Jump to content

Vand SISTEM 2DIN Dedicat BMW E46 - Navi, TV, Touch, DVD, Bluetooth, iPod etc

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Daca ai vorbit cu una cathy de la ei cred ca e prematur sa spui ca ti-a dat exclusiviate pe RO.

Din nov-dec anul trecut ĂŽi tot cer niÂşte date tehnice despre aparat Âşi o scalda.

Ultima data a zis ca ma anunta cand au prima unitate facuta si-mi trimite o poza din spate.

Referitor la pret ĂŽn februarie pretul de baza era calculat la 450 dolari pana la 550 dolari la o varianta cu alte

opĂžiuni. Pentru reducerea taxelor ei chiar au propus sĂŁ ĂŽmi treaca pretul de 45 de dolari pe bucata pe documentele de expeditie. Oricum bafta. eu unul m-am lasat pagubaÂş cu importul. Si chiar aveam mai mulĂži clienĂži interesaĂži la service.

Apropo: de la 10 buc. comandate poĂži vorbi cu alta tipa care poate sa faca discount cu condiĂžia ca urmĂŁtoarea comanda sa fie de aceeasi valoare.

Cat despre montaj nu se poate face vreun comentariu deoarece pe unele site-uri (alibaba.com parca) modelul este prezentat 2DIN.

Daca ai vorbit cu una cathy de la ei cred ca e prematur sa spui ca ti-a dat exclusiviate pe RO.

Din nov-dec anul trecut ĂŽi tot cer niÂşte date tehnice despre aparat Âşi o scalda.

Ultima data a zis ca ma anunta cand au prima unitate facuta si-mi trimite o poza din spate.

Referitor la pret ĂŽn februarie pretul de baza era calculat la 450 dolari pana la 550 dolari la o varianta cu alte

opĂžiuni. Pentru reducerea taxelor ei chiar au propus sĂŁ ĂŽmi treaca pretul de 45 de dolari pe bucata pe documentele de expeditie. Oricum bafta. eu unul m-am lasat pagubaÂş cu importul. Si chiar aveam mai mulĂži clienĂži interesaĂži la service.

Apropo: de la 10 buc. comandate poĂži vorbi cu alta tipa care poate sa faca discount cu condiĂžia ca urmĂŁtoarea comanda sa fie de aceeasi valoare.

Cat despre montaj nu se poate face vreun comentariu deoarece pe unele site-uri (alibaba.com parca) modelul este prezentat 2DIN.

Daca vrei sa vezi , am poze puse pe site poze reale si din spate si lateral.

Produsul o sa fie disponibil din 15 mai.

Poze cu produsul.

post-13526-1272447557_thumb.jpg

post-13526-1272447565_thumb.jpg

post-13526-1272447571_thumb.jpg

post-13526-1272447580_thumb.jpg

dupa cum se vede, inca nu ai citit ca:

7. Initiatorul topicului poate da un singur UP la 7 zile de la ultima sa postare. Nu se admit UP-uri date mai repede de 7 zile de la ultima postare sau UP-uri date de catre alta persoana decat initiatorul topicului. Exceptia UP-ul la 7 zile va fi permis doar atunci cand initiatorul doreste sa scada 10% din pret. Daca se da UP inainte de cele 7 zile topicul va fi inchis 10 zile. Sunt considerate UP-uri si actualizarile de stocuri, noi produse, sau postarea de poze in intervalul celor 7 zile. Din acest motiv, topicurile trebuie sa contina cat mai multe informatii inca de la deschiderea lor.

din acest motiv sunt nevoit sa iti inchid topicul pt 10 zile... iar pentru ca subiectul este interesant o sa primesti doar o perioada de sanctiune read-only

oricum, pana vine marfa, trece... :twoup:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
salut,sunt din craiova si ma bucur ca a mai aparut cineva cu asa ceva,chiar as vrea sa vad un ''live''ai ceva pe stoc,ca luna asta vroiam sa-mi montez si eu o navi.mersi si multa bafta iti doresc

inca nu am pe stoc . da-mi un mail si te anunt . luna asta o sa primesc.

colegu,mai primesti navi,ca sunt aici la 2pasi,vin imediat.

am curaj sa fac pariu ca prima navigatie montata va fi la mine,cand o sa primesti...

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.