Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

vanazre bmw 335d

miezulica13

Recommended Posts

Cu atat mai mult ca au fost facute in germania unde toate lucrarile de calitate sunt insotite de factura ca in orice tara cu un sistem economic solid.

Eu te intreb daca ai facturi si tu ma trimiti sa intreb la bavaria cat costa ,pai ce comerciant esti tu prietene cu o astfel de atitudine.

Mai stiu eu tepari d-astia de stateau pa vitan cu carrera 4s cu motor spart indoit la 15.000 km si facut prin garajul vreunui priceput ca NOU . :)

numai geamurile de la oglinzii sunt 1000 de euro. o seara frumoasa

maest tari si bravo voua si sa aveti parte de ele...eu am masina la vanzare si am si masinii mai scumpe nu doar 335....o sa iti fac o poza cu logic 7 si o sa vezi ca are si vezi ca oglinzile astea nu au fost in 2006 si sunt de m3 si nu de m-paket.este diferenta mare.....dc erau normale erau pe toate bmw seria 3.si nu ar fi mers pe masina dc masina nu aveea scaune electrice...o seara frumoasa si stai linistit ca am preturi foarte bune de unde iau in germania.re eu nu spun ca nu aveti masinii

Unu la mana, ai spus geamurile ! nu oglinda completa (vezi ai sus)

Doi la mana, tu chiar daca aduci piese din "afara", nu faci diferenta intre oglinzi simple si oglinzi electrochrome (indiferent ca sunt de 320d sau de M3)

uite aici sa te documentezi, sa nu te mai "tzepuie" aia de unde cumperi :)

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=51&fg=10

3. Da, stim ca e 335 nu este 320. Asa, si ?

Tu iti imaginezi ca vinzi un mega prototip sau ceva... nu-i chair asa. Unii de pe aici au si au avut masini cu mult mai scumpe si mai "deosebite" decat acest banal seria 3 si cu siguranta stiu foarte bine preturile pentru diverse componente si consumabile, asa ca lasa atitudinea asta superioara ca nu-i cazul.

4. Nu exista oglinzi 2010, exista oglinzile standard puse pe M3 E92 din 2006 pana in prezent.

5. Masina aia nu are Logic 7. (am avut eu pe M6, stiu sa fac diferenta)

maestre bravo voua si sa aveti parte de ele...eu am masina la vanzare si am si masinii mai scumpe nu doar 335....o sa iti fac o poza cu logic 7 si o sa vezi ca are si vezi ca oglinzile astea nu au fost in 2006 si sunt de m3 si nu de m-paket.este diferenta mare.....dc erau normale erau pe toate bmw seria 3.si nu ar fi mers pe masina dc masina nu aveea scaune electrice...o seara frumoasa si stai linistit ca am preturi foarte bune de unde iau in germania

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.