Jump to content

limitator viteza / turatii

ownage16

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Fiti seriosi. Pusti, in general, gusta putina adrenalina la volan: o tasnire la inersectie, o depasire mai la limita ceva de genuu.

Ceilalti sunt exceptii motivate.

Vorbim de responsabilitate dar in acelasi timp de de viteze de 200+, dupa parerea astea doua nu se pupa: oricat de shumi ai fi, in trafic nu esti singur, chiar daca tu esti perfect stapan si masina e perfecta, alt conducator te poate pune in situatie imposibila.

Concluzia mea : nu putem sa zicem ca suntem responsabili si totusi sa conducem cu viteze super-luminice.

Fiecare conduce cum " stie " dar asta nu scuteste pe nimeni sa respecte pe ceilalti participantii in trafic, mi s-a intamplat si mie sa imi taie fata sau sa ma arunce in sant ca vrea ala sa ma depaseasca, nu mai are rabdare 30 de sec sa ma dau deoparte, recunosc cand mi-am luat permisul prima data conduceam ca o cizma dar totusi inveti sa faci si diferenta dintre un condus frumos si " uitel si pe nebunu ala ".

Nu ma deranjeaza ca cineva merge cu 200 de km/h dar sa nu imi puna viata mea in pericol sau a altora din trafic, oricine stie sa apese pe acceleratie.

Fiti seriosi. Pusti, in general, gusta putina adrenalina la volan: o tasnire la inersectie, o depasire mai la limita ceva de genuu.

Ceilalti sunt exceptii motivate.

Vorbim de responsabilitate dar in acelasi timp de de viteze de 200+, dupa parerea astea doua nu se pupa: oricat de shumi ai fi, in trafic nu esti singur, chiar daca tu esti perfect stapan si masina e perfecta, alt conducator te poate pune in situatie imposibila.

Concluzia mea : nu putem sa zicem ca suntem responsabili si totusi sa conducem cu viteze super-luminice.

Pai daca te bagi cu 150 la ora intr-o curba de 90 de grade, asta nu te face iresponsabil?

Dar multi incepatorii au mania de a depasi tot ce le iese in cale, fara sa aiba abilitatea de a aproxima distanta la care e masina din fata, sau daca pot face depasirea in siguranta.

Cunosc pe cineva care circula cu viteze f mari, si nu are niciodata nici o problema, pentru ca stie unde si cand sa ii dea.

Si mai stiu pe cineva care face aceeasi treaba, si niciodata nu o face bine, si a avut si 2 accidenta la 3 luni dupa ce a luat masina.

Salut . Vreau sa stiu daca se poate si cat ar costa sa pun la o masina un limitator de viteza maxima si de accelerare / turatii. Masina are cutie automata . Nu stiu exact ce se limiteaza dar vreau sa nu mai tasneasca asa de tare .

Solutia se foloseste frecvent in lumea curselor pentru a face masina sa se incadreze intr-o anumita clasa. Este vorba de o placa care restrictioneaza admisia. Fabricarea unei asemenea placi nu ar trebui sa coste mai mult de 20-30 ron la un atelier cu masina CNC. :)

Our restrictor plate set comes with 5 restrictors that install easily between the stock throttle body and intake plenum - from 10% to 30% in 5% increments (for approximately up to a 20-30Hp peak drop, depending on engine). Retuning or a new chip is not generally required with a restrictor plate.

http://store.bimmerworld.com/nasa-gts-e36-...e-set-p957.aspx

Dar cel mai bine iti convingi parintii sa ti-o lase asa cum este. :)

Orice tanar cu picioarele pe pamant, si responsabil, poate controla si 200 hp.

O fi nu zic nu.Doar ca am vazut prea multe accidente produse de pustani teribilisti,atata tot.

Din punctu meu de vedere sper sa gasesca masina cautata si fara evenimente rutiere.

Pustanii teribilisti nu ar trebui sa aiba permis.

Daca nu o calci, nu fuge, clar !

Eu zic ca te grabesti foarte mult sa zici ca sunt teribilist . Nu eu vreau s-o restrictionez ci ai mei ,ei au frica de viteza ,n-am cum sa-i conving ca o sa merg incet , am incercat . Asta mi-a ramas ca ultima solutie ori resoftare ori ceva fizic .

Da nu mai bine nu iti iei tu un 318 sau 316? Tot BMW sunt,stau al fel de bine pe sosea,arata foarte bine,costa mai putin.

La un asemenea model ai sanse sa iti convingi parintii.De mers incet o sa mergi pana cand vei invata un pic masina apoi

curiozitatea o sa te manance si cand vei da de gustul vitezei depinde de tine ce directie urmezi.

Pana la urma parintii tai iti vor binele si trebuie sa cazi la compromis cu ei ca sa primesti o masina.

Edited by alexnos

Eu zic ca te grabesti foarte mult sa zici ca sunt teribilist . Nu eu vreau s-o restrictionez ci ai mei ,ei au frica de viteza ,n-am cum sa-i conving ca o sa merg incet , am incercat . Asta mi-a ramas ca ultima solutie ori resoftare ori ceva fizic .

Nu ma refeream la tine :)

La e36 este ca un surub sub pedala de acceleratie, pe care il poti folosi la limitator.

La e46 nu cunosc.

Nu are rost sa te complici cu resoftari.

@Pyu Eu nu am vrut sa zic decat ca degeaba s-ar ataca unii colegi care merg tare, pentru ca ei sunt foarte buni soferi, nu suntem singuri pe strada.

@Chris Bingo! Habar-naveam ca se comercializeaza asa ceva, dar la un otto aspirat mi se pare singura solutie.

Nu toti au bani sa schimbe masinile ca pe sosete.

Si cu solnita, dar in comparatie cu un 320... te plictisesti!

Orice tanar cu picioarele pe pamant, si responsabil, poate controla si 200 hp.

O fi nu zic nu.Doar ca am vazut prea multe accidente produse de pustani teribilisti,atata tot.

Din punctu meu de vedere sper sa gasesca masina cautata si fara evenimente rutiere.

Pustanii teribilisti nu ar trebui sa aiba permis.

Daca nu o calci, nu fuge, clar !

Sincer nu vreau sa par rautacios dar cred ca cel mai bine pentru tine e sa renunti la masina nu iti spun cu rautate dar poate parintiilor tai li s-au facut frica pt ca au vazut ca te tenteaza " sa bagi talpa". Sincer te cred ca este o placere sa ai BMW dar o masina inseamna si RESPONSABILITATE.

Sincer si decat sa ma frece parinitii mei la cap tot timpul imi luam masina cand eram pe banii mei.

@Pyu Eu nu am vrut sa zic decat ca degeaba s-ar ataca unii colegi care merg tare, pentru ca ei sunt foarte buni soferi, nu suntem singuri pe strada.

@Chris Bingo! Habar-naveam ca se comercializeaza asa ceva, dar la un otto aspirat mi se pare singura solutie.

Nu toti au bani sa schimbe masinile ca pe sosete.

Si cu solnita, dar in comparatie cu un 320... te plictisesti!

Nu, sunt si altii mai idioti ca noi :)