Jump to content

Dezmembrez urgent e39 523i 1999

Recommended Posts

salut,

ma intereseaza butonul de deschidere a capotei de la motor.acea clema neagra de care tragi si ea trage la randul ei pereche de carlige de metal.

525 d e 39 2003

e o maneta,nu un buton,cea de care tragi sa deschizi capota.problema este ca la masinile de anglia,aceasta maneta este pe partea dreapta,deci nu ti se potriveste.

ce faruri/stopuri/grile ai pe ea?

ce model de Jante sunt pe ea?

ceva poze ?

triple cu semnal pe galben

jantele le folosesc eu

partea din fata(capota,faruri,bara,proiectoare,radiator de apa,aripa stanga fata,pompa abs,pompa servo,termostat) sunt ca si vandute.am si luat avans pe ele.doar trebuie demontate.

up!

chederele de la usile fata,dar nu cele de pe usi ci alea din interiorul masini,astept raspuns cu pretul,merci.

nu arata deloc bine

daca esti interesat,ti le fac cadou dar nu o sa iti placa

Ale mele sunt mancate rau de tot,30% din ele a putrezit si sau rupt,la fel sunt si ale tale?

up!

chederele de la usile fata,dar nu cele de pe usi ci alea din interiorul masini,astept raspuns cu pretul,merci.

nu arata deloc bine

daca esti interesat,ti le fac cadou dar nu o sa iti placa

Ale mele sunt mancate rau de tot,30% din ele a putrezit si sau rupt,la fel sunt si ale tale?

si ale mele sunt rupte si vai de mama lor!

cred ca treaba asta cu chederele este general valabila!

• 3 weeks later...
  • 5 months later...
  • 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.