Jump to content

Bmw 320i coupe

Razvan Gavan

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Marfa,ce gratare trageam pe la tara cu asta,cred ca o inebuneam in fiecare zi,toate stradutele,bulevardele,zonele limitrofe ale orasului le parcurgeam,chiar si zone neasfaltate,mda....ce sa zic,mi-ar fi prins bine una din asta,dar extact asa cum este asta portocalie sau ce culoare o fi,mi-ar fi placut sa ma dai o tura cu ea,dar asa niste probe practice,nu scartaituri sau ceva de genu.

Marfa,ce gratare trageam pe la tara cu asta,cred ca o inebuneam in fiecare zi,toate stradutele,bulevardele,zonele limitrofe ale orasului le parcurgeam,chiar si zone neasfaltate,mda....ce sa zic,mi-ar fi prins bine una din asta,dar extact asa cum este asta portocalie sau ce culoare o fi,mi-ar fi placut sa ma dai o tura cu ea,dar asa niste probe practice,nu scartaituri sau ceva de genu.

cum apare un coupe intretinut ...cum rasare si bogdy....ce fel de probe practice? cati saci de cartofi incap?cate masini de spalat?sau cate facturi poti plati prin oras?

ne lasi te rog!!!!

Da ce Cristiane masina dupa tine trebuie tinuta de poza si mers cu ea numai pe sosele bine stiute?batrane mie imi place sa ma folosesc de ea,sa-i dau in ''gusa'' fie ca e drum nasol fie ca este bun,nu sa stau sa zic''pe acolo nu o iau ca e drumul naspa'',da si sa platesc facturi,treburi,sa imbine utilul cu placutul,imi place masina lui.

Da ce Cristiane masina dupa tine trebuie tinuta de poza si mers cu ea numai pe sosele bine stiute?batrane mie imi place sa ma folosesc de ea,sa-i dau in ''gusa'' fie ca e drum nasol fie ca este bun,nu sa stau sa zic''pe acolo nu o iau ca e drumul naspa'',da si sa platesc facturi,treburi,sa imbine utilul cu placutul,imi place masina lui.

zi bogdyy , o incingi ?

ai vazut ca nu e asa greu sa faci un compliment unui Coupe?bravo....in sfarsit avem un rezultat in urma terapiei de grup

Pai poate nu mai aveam nevoie de.....terapie daca luam masina de la un om calumea nu de la toate specimenele cu gargauni in capatanile alea ale lor seci,ca daia prefera omu masina noua, sa nu mai dai de toate specimenele(golanii) astea care cica ''modifica'' ei masini,uite masina asta portocalie sau ce culoare o fi,nene arata a masina chiar daca este vechiutza,o masina normala,folositoare banuiesc,arata cum trebuie sa arate o masina,iar eu nu stiu daca voi ajunge sa apreciez o asfel de masina pt. ca asta e ultima de la aceasta marca.

Ce se mai aude omule cu masina,ia mai baga niste poze,numai cand vad pozele imi face o pofta masina asta a ta,si cum se vede asa ''masiva'',robusta,de ce nu o-i fi avut si eu bafta asta,stau si ma gandesc cate e36 am vazut de un singur lucru in era teama,sa nu fie joasa masina,sau sa aibe arcuri rosi,ceva ce tine de sport la suspensie,de ce mi-a fost frica nu am scapat,mi-am amintit de un tip cu un is care vroiam sa-l cumpar,nu stiu cum mi-a trimis poza de mi sa parut ca era joasa,i-am dat telefon si l-am balacarit,''ca sa si-o bage undeva de masina ,sa merga el cu caricatura aia cu suspensie sport'',omu mi-a zis''stai linistit ca are suspensia ei,este inalta o sa-ti trimit poze mai clare si ai sa vezi'',avea dreptate,era inalta,dar.....sotia lui a lovit-o rau inainte sa ma duc sa o iau,asa ca...soarta nu a tinut cu mine in domeniu auto,nu stiu,marca asta mie imi poarta ghinion si de aceia am zis ca asta e ultima mea masina de la bmw....,am niste probleme acum de rezolvat,ca daca aveam o diferenta poate ne intelege-am,ti-o dadeam pe a mea si iti mai dadeam o diferenta acolo de cateva sutici.

Ce se mai aude omule cu masina,ia mai baga niste poze,numai cand vad pozele imi face o pofta masina asta a ta,si cum se vede asa ''masiva'',robusta,de ce nu o-i fi avut si eu bafta asta,stau si ma gandesc cate e36 am vazut de un singur lucru in era teama,sa nu fie joasa masina,sau sa aibe arcuri rosi,ceva ce tine de sport la suspensie,de ce mi-a fost frica nu am scapat,mi-am amintit de un tip cu un is care vroiam sa-l cumpar,nu stiu cum mi-a trimis poza de mi sa parut ca era joasa,i-am dat telefon si l-am balacarit,''ca sa si-o bage undeva de masina ,sa merga el cu caricatura aia cu suspensie sport'',omu mi-a zis''stai linistit ca are suspensia ei,este inalta o sa-ti trimit poze mai clare si ai sa vezi'',avea dreptate,era inalta,dar.....sotia lui a lovit-o rau inainte sa ma duc sa o iau,asa ca...soarta nu a tinut cu mine in domeniu auto,nu stiu,marca asta mie imi poarta ghinion si de aceia am zis ca asta e ultima mea masina de la bmw....,am niste probleme acum de rezolvat,ca daca aveam o diferenta poate ne intelege-am,ti-o dadeam pe a mea si iti mai dadeam o diferenta acolo de cateva sutici.

eu zic sa stai aproape de topicul asta si sa-i ceri si ne de tel lui razvan sa-l suni din cand in cand sa-l intrebi daca nu o vinde, am vazut ca nu tine mai mult de 3-4-5 luni masinile si in acest timp le bibileste si le pune la punct bine de tot..

eu iti urez bafta :)

Kruger,sti ce sila imi este mie de mecanica si complicatii?deci crede-ma nu pot sa-ti descriu, de aceia e bine sa iti ascuti toate simturile cand iei o masina second sa nu ai de tras dupa cu anumite inconveniente,sunt lenes in privinta asta cu mecanica in legatura cu masina,prefer sa fac altceva ce-mi place decat sa stau sa ma rog de mecanici,sa stau cu emotii ca nu se potriveste ceva si izbucnesc,preferam crede-ma sa o dau la schimb si cu diferenta cum e asta a lui si sa-mi fi rezolvat problemele cu ea,are un tip una albastra pe forum pe aici,am inteles ca e modificata,chestii,jante,e una albastru asa cum este cerul,deci daca mi-ar zice maine sa facem schimbul eu ia-si cere diferenta pt. aia,poate sa fi bagat omu in ea 4 mii euro,nu stiu de unde e,e coupe, parca din constanta,e uite coupe ca asta imi doream eu,pt. mine asta era perfecta.

Pai astea care le ai pe masina pe cat sunt?ca sunt frumoase si astea,Io's nu este m3,este un e36 albastru, lasat,cracanat,cu rotile bagate sub aripi,hai gata lasa-ma nu mai ma intreba de masina aia ca nu as dorii asa ceva never si nici nu ma intereseaza,asta portocalie arata a masina.

M-a sunat unul cu jante Borbet pe 17 cu 10j latime sa mi le dea la schimb pe ale mele si sa mai dau eu 200 euro. Asta in conditiile in care ale mele sunt absolut ca noi - nu au julituri, ciobituri sau alte minuni.....iar ale lui erau vai mama lor si cu cauciucuri d-alea care le pui pe marginea la barci ca sa nu loveasca digul cand intra in port.....si in conditiile in care jantele pe 18 sunt mai scumpe ca cele pe 17 deci nu inteleg de unde si pana unde trebuia sa dau eu diferenta....si m-a luat la telefon si cu expresii gen "sunt tipla frate" am mers cu ele in portbagaj ca in rest am unele de tabla cu care dau cercuri.....Sunt satul de tara asta... Edited by Razvan Gavan