Jump to content

Am schimbat un cauciuc,am descoperit o noua problema

Recommended Posts

Tot dacia solenza e mai robusta !!!!

Am incercat sa citesc ultimele aberatii dar n-am avut rabdare la felul in care scrie!!

Daca ai rezolvat problema inchide topicul si deschide altul cu titlul " caut roti 185/80/14 pentru pisica ca sa fie mai robusta"

P.S. daca nu incap pe 14 atunci pe 15 inchi.

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da sigur,ce mai e masina,mai....daca unii dintre voi va simti-ti bine in aceste masini asta nu inseamna ca toti se simt la fel,sunt cativa pe aici care ...gata cum are sigla bmw,sigur domne nu conteaza vechime sau ce faci cu masina,trebuie fortat sa-mi placa ca e bmw,nu,nu este asa!eu nu vreau sa spun ceva ce nu simt din placere sa o spun,am mers recent in Hyunday Lantra parca...,cu spatele acela cum era la Dacia Liberta,vai...ce...masina, nu am cuvinte,parfum de masina,ce interior,ce scaune,ce pozitie la volan,si forma aia intre clasic si nou,iar mie imi spun cativa de aici ca mama ce masina...bara de m,pachet lumini...egal cu 0,masini de pustani visatori....,ce sa fac,o spun asa cu un necaz in mine pt. ca nu am o masina asa sa-mi placa,sa ma simt bine in ea,dar....asta-i situatia.

Gata se schimba situatia , acum Hyndai lantra e masina masinilor!!!!!!

Pune un anunt ca schimbi cu orice inafara de BMW si sigur gasesti pe cineva dispus la schimb.

Ce nu inteleg eu e de ce ai cumparat masina asta??

Sax in mintea aia a ta,tu crezi ca-ti da cineva o masina buna pe un bmw vechi care pe langa asta nu prea ai ce sa faci cu el,tu crezi ca acel cineva e nebun la cap?sa de-a o masina cu care poti face multe si este utila pe una care sa o aibe de dragul de a avea o masina,genu' asta de masina sa o ia un pustan ceva sa se creada in NFS cu ea si sa se infiga intr-un stalp,dar ca utilitate 0,este nula pur si simplu,a ca unii se duc pe o piatra cubica si da un asa zis cerculet este frectie la piciorul de lemn,urmatoarea masina mi-am promis ca va fi asa cum mi-o doresc si sa uit de ce masini am avut pana acum.

Sigur gasesti client, incerca sa vezi chiar daca nu vrei sa o dai. Fa un anunt ca schimbi pe forum la 4 tu... si o sa vezi ca vei primi oferte, n-ai nimic de pierdut.

Nu toti gandesc ca si tine, sunt multi care folosesc E36 -le ca masina de zi de zi.