Jump to content

vanazre bmw 335d

miezulica13

Recommended Posts

de vanzare bmw 335d m-paket 2007,109000km carte service,bi-xenon,interior exterior m-paket,jante 19,navigatie,sound prologic7,scaune de piele electrice si cu memorii,oglinzii electrice si incalzite m3 mod 2010,scaune incalzite,volan piele M,comanda vocala,magazie 8cd,paket luminii interior si exterior,masina este model deosebit...tel 0722474169,pret pentru cash 25900 euro..varianta 28000 euro

post-34543-1270036133_thumb.jpg

post-34543-1270036155_thumb.jpg

post-34543-1270036175_thumb.jpg

post-34543-1270036192_thumb.jpg

post-34543-1270036208_thumb.jpg

post-34543-1270036223_thumb.jpg

post-34543-1270036243_thumb.jpg

post-34543-1270036258_thumb.jpg

post-34543-1270036273_thumb.jpg

post-34543-1270036287_thumb.jpg

foarte frumoasa masina...pacat ca e impozitul mare la motorizarea asta

nu e pacat .......

PS Miezulica ceva schimburi pe la ea faci ? Gen tapiserie , schimb tot cu piele neagra, scaune normale si diferenta .

lipsesc niste difuzoare de la prologic 7

lipsesc niste difuzoare de la prologic 7

dc nu crezi ca are prologic 7 vino si o vezi in targ vitan si vei vedea ca are....

foarte frumoasa masina...pacat ca e impozitul mare la motorizarea asta

nu e pacat .......

PS Miezulica ceva schimburi pe la ea faci ? Gen tapiserie , schimb tot cu piele neagra, scaune normale si diferenta .

dc ai nevoie de orice piesa interior sau exterior cat si interioare suna-ma si iti pot aduce din germania si noi si la mana a doua dar aproape noi la preturii super bune...dc vrei am discurii si etriere brembo cu sase pistoane au 4000km si sunt set complect si pe catalog la bmw sunt 3500 euro eu vreau 1000 euro nediscutabili.o zi buna..tel..0722474169

Cat poate sa fie impozitul la 29xx cmc ? Mai mult de 1000 lei nu e, adica mai mult decat decent pentru o asemenea masina !

impozitul este 9 milioane

din 2007 facelift?....hmmm

are facelift ptr ca sa creasca masina in pret in germania si ptr ca da bine....cred ca orice ar aveea banii si-ar face facelift sa fie mai nou...numai pe oginzii a platit o caruta de baniii.o zi buna

post-34543-1270061809_thumb.jpg

post-34543-1270061830_thumb.jpg

post-34543-1270061848_thumb.jpg

Guest poleposition

struto-camila. Cum dovedesti ca are Logic 7 ?

Pune o poza cu meniul de la Logic 7, acela cu egalizatorul si setarile pentru Surround.

Quote: cred ca orice ar aveea banii si-ar face facelift sa fie mai nou.

PS: cred ca oricine ar avea banii necesari si-ar lua un face lift nu facatura asta :)

Edited by poleposition

struto-camila. Cum dovedesti ca are Logic 7 ?

Pune o poza cu meniul de la Logic 7, acela cu egalizatorul si setarile pentru Surround.

Quote: cred ca orice ar aveea banii si-ar face facelift sa fie mai nou.

PS: cred ca oricine ar avea banii necesari si-ar lua un face lift nu facatura asta :)

auzi maestre dar tu ai banii sa-ti iei o facatura ca asta?esti complexat?dc nici asta nu este o masina frumoasa inseamna ca ai te uiti pe alte poze.cine este interesat vine si vede masina si nu am dc sa pun poze sa vada unul si altul ca masina are logic7...vrei sa facem pariu ca are?eu fac pe masina tu pe ce faci pe vrun tico?

Guest poleposition
da, sunt extrem de complexat, insa oricat de complexat as fi, nu trebuie sa te enervezi daca cineva iti cere detalii despre masina. Doar nu o sa vin eu pana nu stiu unde, ca sa verific ce spui aici, cand, daca masina are Logic 7, poti dovedi prin cateva poze. Care-i problema si ce nu ti-e clar ?

da, sunt extrem de complexat, insa oricat de complexat as fi, nu trebuie sa te enervezi daca cineva iti cere detalii despre masina. Doar nu o sa vin eu pana nu stiu unde, ca sa verific ce spui aici, cand, daca masina are Logic 7, poti dovedi prin cateva poze. Care-i problema si ce nu ti-e clar ?

zilnic cer una sau alta,dc iti spun ca are are logic 7 nu vorbesc prostii,cum as spune ca are memorii si nu are sau ca are scaune incalzite si nu are...nu vand cartofii si stiu si facelift costa banii si dc cel din germania a vrut sa o faca a vrut el,mie mi-a placut masina si am pret bun...intreaba la bmw cat costa sa faci facelift sau sa pui oglinzii de m3 2010...numai geamurile de la oglinzii sunt 1000 de euro. o seara frumoasa

hai ca iti tine lumea topicul sus aiurea.

se insinueaza ca a fost lovita in fata si e schimbat botulcu unul de facelift. si nici tu nu ai de unde sa stii ca doar ai importat-o. asa ca succes la vanzare ca e o masina ieftina!

Guest poleposition
.numai geamurile de la oglinzii sunt 1000 de euro.

da, 5.000 de fapt, ce dreq... bucata evident. Geamurile alea la 1000 de euro sunt facaturi, te-a pacalit :)

PS: nici macar nu sunt electrochrom, e sticla simpla cu tenta albastra... 1000 de euro sticlele auzi la el :) :twoup: :(

Edited by poleposition

Miezulica si noi avem masini bune , nu-ti inchipui ca iesim pe strada cu niste saracii, dar de la asta sa suferim ca am dat 1000 euro pe oglinzi e cale lunga.Poti dovedi cu factura toate operatiunile pe care le-ai facut sau care le-a survenit masina?DAca da TOT respectu palaria jos. Edited by Stefan_e46

Miezulica si noi avem masini bune , nu-ti inchipui ca iesim pe strada cu niste saracii, dar de la asta sa suferim ca am dat 1000 euro pe oglinzi e cale lunga.Poti dovedi cu factura toate operatiunile pe care le-ai facut sau care le-a survenit masina?DAca da TOT respectu palaria jos.

dc tot spuneti ca va pricepeti la bmw vezi ca pentru seria 5 geamul la oglinda este 12 mil iar la x6 este 36mil la bmw si nu in turcia.oglinzile de m3 nu au cum sa fie ieftine cand cele de serie sunt 500 euro.

.numai geamurile de la oglinzii sunt 1000 de euro.

da, 5.000 de fapt, ce dreq... bucata evident. Geamurile alea la 1000 de euro sunt facaturi, te-a pacalit :)

PS: nici macar nu sunt electrochrom, e sticla simpla cu tenta albastra... 1000 de euro sticlele auzi la el :) :twoup: :(

auzi si eu pot spune multe ca am si fac si dreg,chiar nu ma intereseaza parerea ta sau al altora care nu au ce face...oricum la un seria 5 am luat geamul de la oglinda si a costat 300 de euro la bavaria...dc ai masinii asa tari nu stiu dc iti pierzi timpul sa te uiti la un amarat de 335.

hai ca iti tine lumea topicul sus aiurea.

se insinueaza ca a fost lovita in fata si e schimbat botulcu unul de facelift. si nici tu nu ai de unde sa stii ca doar ai importat-o. asa ca succes la vanzare ca e o masina ieftina!

vad ca si tu te pricepi,dc era lovita in fata avea farurii facelift,masina nu a fost lovita a fost schimbat doar stopurile si porbagajul ptr ca asa a vrut omul,dc era facelift trebuia schimbat si capota si farurile.barile sunt altfel la m-paket cel facelift.oricum nu ma intereseaza ce spune unul sau altul.o seara frumoasa

Guest poleposition

acel geam de oglinda era probabil electrochrom, adica acela ce se intuneca la lumina etc. Si da, este cam 1200 roni o sticla.

Insa pe aceasta masina, sunt oglinzi simple, incalzite, cu tenta albastra, sesizabil mai ieftine si sub nici o forma sticle de 1000 EUR. :)

Repet, te oftici aiurea.

Ma uit la un topic de pe un forum public, unde prin voia proprietarului forumului, pot posta opinii si impresii. Ca te deranjeaza pe tine, asta-i altceva. Nu ai decat sa postezi anunt de vanzare pe autovit.

acel geam de oglinda era probabil electrochrom, adica acela ce se intuneca la lumina etc. Si da, este cam 1200 roni o sticla.

Insa pe aceasta masina, sunt oglinzi simple, incalzite, cu tenta albastra, sesizabil mai ieftine si sub nici o forma sticle de 1000 EUR. :)

Repet, te oftici aiurea.

Ma uit la un topic de pe un forum public, unde prin voia proprietarului forumului, pot posta opinii si impresii. Ca te deranjeaza pe tine, asta-i altceva. Nu ai decat sa postezi anunt de vanzare pe autovit.

eu vorbesc de oglinda toata si nu de sticla,comanda la bavaria oginda de m3 2010 in patru usii ca numai asa ar merge pe masina asta si o sa vezi...nu ma oftic si chiar nu ma intereseaza....sau poate voi gasiti piese originale pe preturi de turcia...eu unul aduc asa ceva direct din germania si stiu care sunt preturile la bavaria.oglinda pentru seria3 model 2006 este 16mil....numai pe amortizoare am platit 300 euro pe unul asa ca nu cred ca sunt ieftine si 335 nu este 320d..o seara frumoasa.

Dc nu imi raspunzi la intrebare ? Ai facturi sau nu pe modificarile aduse? Restu e can can. :)

auzi modificarile au fost facute in germania si nu aici si mai bine suna tu la bmw si intreaba cat costa sa schimbi porbagaj si stopurii facelift si oglinzile 2010 de m.... si o sa-ti dea facturii.....

Guest poleposition
numai geamurile de la oglinzii sunt 1000 de euro. o seara frumoasa

Unu la mana, ai spus geamurile ! nu oglinda completa (vezi ai sus)

Doi la mana, tu chiar daca aduci piese din "afara", nu faci diferenta intre oglinzi simple si oglinzi electrochrome (indiferent ca sunt de 320d sau de M3)

uite aici sa te documentezi, sa nu te mai "tzepuie" aia de unde cumperi :)

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=51&fg=10

3. Da, stim ca e 335 nu este 320. Asa, si ?

Tu iti imaginezi ca vinzi un mega prototip sau ceva... nu-i chair asa. Unii de pe aici au si au avut masini cu mult mai scumpe si mai "deosebite" decat acest banal seria 3 si cu siguranta stiu foarte bine preturile pentru diverse componente si consumabile, asa ca lasa atitudinea asta superioara ca nu-i cazul.

4. Nu exista oglinzi 2010, exista oglinzile standard puse pe M3 E92 din 2006 pana in prezent. (geamurile adica)

5. Masina aia nu are Logic 7. (am avut eu pe M6, stiu sa fac diferenta)

Edited by poleposition

dc nu crezi ca are prologic 7 vino si o vezi in targ vitan si vei vedea ca are....

miezulica vezi ma ca lipsesc multe difuzoare pana la prologic7.Lasa tu targul autovit,unde spalati masinile cu asa ceva

Apropo,vezi ca esti clona lu asta http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=76331

te gandeai ca daca ai suspend 10 zile sa mai faci si tu o prosteala pe forum.

Edited by mirceagsm

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.