Jump to content

E46 318d facelift - Mtech2

RobyS

Recommended Posts

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

llumar.....si nu stiu exact transparenta.....nu m-am hotarat..... nu foarte intunecata cum vad la majoritatea CLAR..... cred ca 34 % sau ceva de genu o sa pun pe spate... ca pe fata nu mai e voie....dar o sa ma risc si pe fata cu ceva intre deloc si cat e pe spate sa nu arate aiurea

Sincer imi place mult masina ta.....inainte de a-mi lua E39-le imi placea la nebunie e46. Nu pot sa zic si acum imi place mult, daca as fi avut-o asa as fi facut-o si eu. Tine-o tot asa si multa bafta, meriti !

calin : no way. prea inchis pentru gusturile mele. vreau sa mai si vad ceva pe afara

flavius : mi-as pune 20 % dar atunci va fi diferenta mare intre spate si fata si nu va arata ok. m-am gandit la 34 ca nu e diferenta asa vizibila. e un degradeu suportant

blaze : mersi man :) si masinuta ta e foarte faina !

m-am razgandit cu jantele. nu cred ca le mai schimb pentru un an, ca la anu vreau sa trec la e60. nu am rabdare sa stau cu ele pe la mica publicitate sa le dau degeaba la unii care cauta chilipiruri.

acum cand vine caldura urmeaza sa-i pun folie, sa-i schimb filtrele,uleiul, sa-i curat egr si admisie, sa elimin clapetele, sa schimb intinzatorul ce tine rola intinzatoare ca-mi scartaie la oprirea motorului, sa-i fac narile negre, eventual o sa schimb si parbrizu ca e plin de puncte de la pietricele si am inteles ca nu merge polishat... a da... si un polish total

sunt pe drum :

- oglinzi rabatabile electric

- spalatoare faruri

- oglinda interioara cu senzor antiorbire

- ulei si filtre :)

si dupa ce termin cu astea de montat, urmeaza parbriz cu senzor de ploaie (sper)

Edited by robytza

sunt pe drum :

- oglinzi rabatabile electric

- spalatoare faruri

- oglinda interioara cu senzor antiorbire

- ulei si filtre :)

si dupa ce termin cu astea de montat, urmeaza parbriz cu senzor de ploaie (sper)

nu-mi spune ca ti-ai comandat oglinzi?

pai carbonu e aproximativ negru.

is mai faine imbracate in carbon.... asa o sa le fac...

le-am vazut pe-ale lui pustiu de la shadow crew.....si arata bine cu carbon !

Edited by robytza

pai carbonu e aproximativ negru.

is mai faine imbracate in carbon.... asa o sa le fac...

le-am vazut pe-ale lui pustiu de la shadow crew.....si arata bine cu carbon !

ia vb cu flavius....cam cat ar fi ca le-as face si eu !

• 2 weeks later...

mi-a ajuns de ceva timp instalatia de spalatoare faruri. mai trebuie sa comand trimurile de sub faruri si capacelele.

de asemenea mi-au venit oglinda interior cu senzor si oglinzile rabatabile electric cu modulul aferent acestei functii (una nu e functionala din pacate).

sper ca sambata sa-mi fac timp sa mai montez din ele.

ieri am facut revizia : ulei bmw 5w30 LL04 ca de obicei si toate filtrele MANN made in germany.

• 3 weeks later...

poze de la armonia arad, unde bmwclub s-a prezentat cu peste 30 de masini din vestul tarii :

http://img696.imageshack.us/img696/9151/edit1711.jpg

http://img52.imageshack.us/img52/8253/edit1785.jpg

http://img696.imageshack.us/img696/3460/edit4996.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.