Jump to content

Vand 1 grila de BMW...

Recommended Posts

:) vand o 1 grila BMW dar nu stiu de la care model este.Pt cei interesati si care stiu despre ce e vorba..ii rog sa posteze.Predare personala in Satu Mare sau prin curierat rapid. Pret 50ron. 0749270569

post-25606-1269640268_thumb.jpg

Edited by CTS

• 2 weeks later...
Ai gasit-o pe strada si`acu o vinzi,eh? :)

Cred ca ai si putea sa o iei mai usor cu topicurile,ca ai o gramada la vanzari,puteai sa vinzi toate maruntisurile intr-un singur topic.

:)

1.afirmatiile gen ''ai gasit-o pe strada..'' nu te fac sa pari mai inteligent ci din contra... Plus ca nu ne cunoastem si nu cred ca poti deduce tu daca eu sunt genul care ''culege de pe strada'' sau nu!

2.cred si eu ca ai putea sa o iei si tu mai usor cu comentariile si bagarile in seama absolut gratuite...

Intr-adevar,puteam sa le compactez si sa le pun intr-un singur topic,dar n-am facut greseala asta intentionat..Apropo,stii ce e aceea o greseala,nu?!!Dar daca am facut acest topic,l-am facut pt cei interesati si poate si pt cei care vor sa isi lase o opinie,o parere,dar in conditiile si in masura bunului simt.Aceste lucruri nu tin de niciun fel de regulament al vreunui forum ci tin de buna crestere si de caracterul omului.

Data viitoare cand mai vrei sa iti maresti doar numarul de post-uri pe acest forum,incearca sa o faci intr-un mod mai decent!

Guest poleposition

cum naiba sa "primesti" o singura grila de BMW si nici macar sa nu stii de la ce model provine ? :) ... bine, sa o mai si vinzi.

si de ce te-ai revoltat asa cand a spus cineva "aftermarket" ? stii ce inseamna "aftermarket" ?

Edited by poleposition

cum naiba sa "primesti" o singura grila de BMW si nici macar sa nu stii de la ce model provine ? :) ... bine, sa o mai si vinzi.

si de ce te-ai revoltat asa cand a spus cineva "aftermarket" ? stii ce inseamna "aftermarket" ?

eu am pus-o la vanzare,dar daca nu va fi nimeni interesat,probabil o s-o donez.

nu m-am revoltat,am precizat!

:) nu,nu stiu ce inseamna aftermarket! am vreo 3 diplome in limba engleza dar acolo nu apare nicaieri acest cuvant...Nu ma lua peste picior...

Edited by CTS

Ai gasit-o pe strada si`acu o vinzi,eh? :)

Cred ca ai si putea sa o iei mai usor cu topicurile,ca ai o gramada la vanzari,puteai sa vinzi toate maruntisurile intr-un singur topic.

:)

1.afirmatiile gen ''ai gasit-o pe strada..'' nu te fac sa pari mai inteligent ci din contra... Plus ca nu ne cunoastem si nu cred ca poti deduce tu daca eu sunt genul care ''culege de pe strada'' sau nu!

2.cred si eu ca ai putea sa o iei si tu mai usor cu comentariile si bagarile in seama absolut gratuite...

Intr-adevar,puteam sa le compactez si sa le pun intr-un singur topic,dar n-am facut greseala asta intentionat..Apropo,stii ce e aceea o greseala,nu?!!Dar daca am facut acest topic,l-am facut pt cei interesati si poate si pt cei care vor sa isi lase o opinie,o parere,dar in conditiile si in masura bunului simt.Aceste lucruri nu tin de niciun fel de regulament al vreunui forum ci tin de buna crestere si de caracterul omului.

Data viitoare cand mai vrei sa iti maresti doar numarul de post-uri pe acest forum,incearca sa o faci intr-un mod mai decent!

Tocmai in ideea celorlalti useri am postat.Mi se pare de prost-gust sa vand o grila,si sa nu stiu nici macar de la ce masina provine.Am si eu una in balcon,ramasa de la un accident,nu mi-a trecut prin cap sa o vand,pe cat?20-30ron?Da...probabil trebuia sa-mi deschid si eu un topic sa-mi vand grila,niste suruburi,un bec si ceva furtunuri.Mai degraba le donez.

Stiu foarte bine ce inseamna o greseala,nu ti-am zis ca ai gresit,si nici nu ma intereseaza motivele.

Nu caut sa par mai inteligent,si nici sa-mi cresc numarul de posturi-postarile la mica publicitate daca nu ma insel,nu se contorizeaza.Am alte "teluri" in viata.

Hai bafta.

Ah,imi cer scuze,nu am stiut ca tu esti purtatorul de cuvant al tuturor userilor...

Edited by CTS

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.