Jump to content

E46 318i din 2000 cutie automata

Dan_316i

Recommended Posts

Probabil airbagul din dreapta. Clasic la e46 :)

In rest cum e ? Sta bine pe drum ? Cum schimba cutia ? Ai pus cateva frane cu piciorul stang ? :)

Hm

- am dat o tura cu proietarul la volan ne-a plimbat prin toata alba si pe drum rau si pe drum bun, m-am sperita putin ca iti dadea o senzatie de stanga dreapta, era de la tramlining ogasele de pe centura din alba + anvelope tocite maxim 225/45/17

- am dat o tura eu la volan pe drum ok si m-am linistit, in D schimba si in ture mici 3000 si in ture mari pe la 5000 si un pic, pe sport schimba pe la 6000 si ceva

- spre sibiu eu am venit cu a mea si amicul cu noua achizitie, intre saliste si sacel i-am dat talpa sa vedem cum se tine dupa mine am ajuns spre 170 si am incetinit ca era ud pe jos si lui a inceput sa ii fuga de spate

- azi nu am mai studiat masina ca la sibiu ploua de rupe de asta noapte

Eu am un e36 cu transmisie automata.Am facut vreo 23.000 km de cand am luat-o si nu am intampinat dificultati.La e46 a fost un lot cu probleme la transmisiile automate.Nu mai stiu din ce perioada,dar defectiunea pe care o aveau era legata de marsarier.Brusc,cand iti era lumea mai draga refuza sa cupleze.Baga-te sub ea si uita-te ce scrie pe cutie.Daca scrie GM 5L40 E ar trebui sa fie in regula.Transmisia cu o reputatie proasta este ZF5HP19...

Din cate am observat/simtit cutia nu are probleme, nu bate nimic la ea. Julitura de pe usa soferului sper sa sa nu mai fie asa vizibila dupa un polish, iar pe partea stanga am observat o diferenta de culoare la aripa si usa pasager fata de restul caroseriei, probleme de aliniere nu au. Masina e din dec 2007 in tara si a avut un singur propietar in ro, cred ca a stat pe dreapta in ultima vreme pentru ca bornele nu erau stranse si oglinda din interior era cam profuita, roata de rezerva este noua model mic, 2 kg de praf si pe ea.

Din cate am observat/simtit cutia nu are probleme, nu bate nimic la ea. Julitura de pe usa soferului sper sa sa nu mai fie asa vizibila dupa un polish, iar pe partea stanga am observat o diferenta de culoare la aripa si usa pasager fata de restul caroseriei, probleme de aliniere nu au. Masina e din dec 2007 in tara si a avut un singur propietar in ro, cred ca a stat pe dreapta in ultima vreme pentru ca bornele nu erau stranse si oglinda din interior era cam profuita, roata de rezerva este noua model mic, 2 kg de praf si pe ea.

Da,probleme nu prea ar fi..cum a mai spus cineva mai sus,doar lag-ul este uneori suparator.Dar in modul sport nu se mai simte.