Jump to content

Cumpar eleron tip M de portbagaj ptr un E46

Recommended Posts

Speri sa citeasca hotul anuntul si sa ti-l revanda?

Parca au fost interzise anunturile gen comanda / oferta pentru piese usor detasabile. Don't be offended, please!

Uite niste oferte aici.

Speri sa citeasca hotul anuntul si sa ti-l revanda?

Parca au fost interzise anunturile gen comanda / oferta pentru piese usor detasabile. Don't be offended, please!

Uite niste oferte aici.

daca era sa dau "comanda"cum spui tu acolo nu mai trambitam pe forum... nu sunt genul

si daca eleronul meu tine de foame cuiva atunci "Sa fie primit"... ms de oferta oricum

am citit un topic inainte de al posta pe al meu in care un membru vindea unul la 100 de lei , dar din pacate l-a vandut

initial nu mai vroiam ca e foarte mare posibilitatea de a ramane dinnou fara el .. dar fara parca arata mai urat ca niciodata portbagajul

I'll take my chances!

Nu cred ca ai sa gasesti cu mai putin de 140 -150 ron. Poate doar smulse de pe alte masini....

era unul nou .. la 100 ron vindea un tip de pe forum

l-am ratat si pe ala... nu am timp sa stau cat as vrea pe forum ca sigur as gasi

tot timpul ma trezesc dupa cand s-a dat deja :) asta e...

dar o sa ma gandesc bine daca mai iau ca aseara iar au dat ture la masina mea aia de mi l-au furat

plm... nu stiu ce sa le fac?!!!!??!

Edited by 81RSI

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.