Jump to content

Schimb jante 18" OEM Style 135 M double spoke

Costantino

Recommended Posts

Am eu style 32 pe 330i-ul meu dar pe 17.... daca esti interesat spune-mi daca ale tale merg pe e46 ...

Am pe 18" acelasi model. eu vreau mai mici. esti interesat de combinatii?

Constantino parca esti vecin cu mine in craiova. gaseste o modalitate de combinatii:) sa iesim toti multumiti!

OK Bafta !

merci...si tie la fel!

Am eu style 32 pe 330i-ul meu dar pe 17.... daca esti interesat spune-mi daca ale tale merg pe e46 ...

Am pe 18" acelasi model. eu vreau mai mici. esti interesat de combinatii?

Constantino parca esti vecin cu mine in craiova. gaseste o modalitate de combinatii:) sa iesim toti multumiti!

Care acelasi model?style 32?

Daca esti din craiova,suna-ma sa vbim ca ne intalnim si vorbim in fata...si gasim noi combinatii;)ca stiu multi baieti cu 17 si crek facem noi ceva!

Suna-ma sau lasa-mi nr tau!

Care acelasi model?style 32?

Daca esti din craiova,suna-ma sa vbim ca ne intalnim si vorbim in fata...si gasim noi combinatii;)ca stiu multi baieti cu 17 si crek facem noi ceva!

Suna-ma sau lasa-mi nr tau!

Am mai vb noi la tel. de pe craiova forum.... 0765.490.748. Poate ne vedem azi !

http://img405.imageshack.us/img405/8977/img0423x.th.jpg

http://img194.imageshack.us/img194/6936/img0423vk.th.jpg

http://img710.imageshack.us/img710/2960/img0421ye.th.jpg

http://img31.imageshack.us/img31/1700/img0420bz.th.jpg

salut...ale tale nu sunt style 32,imi pare rau,dar nu pot sa fac cu tine schimbul...acum mi-am adus aminte de tine!si ale tale au acelasi j fata spate si d-aia intr-un fel nu ma avantajeaza,ca o sa stea prea bagata pe spate!

Anvelopele sunt set complet fata/spate pirelli p zero rosso cu fata 215/45/18 si spatele 245/40/18.

In mod normal ar fi trebuit puse pe fata 225/40/18 si spatele 255/35/18, dar nu am gasit set complet!

Si din moment ce diferenta nu este sesizabila am hotarat sa pun cu cativa milimetri mai inguste...

La E87 pe 18" OEM sunt astfel:

- pe fata... 7,5J x 18 ET:49 cu anvelope 215/40/R18Y (sau 205/45/R18Y)

- pe spate 8,5J x 18 ET:52 cu anvelope 245/35/R18Y (sau 225/40/R18Y)

Singura problema (in afara de bani :twoup: ) e ca anvelopele tale au talonul mai mare cu 5% care inseamna diferenta de diametru 21,5mm pe fata si 24,5mm pe spate. Pare un pic cam mult la Seria1. :)

Trebuie sa verific daca intra si sa nu arate ca Big Foot. :)

ca bigfoot n-are cum sa arate...eu zic ca o sa dea bine...

eu le-am mai incercat si pe un e36 sa vad cum vin si ii intrau fara nici o problema!

e alegerea ta!

daca te gandesti ca nu intra pe fata...bmw d-aia a pus tractiune pe spate ca sa fie mai mult loc pe fata si sa aiba rotile mai multa libertate de miscare!

eu am incercat la mine pe fata niste 8.5j pe 18 cu et 20(ceea ce inseamna ca erau iesita in afara) si nu atingeau deloc, dar erau prea late pe spate(9j et 22) si d-aia le-am dat...:)

Edited by Costantino

Am facut calculele si fata de dimensiunile in paranteza la 18". Diferentele sunt mai mici, 9-16mm pe diametru. :)

Trimit un PM sa vedem daca ne putem intelege. :)

Edited by pista

Am gasit ce cauti dar sunt vandute deja. :)

Era un schimb avantajos...

http://piese-auto.anunturi-auto.4tuning.ro...na-9363653.html

merci mult...le vazusem demult dar asteptam sa vad ce mai zici in legatura cu ale mele...dar m-am razgandit in legatura cu modelul ala!

daca mi le iei u p-ale mele mai pun o diferenta ceva mai maricica si o sa-mi iau,daca gasesc,un set de jante modulare din 2 sau 3 bucati...

u te-ai mai gandit?!

ca un sfat ...sunt muuuulttt mai frumoase Style 135 M double spoke...printre cele mai frumoase jante pt E46

mdouble spoke 135 sunt frumoase,asa este,dar trebuie sa ai si grija de ele...poate daca mai ramanea masina mea la italianul de la care am luat-o eu poate ajungeau mai rau...si la ale mele e putin sarita vopseaua pe margine dar e foarte putin,iar eu unul le-am tinut ca jantele mele bune de vara!

merci pt apreciere!

daca mi le iei u p-ale mele mai pun o diferenta ceva mai maricica si o sa-mi iau,daca gasesc,un set de jante modulare din 2 sau 3 bucati...

u te-ai mai gandit?!

Sigur ca m-am gandit. :) :twoup:

Ieri m-am bagat si sub masina sa masor spatiul intre roti si suspensie. Cu 8Jx18 ET47 ajung la limita pe fata si nu as pune distantier. Pe spate sunt OK. Cauciucurile au talonul mai mare dar dupa 2 ore de mers pe circuit :) voi lua altele mai potrivite.

Ai cateva intrebari pe PM. :(

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.