perfect de acord cu Ciupanezu. +1 gen...

Edited by poleposition

Situatia e chiar comica , cum sa lovesti 5 masini de politie deodata??Doar in filme am vazut asa ceva!

E accident dar tot noi platim reparatia la loganuri.

Eu am avut nevoie de 2 ori sa sun la 112 si defiecare data au venit repede . Cred ca am avut noroc!!!!!!

Anu asta de revelion pe la 3 noaptea era sa incepa o bataie serioasa (erau afumati bine amandoi) si am chemat politia. In 5 minute au venit(cam nervosi) ziceau ca i-am sculat de la sarmale !!! Au rezolvat situatia luand datele scandalagiilor si au plecat repede la sarmale!!!!

Eu m-am mirat ca au venit , eram sigur ca nu se deranjeaza. Ideea e cand suni la 112 sa pari disperat !!! Atunci iti face repede legatura. Pe mine m-a intrebat daca sa trimita si salvarea , la care i-am raspuns ca daca nu se misca mai repede sa trimita politia va trebui si o salvare!!

Depinde de locul unde ai nevoie de ei si de ei(pot fio si ei oameni si gunoaie).

............

Am cântãrit situaÞia ºi am ajuns la concluzia cã nu are rost, e o meserie unde vei ajunge cu siguranÞã sã faci compromisuri, sã Închizi ochii când trebuie ca sã nu superi pe cineva de sus...

aici te aprob in totalitate....... nota 10