Jump to content

Cumpar Aripa Dreapta E36

Recommended Posts

Din cate stiu tu ai nevoie pe original ca nu se aseaza bine cu cealalta

Daca astepti pana saptamana viitoare ti-o donez eu pe a mea,ca mi-am cumparat aripi noi si o bag la vopsit.

Are un pic de rugina dar se poate face,bucata care face parte din prag e ceva mai ruginita.

Daca te ajuta cu ceva,ti-o trimit.

Apropo ...mi se pare stupid ca din dezmembrari nu gasesti sub 150 de ron aripa(cu sanse mari sa o primesti ruginita oricum), iar noua pe producator de 90 de lei,pregatita de vopsit.

Edited by Sorin Maxim

Daca astepti pana saptamana viitoare ti-o donez eu pe a mea,ca mi-am cumparat aripi noi si o bag la vopsit.

Are un pic de rugina dar se poate face,bucata care face parte din prag e ceva mai ruginita.

mersi , dar daca esti din Iasi este prea multa complicatura ! Cat ai platit pe aripi noi ?!

aripa fat cu garura lucas - 105 lei aftermarket noua

Ai idee cat de bune sunt , adica pica bine , nu raman lufturi urate . In cat timp poti sa o aduci , as vrea sa si bag masina la vopsit , poate chiar sapt asta !

90 ron ,pe autokarma . daca schimbi ambele aripi cu acelasi model pe producator ..o sa se aseze bine.

daca ai pe o parte pe producator si pe o parte originala..se vede diferenta.

Edited by Sorin Maxim

mersi , dar daca esti din Iasi este prea multa complicatura ! Cat ai platit pe aripi noi ?!

aripa fat cu garura lucas - 105 lei aftermarket noua

Ai idee cat de bune sunt , adica pica bine , nu raman lufturi urate . In cat timp poti sa o aduci , as vrea sa si bag masina la vopsit , poate chiar sapt asta !

maine dupa ora 11.00 o ai

nu stiu ce sa zic

am vandut ellemente de caroserie care au venit la fix, altele nu prea cad dar cu putin efort o scoti

Edited by claudiuBWR

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.