Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Recommended Posts

Eu nu am gasit nicaieri - nici nu m-am omorat prea tare cu cautatul - , dar daca exista cumva vreun loc in Bucuresti sau in apropiere (~ 200 Km) unde sa faci o cursa legala cu masina (chiar si contra cost) va rog sa-mi spuneti si mie. Nu vreau sa ma intrec cu nimeni dar vreau sa rup masina singur si in caz ca ies in decor sa dau de iarba sau ceva "soft" nu sa dau in blocuri, copaci sau stalpi. Un fel de pista asa, gen aeroport, banuiesc ca m-ati inteles ce vreau..... Conduc ca un batranel ca locul de munca nu-mi permite sa raman fara carnet... SI la stilul meu cei 100 CP si tractiune spate sunt convins ca ma vor incanta. Asta e cadoul meu de ziua mea: 2 cauciucuri. Nu as dori raspunsuri gen parcari mall, noaptea pe nu stiu unde, etc. Vreau ziua si cu punct de prim ajutor :). Mersi.

p.s. nu stiu daca am postat unde trebuie, nu are nici o treaba cu probleme tehnice si rezolvari, va avea dupa :)

Edited by mirceaddd

tu ce vrei de fapt? sa inveti sa faci "deranj" cu tractiune spate ? pe asfalt sau macadam ?

pista poti gasi la Selena (BC), desi fara "acces" nu vad cum o sa te lase cu masina ta...

mai ai la Pitesti, pe circuitul de la Dacia... idem cu "accesul"

in Bucuresti poti incerca o zona dezafectata a unitatilor militare cu platou betonat, in sos.Antiaeriana... acolo ai avea atatea denivelari ca si pe asfaltul de zi-cu-zi, nu ar fi mari diferente...

piste aero nu cred ca prinzi "de unul singur", poate la Clinceni, dar acolo mai tot timpul sunt ocupati cu zborurile de agrement sau cursuri...

ar mai fi parcarile deschise ale supermarketurilor, in timpul cand acestea sunt inchise, gen Penny XXL...

asa ca sezi bland, desfa-ti o bere si baga un NFS... :)

Configuratia pistei se poate si modifica in functie de cerinte.....mai de viteza , mai virajata pt drift....sunt tribune...este bar....mie mi se pare ideal :)

pfff. pai e mocca.

iti iei cu 2000 de euro un 325i, e30 si cateva seturi de cauciucuri si ii dai bataie.

e fun la maxim.....eu cu astia cu bmwuri din arad mergeam si acu 4, 5 ani pe pista. e30,uri pisicutze etc.