Jump to content

Curatare tips-uri esapament

Guest Pole

Recommended Posts

Guest poleposition

Cu ce se pot curata tips-urile alea cromate de la esapament ? M-a mancat in kur sa le curat cu solutie pt inox si arata ca dracu...

astea adica:

http://www.seriouswheels.com/pics-2006/2006-Porsche-Cayenne-Turbo-S-Exhaust-1600x1200.jpg

Guest poleposition

nu... ma refer ca s-au murdarit de "picatele" de asfalt si putina negreala, eu le-am curatat, insa solutia pe care am folosit-o le-a matuit, s-a facut un soi de depunere.

Si ma gandeam ca exista o solutie, gen polish, ca sa le readuc luciul...

nu... ma refer ca s-au murdarit de "picatele" de asfalt si putina negreala, eu le-am curatat, insa solutia pe care am folosit-o le-a matuit, s-a facut un soi de depunere.

Si ma gandeam ca exista o solutie, gen polish, ca sa le readuc luciul...

Sont solutii gen pasta care am vazut ca-si fac efectul.Tu ai lichida?

Si cred ca tre' sa mai tii cont si de material, poate sunt din inox , nu cromate

Guest poleposition
Pt. suprafete din inox otetul de bucatarie face minuni. Sau cel mai bine incearca sa le dai un lustru cu pasla.

ok, o intrebare tampita... ce-i aia "pasla" si unde gasesc ?... :)

ok, o intrebare tampita... ce-i aia "pasla" si unde gasesc ?... :)

pasla

PẤSLĂ s.f. Material textil obtinut din fire de lânĂŁ sau de pĂŁr de animal netoarse bĂŁtute ĂŽn piuĂŁ, ĂŽntrebuinĂžat la confecĂžionarea pĂŁlĂŁriilor, a ĂŽncĂŁlÞãmintei cĂŁlduroase, ca izolant etc. – Cf. sl. plŭstĩ.

pâslã s. f., g.-d. art. pâslei

PĂSL//Ă ~e f. 1) Produs textil compact, obĂžinut prin baterea ĂŽn piuĂŁ a lânii sau a pĂŁrului netors al unor animale, având diferite ĂŽntrebuinÞãri (la fabricarea pĂŁlĂŁriilor, a ĂŽncĂŁlÞãmintei cĂŁlduroase, ca material izolant etc.). 2) Obiect de ĂŽncĂŁlÞãminte cĂŁlduroasĂŁ (de iarnĂŁ) ĂŽn formĂŁ de cizmĂŁ, confecĂžionat din acest produs. /c

pasta aia de la sonax este buna,am folosit si eu mai demult.

Guest poleposition

...

ah ok, am pricipit.

Ice Man, nu s-a stricat sau decolorat cromul, pur si simplu l-am matuit eu cu o solutie pt inox si acum doream sa remediez... oricum sunt 4 ca am evacuare dubla si nici nu ma gandesc sa le scot sau ceva :)

Am sa iau pasta sonax si pasla d-asta si cred ca rog pe cineva sa mi le curete, ca se pare eu mai mult stric :)

Edited by poleposition

Guest IulianE

du-te la Augsburg....gasesti si solutie si pasla

intrebi vanzatorul si te indruma foarte bine,iti da exact ce ai nevoie...mereu mi-au recomandat produse foarte bune

zilele trecute mi-am comandat polish pt crom si inox de la 3M, astept sa-mi vina sa vad ce branza face, nu a costat mult, 12$ parca 280g

http://farm5.static.flickr.com/4050/4474009719_82653d356f_o.gif

cine stie cum se foloseste??? sa crut gugalu' :)