Jump to content

toba ´sport´

emy_blue90

Recommended Posts

poluare mai multa (cred)

consum marit

incurca la revizie

consum nu ia mult cred...la revizie vad eu o atentie una alta :) i.am pus azi toba..suna frumos

are sa te opreasca in trafic ''the police'' si o sa iti ia certificatul plus amenda corespunzatoare. atentia ta nu prea mai merge in cazul asta :) , mai pot sa iti zgarie si vecinii masina daca nu ii lasi sa doarma in liniste vruummm :twoup:

poluare mai multa (cred)

consum marit

incurca la revizie

consum nu ia mult cred...la revizie vad eu o atentie una alta :) i.am pus azi toba..suna frumos

are sa te opreasca in trafic ''the police'' si o sa iti ia certificatul plus amenda corespunzatoare. atentia ta nu prea mai merge in cazul asta :twoup: , mai pot sa iti zgarie si vecinii masina daca nu ii lasi sa doarma in liniste vruummm :(

sunt in spania si nu ia certificatul aici,da numai amenda,iar vecinii sunt obisnuiti ca nu as fi primu de la care le trepideaza geamurile cand trec pe strada :)

vezi k amenda pt xenon este 150E

pt jante 150E daca nu sunt cele trecute in talon

pt toba......................nu am idee

ptr geamuri negre pe fata e 300 de euro,jentile le am omologate,iar ptr xenon nu iti zic nimic dak nu ai xenon puternic ca sa ii orbesti pe ei :) pt filtru sport si toba nush..

nu are ce sa ti se strice

poluare mai multa (cred)

consum marit

incurca la revizie

daca o dam pe poluare, hai sa ne luam toti prius :), iar astia cu e36 nu ar avea voie nici sa le dea cheie. nu mia fiti ipocriti.

consum mai mare cu o.05 % ,....in cinci ani economisesti de o paine

la revizie sigur nu incurca, poate ai vrut sa zici la itp, dar daca e doar finala, nu va face prea mult zgomot, si i se rupe aluia de la itp ca ai tu toba sport

fa-ti damblaua , daca iti place zgomotul. eu mi-am pus toba stock in loc de sport, ca nu suport.

nu are ce sa ti se strice

poluare mai multa (cred)

consum marit

incurca la revizie

daca o dam pe poluare, hai sa ne luam toti prius :), iar astia cu e36 nu ar avea voie nici sa le dea cheie. nu mia fiti ipocriti.

consum mai mare cu o.05 % ,....in cinci ani economisesti de o paine

la revizie sigur nu incurca, poate ai vrut sa zici la itp, dar daca e doar finala, nu va face prea mult zgomot, si i se rupe aluia de la itp ca ai tu toba sport

fa-ti damblaua , daca iti place zgomotul. eu mi-am pus toba stock in loc de sport, ca nu suport.

am puso deja :) urla ea cva da nu exagerat,e bn oricum