Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

Dezmembrez urgent e39 523i 1999

Recommended Posts

plafoniera cu lumini e cu lumini ambientale?adica pe langa cele 2 lupe si lumina mare,are si 2 luminite mici rosii?:twoup:

rog poza si pret

ms

studiez maine dimineata problema si revin cu un raspuns.deocamdata nu pot sa iti raspund la intrebare.stima!

plafoniera cu lumini e cu lumini ambientale?adica pe langa cele 2 lupe si lumina mare,are si 2 luminite mici rosii?:twoup:

rog poza si pret

ms

da,are!ai si poza!

post-14163-1289723935_thumb.jpg

pret 50 ron

Salut

Ma intereseaza si pe mine un pret pentru sticla de la oglinzile laterale rabatabile din interior si contra aripile fata (alea cu aripioare) pentru un E39 520d din 2003.

Multumesc anticipat.

nu mai am sticla de la oglinzi.la ce contra aripi te referi:cele mari sau cele mici din bara fata?cele mari nu le mai am,cele mici ti le pot aduce noi,originale,100 ron bucata!

stima!

Edited by lazarfl76

la ce contra aripi te referi:cele mari sau cele mici din bara fata?cele mari nu le mai am,cele mici ti le pot aduce noi,originale,100 ron bucata!

stima!

Ma refer la cele care ajung spre fata si ies putin in jos. Ma mai intereseaza bazinul cu lichid de parbriz si faruri.

Bratele oglinzilor le ai si daca sunt rabatabile?

Merci

cu protectiile de noroi alea mari nu te pot ajuta pentru ca nu le mai am.bratele oglinzilor le am dar nu sunt rabatabile electric,sunt doar reglabile electric.

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.