Jump to content

Test de bord 520i E34 HELP

Apple

Recommended Posts

AM si eu o intrebare ... Ce face testul de bord? Adica tin apasat butonul ala de pe bord ptr reset km si pun coontactul in pozitia 1. Incepe sa imi arate pe display-ul de la nr de kilometri niste combinatii de cifre...

Adica de exemplu un nr de 6 cifre acolo unde arata nr total de km parcursi si cifra 1 la distanta care se reseteaza din buton... Asa face pana la 6 dupa care testeaza ceasurile analogice se duc acele la maxim si revin la loc....

Poate sa imi spuna cineva ce inseamna aceste cifre? Multumesc. :blink: :)

nu mai stiu ordinea exacta da  cam asa

cati km a facut masina

cati km mai ai pana la revizie

cat a primt masina cel mai mult

si testerul pt ace

108734[/snapback]

Aha... Pricepui... Dar totusi sunt vreo 6 randuri de cifre.... ce inseamna fiecare? Hai pls... care stiti.... :blink: :) :) :) :D

Aha... Pricepui... Dar totusi sunt vreo 6 randuri de cifre.... ce inseamna fiecare? Hai pls... care stiti.... :blink:  :)  :)  :)  :D

108753[/snapback]

Chestia asta merge si la bordurile cu display dreptunghiular ??? :D

MMMMM....marfa chestia asta nu o stiam...cum am citit topicul am sarit in masina sa vad....dar inca asteptam pe cineva care sti exact ce inseamna fiecare rand....mie pe bord imi arata ca masina are 169.000 km....si pe tester imi zice 359.000...cum se poate asta....si la ultimul rand imi arata 16 care habar nu am ce inseamna....la randul 5 imi arata 80 care probabil sunt litri de motorina....cam atat....restul habar nu am ce sunt....la punctul 3 parca mai imi scrie 4759....habar nu am ce e...probabil turatia cea mai mare....astept pe cineva care chiar stie Edited by Dannnnny85

MMMMM....marfa chestia asta nu o stiam...cum am citit topicul am sarit in masina sa vad....dar inca asteptam pe cineva care sti exact ce inseamna fiecare rand....mie pe bord imi arata ca masina are 169.000 km....si pe tester imi zice 359.000...cum se poate asta....si la ultimul rand imi arata 16 care habar nu am ce inseamna....la randul 5 imi arata 80 care probabil sunt litri de motorina....cam atat....restul habar nu am ce sunt....la punctul 3 parca mai imi scrie 4759....habar nu am ce e...probabil turatia cea mai mare....astept pe cineva care chiar stie

109444[/snapback]

Nu iti indica kilometrii masinii sau turatia maxima.La nr 1 este indicat un cod BMW,la nr 2 seria de caroserie,...factorul de corectie al kilometrajului,indexul softului.

2.Factor de corectie al kilometrajului...?????Mai pe romaneste???

109467[/snapback]

Functie de dimensiunea cauciucurilor, de raportul diferentzialului, o rotatzie a cardanului (ca asta citeshte senzorul de viteza) se traduce printr-o distantza mai mare sau mai mica parcusa de mashina. Deci se foloseshte acest factor sa pice informatziile tandea pe mandea

3.Indexul softului....ar trebui sa ma intereseze pe mine indexul softului sau e pntru cei de la bmw....

109467[/snapback]

Indexu' ala e versiunea de soft a ECU-ului. E normal sa foloseasca versiuni, pt. ca poate apar optimizari, bug-fix-uri, etc. Tu nu ai treaba tu cu el, ca nu merge upgrade la Xp SP2 :blink:

Functie de dimensiunea cauciucurilor, de raportul diferentzialului, o rotatzie a cardanului (ca asta citeshte senzorul de viteza) se traduce printr-o distantza mai mare sau mai mica parcusa de mashina. Deci se foloseshte acest factor sa pice informatziile tandea pe mandea

Indexu' ala e versiunea de soft a ECU-ului. E normal sa foloseasca versiuni, pt. ca poate apar optimizari, bug-fix-uri, etc. Tu nu ai treaba tu cu el, ca nu merge upgrade la Xp SP2 :blink:

109477[/snapback]

MuadDib chestia asta e si la asta al nostru cu check control ????

MuadDib chestia asta e si la asta al nostru cu check control ????

109479[/snapback]

E la tine, mah, ca al meu nu face testu' asta... Sta shi se uita ca bou' la mine, ca ii dau un cap in gura de nu se vede ... :blink:

In '88 au uitat ashtia sa puna multe pe el... De! Primul an de productzie...

E la tine, mah, ca al meu nu face testu' asta... Sta shi se uita ca bou' la mine, ca ii dau un cap in gura de nu se vede ...  :blink:

In '88 au uitat ashtia sa puna multe pe el... De! Primul an de productzie...

109481[/snapback]

Merci :) am sa incerc

Nu iti indica kilometrii masinii sau turatia maxima.La nr 1 este indicat un cod BMW,la nr 2 seria de caroserie,...factorul de corectie al kilometrajului,indexul softului.

109464[/snapback]

Nu vreti totusi cei care stiti sa ne ziceti exact pls? Deci hai sa o facem pe puncte...

1. ?

2. ?

3. ?

4. ?

5. ?

6. ?

Va foarte multumim... :blink:

La mine daca pun contactul pe poz 1 accesorii cu butonul de reset kilometri apasat imi arata decat un 20002 pe displayul mic de km parcurshi... :) Ata e tot.

109511[/snapback]

Eu am incercat azi chestia asta si nimik complectamente mort :blink: :)

La mine merge dar degeaba ca nu stiu ce inseamnca toate cifrele alea aiurea...cum spune si Apple ar fi bine cei care stiu sa scrie exact si pe puncte...1,2,3,4,5,6...ca sa nu prea intelegeam mare lucru...mie imi place ca se dau acele pana la capat si revin ...cred ca ii fac o poza la 240km/h...:blink:

...cred ca ii fac o poza la 240km/h...:blink:

109780[/snapback]

Mai bine faci filmuletz cu toata mishcarea, sa se vada 0-240km.h in 3 secunde :) :) Shi faci tu "Vjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj", sau iei sunetul unui motor puternic shi faci mixul... :)

• 7 months later...
MMMMM....marfa chestia asta nu o stiam...cum am citit topicul am sarit in masina sa vad....dar inca asteptam pe cineva care sti exact ce inseamna fiecare rand....mie pe bord imi arata ca masina are 169.000 km....si pe tester imi zice 359.000...cum se poate asta....si la ultimul rand imi arata 16 care habar nu am ce inseamna....la randul 5 imi arata 80 care probabil sunt litri de motorina....cam atat....restul habar nu am ce sunt....la punctul 3 parca mai imi scrie 4759....habar nu am ce e...probabil turatia cea mai mare....astept pe cineva care chiar stie

109444[/snapback]

inseamna ca ai 359.000 de km :):) poate ca s-a jucat fostul proprietar cu km :):):D:D cand am fost in germania la varul meu, am fost la un service bmw autorizat, tot ce vrei, acolo am cunoscut un batranel, vreo 55-60 ani, se ocupa mai mult de training. avea un laptop cu tot ce exista soft posibil pt bmw. dintr-o discutie in alta l-am intrebat si de schimbarea km la bmw. eh, cu bmw-ul e putin mai greu, dar nu imposibil: se schimba in 6 locuri diferite. probabil ca la noi se practica schimbarea nr de km, dar nu la un asa nivel iunalt :) in 2-3 locuri (bord, cip cheie etc), de aceea ai si tu diferenta de km acolo , probabil, zic si eu, asta e parerea mea :blink:

La mine daca pun contactul pe poz 1 accesorii cu butonul de reset kilometri apasat imi arata decat un 20002 pe displayul mic de km parcurshi... :blink: Ata e tot.

109511[/snapback]

Cam tarziu dar acum mi-a picat fisa , cred ca tu ai e34-ul cu numarul 20002 :)