Jump to content

Am schimbat un cauciuc,am descoperit o noua problema

Recommended Posts

Salut,acum cu cauciucurile zic eu ca sa rezolvat,singura problema care mi-am pus-o de ce un 318is coupe cu jante pe 15 cauciucuri de 185/60/15, din spate si din fata pare mai masiva decat a mea masina,ok,318is de care vb. este stok,marimea rotilor sunt cea care am spus-o mai sus,a mea are roti pe 16/205/55 pe spate si nu pare ''robusta'' cum pare isul,luna viitoare o sa-i iau cauciucuri pe 215 spate sau chiar 225(daca incap) cu gandul sa para mai masiva,eu nu am inteles treaba asta,cum un 318is stok cu jante pe 15 si cauciucuri de doar 185 latime pare mai robusta ca a mea,din absolut toate unghiurile,imi e necaz ca unii habar nu au avut de aseamenea masini si le-au nimerit exact cum trebuie sa fie.

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Chiar ma uitam pe situl cu ,cauciucurile,Ronin isul de care iti spun are jante pe 15/185/60,da si pare inchegata masina cap coada,ai da o linie frumoasa,''robusta'',mai ales in mers,mai este o chestie,daca jantele sunt mari si cauciucul are talon mic,indiferent cat de late vor fi,doar din spate masina va parea ''robusta'' din lateral va avea lacune mari la domeniul asta,oricum la domeniul estetic macar sa castig ''robustete'' din spatele masinii,dar ca acele masini de care spun,ca ex. acel is,masina mea nu va arata asa.

Ti se pare,nu este ''robusta'',stiu eu ce spun,nu e baieti,cand nu e...nu e....,observ si eu diferenta intre acel is si asta,se observa de la o posta,parca sunt doua masini diferite,se vede frumos acelui baiat masina,nu am ce reprosa,nu este ''cracanata cu brok sau borbet'',se vede super si de la distanta asa cand se apropie,asta e,fiecare cu norocul lui,dar am in plan sa pun niste cauciucuri late pe spate.

Cel face?totul tine de suspensie,jante,cauciucuri......,dar mie imi place cum e masina si toate in genul ala,Sorine nu am asa poze concludente cu masina,ce pot sa spun,a mai ramas doar sa sper ca urmatoarea masina sa fie asa cum mi-o doresc,eu v-am mai zis,m3 sa fie cu cele mai super jante puse pe e36,obcuri,pavilion nu stiu de care,bara de m3 gt e36,nu nene as fi preferat oricand un is de care am spus,la rar acum un an jumate m-am intalnit cu niste tipi cu un is,erau pe cealalta linie,simplu asa,jante fagure,ma uitam asa la masina lor imi era asa necaz,si erau cred ca dintr-un sat ceva cu caciuli din alea de blana in cap,taranusi care minimum de cunostinte nu a avut despre acest model de masina si a luat-o exact asa cum trebuie sa arate o masina.

nu pot sa compar servo unei masini noi cu cea a unui e36,dar pt. acea vreme servo era poate buna,

Nu are legatura ca e veche masina. Tu compari probabil cu o masina noua, cu directie electrica. Se misca mult mai usor, dar nu au nici un feeling, zici ca nu e conectat volanul la nimic.

Am mers cu mai multe E46 si mi se pare exact la fel directia ca la E36.

Nici la mine nu merge sa iau viraj "cu palma".

PS: asta e masina ta, nu?

Mie sincer imi place cum arata si nu e asa joasa cum te vaiti tu.

Pe fata cred ca este cam la fel de joasa ca a mea, iar eu n-am spoilerul de M sau suspensie sport, ci doar arcuri Mtech. Am urcat cu ea pe drumuri de munte neasfaltate si n-a patit nici pe dracu.

http://img441.imageshack.us/img441/6655/imag050v.jpg

Edited by florin83

Las-o moarta.. aia e masina ta :) :)

Ce zici de asta? Am urcat pana la ghetarul de la Scarisoara (Apuseni) cu ea. Cativa zeci de km de drum cum vezi in poza. Am mers cu atentie, am atins de 2-3 ori cu scutul de sub spoiler si atat.

http://img526.imageshack.us/img526/9079/img3807c.jpg

http://img255.imageshack.us/img255/2826/img3801xg.jpg

Aaaa.. am mai facut si 1600km in concediul ala si nu s-a stricat nimic la ea. :twoup: Am fost foarte inconstient ca am iesit cu ea la drum, dar slava Domnului ca am ajuns cu bine acasa.

Edited by florin83

Florine eu te crede-am baiat asa mai cu capul pe umeri,eu ti-am zis fa diferenta intre realitate si inconstienta,daca ramane-ai cu masina acolo?eu nu te inteleg de ce ai facut-o tu asa masina,pt. ce?ai curajul sa calatoresti cu ea,ok,daca ai curajul foarte bine,dar de ce ai vrut tu sa complici treaba mai mult decat este?inseamna ca iti plac senzatiile astea tari,adica in asta gasesti tu relaxarea,altii sar cu coarda,etc,te inteleg pe o parte,dar eu nu sunt adeptul acestor senzatii,eu sa merg cu o muzica,confort,am alte placeri,oricum te felicit,ai riscat:).

E...nu este a mea,pai eram nebun sa o iau asa joasa?...

Minti cu foarte mare seninatate !!!

Cum naiba sa nu fie aia a ta, e nebun Florin sa minta ? Plus ca e aceeasi masina cu cea de la avatarul tau ! :)

masina aia arata foarte bine. cea din avatar, redimensionata. eventual schimba suspensia cu una normala (poate gasesti sa faca schimb fara diferenta). in buzunar ai un arici? ti-e frica sa bagi mana? fa-i directia- macar pe un imprumut, combina-te cumva- o sa dormi linistit si-o sa ai timp sa te bucuri de viata.

sau vinde-o dracului si mergi cu mijloacele de transport in comun, da buna ziua la necunoscuti, ajuta batrane sa urce. observa lumea din jur. vezi cati au blugii rupti in fund si cati umbla fara bilet. o sa plangi dupa batrana ta in maxim 3 saptamani de naveta.