Jump to content

E46 318d facelift - Mtech2

RobyS

Recommended Posts

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Si-a luat finu-mio in primavara unu din asta aproape nou. Daca vrei trage o fuga pana la mine si te duc sa te dai o tura sa vezi. Cred ca o sa-ti placa.

http://www.benzinsider.com/wp-content/uploads/2011/03/2012-Mercedes-C-Class-100.jpg

oricum de pe autovit e greu sa iei ceva cu km reali, parerea mea este ca daca iti iei ceva din urmatoarea clasa, seria 5/A6, nu iti lua 2.0d, ia-ti un 3.0d. Cat de mult spatiu iti trebuie? Si un 3ar/A4 combi sunt ok...

eu pana nu fac rost de bani pt un f30 nu ma agit sa dau masina , nu ma atrage absolut nimic din ce ofera piata la ora asta (in afara de suv sau masini pretentioase)...desi imi plac noile alfe.. Edited by gelu_bmw

Acum inteleg de ce ai abandonat asa deodata CS-ul, compieftin... mr. Anarchy :p Ti-ai gasit "iubita" Te-a cam jumulit de ceva bani :D

Lasand gluma la o parte, am citit si eu aproape tot acest topic si tin sa te felicit pentru masina si mai ales pentru munca depusa de-a lungul timpului ca sa o aduci la starea actuala. Nus daca am inteles bine...ai dat-o si vrei sa treci pe altceva? Ma bucur cand descopar si pe la noi oameni dedicati si perfectionisti, carora le plac detaliile, nu doar ciurucari si superficiali. Sunt satul de astfel de oameni care la noi din pacate predomina. Felicitari! Sper sa-mi gasesc si eu timp sa-mi prezint "jucaria"

PS. poate iesim la o bere sa povestim, avand in vedere ca sunt relativ nou in breasla BMW!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.