Jump to content
Intalnire BMW Club 2025 ×

sunt originale jantele astea?

stef29

Recommended Posts

salutari tuturor.. as vrea sa iau jantele astea: http://forum.4tuning.ro/459-jante-anvelope...me-runflat.html sunt originale? are idee cineva? nu pot fi replici chiar daca sunt stantate bmw? lasand la o parte faptul ca nu sunt alpina si sunt style 32, dupa cum apar pe realoem, ma intereseaza daca sunt originale, chiar daca sunt style 32 si nu sunt alpina. dupa codul stantat pe ele, care se vede in poza a doua, apare pe realoem ca ar fi et47-fata si et50-spate parca, iar omul zice ca sunt et35. nu e ceva putred la mijloc? daca ar fi sa fie et35, ar merge fara probleme pe e46? nu ar atinge la aripile spate? eu am avut pe alte jante pe 17 tot cu et35 gume 235/45/17 si imi atingeau putin pe spate la esterior si am fost nevoit sa pun 225/45 sa nu mai fie probleme. va rog dati-va cu parerea cei care cunosc aspectul mai bine ca mine. varerile voastre mi-ar fi de ajutor. multumesc. Edited by stef29

Nu sunt nici o replica. Jantele sunt Style 32 originale !!

Se vede in poza a doua ca ET la janta respectiva e 50, scrie pe ea IS50, ala e ETul. Probabil e cea de pe spate. Nu sunt ET35.

Se potrivesc.

ET care trebuie pentru E46 la jantele astea, e 47 fata si 50 spate. Vezi si pe felgenkatalog.auto-treff.com

Edited by Piovra

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.