Jump to content

dynavin montat ..

Recommended Posts

buna la toata lumea,am reusit sa montez singur dynavin,este foarte usor de montat,aparatul este super bun,se aude perfect,doar o singura problema este la el,ce nu imi place si ma deranjeaza,cand bate lumina ziua in el,nu prea se vede bine,dar am sa schimb folia pe luneta spate,am sa pun una mai inchisa si cred ca o sa fie ok,si o sa se vada bine,pot sa va ajut daca vreti sa il montati voi,este foarte usor de montat,va pun si nicte poze sa vedeti..

post-32028-1270464379_thumb.jpg

post-32028-1270464541_thumb.jpg

stai linistit ca nu ma supar,fiecare cu gusturile lui,mie imi place ,pentru ca ,nu am mai vazut culoarea asta si modelul asta la nici un bmw,toate sunt negre argitiu,sau maro,si nu imi place deloc culorile alea.

ma i sunt altele de facut la ea,nu maciulica aia,,de doar aia ar fi problema ar fi bine,dar aici era vob de dynavin,nu de maciulica aia :) :) :twoup:

post-32028-1270466113_thumb.jpg

vream sa ajut,pe cei ce vor sa monteze singuri dynavin,pentru ca eu nu am gasit pe nimeni aici pe seit care sa ma ajute,sau poate ca nu otr avut bunavointa in ei sa ma ajute,am deschis topicul asta,cu gandul ca sunt colegi care vor sal monteze ei singur,,si vream sa ajut cum se monteaza,pentru ca este usor de montat cand sti si ai mai facut,dar daca nu sti si nu ai mai facut este tare greu..

vream sa ajut,pe cei ce vor sa monteze singuri dynavin,pentru ca eu nu am gasit pe nimeni aici pe seit care sa ma ajute,sau poate ca nu otr avut bunavointa in ei sa ma ajute,am deschis topicul asta,cu gandul ca sunt colegi care vor sal monteze ei singur,,si vream sa ajut cum se monteaza,pentru ca este usor de montat cand sti si ai mai facut,dar daca nu sti si nu ai mai facut este tare greu..

da se simte,fuctioneaza..

este foarte bun aparatul,se aude super clar si tare,se aude mult mai bine ca cu cel original al masini,doar problema asta o are ca nu se vede bine cand este lumina,dar cred ca se rezolva problema daca pun folie mai inchisa pe luneta spate.in rest eu sunt foarte multumit de el,se potriveste totul la fix...

Nu prea se pupa volanul+ceasuri cu trimurile alea. :(

In rest foarte misto interiorul.

as fi curios ce mai sfatui sa pun ?ce ceasuri ce volan ce trimuri?chiar sunt curios ce gusturi ai?

Nu prea se pupa volanul+ceasuri cu trimurile alea. :D

In rest foarte misto interiorul.

as fi curios ce mai sfatui sa pun ?ce ceasuri ce volan ce trimuri?chiar sunt curios ce gusturi ai?

sigur ma imi spui sa le inbrqac in carbon,cum are toata taranimea din rom,,asa vezi romanul pe afara,,chiar daca nu are numar de romania pe masina,,dar iti dai seama ca este roman daca te uiti in interiorul maini,,ca vezi inbracat in carbon tot :) :) :twoup:

Ai legat bine firele in spate la aparat?

Trebuie sa ai un fir pentru DIMMER, ala se leaga in bord la lumini.

Ziua o sa ai contrast mare la aparat, iar cand aprinzi pozitiile/farurile, contrastul din player se reduce la jumatate.

Cred ca ai legat firul de la DIMMER in alta parte si a ramas permanent alimentat la 12 volti, din acest motiv nu se vede bine ziua in lumina puternica, bafta.

eu zic sa ma lasati in pace cu faza ca nu va place maciuca si ceasurile si faze de astea,,eu nu am intrat aici sa va arat voua masina,si sa va placa voua,,am spus, fiecare cu gusturile lui,eu am deschis topicul asta pt dynavin ,sa pot ajuta sa il monteze cineva daca vrea,,si voi nu vorbiti altceva decat de maciuca,si ca nu va place cesurile volanul,si ce nu va mai place,sincer chiar nu inteleg mentalitatea asta,adica mergi la magazin ca vrei sa cumperi un televizor,dar tu te uiti la aspirator :) :) chiar asa de inmaturi sunteti?eu scriu una,voi vorbiti de altceva,si imi spuneti altceva,ce nici macar nu vam intrebat,scrie clar titlul topicului......scrie clar , :twoup: dynavin montat,nu scire va place interiorul masini mele..................

Ai legat bine firele in spate la aparat?

Trebuie sa ai un fir pentru DIMMER, ala se leaga in bord la lumini.

Ziua o sa ai contrast mare la aparat, iar cand aprinzi pozitiile/farurile, contrastul din player se reduce la jumatate.

Cred ca ai legat firul de la DIMMER in alta parte si a ramas permanent alimentat la 12 volti, din acest motiv nu se vede bine ziua in lumina puternica, bafta.

asta nu am stiut,care este firul ala pt dimmer?si unde trebuie legat in bord?sigur ai dreptate,pt ca cand dau drumul la lumini,parca este mai slab contrastul se vede ca se inchide la culoare monitorul,spunemi explicami te rog,care este firul,si cum trebe sal leg in bord?

As fi vrut sa spun si eu ceva legat de aruncatul privirii intr-o masina si datul cu parerea daca soferul e taran din romania... dar mai bine ma abtin.

Totusi, nu pot sa nu intreb:

Care este ideea cu mataniile atarnate de oglinda retrovizoare ?

Ce problema as avea eu cu unitatiile astea. Spre exemplu, unitatea care va fii disponibila pentru E39. La E46 computerul de bord este doar la ceasuri, insa la E39, computerul de bord se poate regla numai si numai din butoanele de la cd player sau din display-ul mare original. Practic la ceasuri nu mai poti decat sa treci de la o informatie la alta, nu mai poti de exemplu sa resetezi consumul sau sa reglezi ceasul. Ce naiba faci in cazul asta, exista si un adaptor ceva ca pe unitatea asta dynavin sa poata fi afisat si computerul de bord asa cum este si pe displayul de navi original?

• 3 weeks later...

Foarte fain ....cat te-a ajuns jucaria? Ai cumparat alta consola pentru ca sa muti panoul de la clima?

Masina e OK! Ba chiar prea dotata, poate din cauza asta tot incearca unii sa gaseasca si defecte :)

Edited by ionatan

Foarte fain ....cat te-a ajuns jucaria? Ai cumparat alta consola pentru ca sa muti panoul de la clima?

Masina e OK! Ba chiar prea dotata, poate din cauza asta tot incearca unii sa gaseasca si defecte :)

ma costat 650 eu aparatul,si am ma i dat pe 2 camere 80 de eu,asta a fost tot,aaaaaa pai fiecare este cu gusturile lui,,chiar nu ma intereseaza ce spun altii de masina daca le place sau nu,inportatnt este mie sam i placa...

post-32028-1271866315_thumb.jpg

post-32028-1271866396_thumb.jpg

post-32028-1271866455_thumb.jpg

ai montat 2 camere ? unde le-ai integrat , pune ceva poze cu locatia lor

da 2 am montat,una in fata,cu inflarosu,si una normqala pe spate,dar pe cea de pe fata am sai schimb locul,ca nu imi place acolo ca se vede aiureaq.

Masina e OK! Ba chiar prea dotata, poate din cauza asta tot incearca unii sa gaseasca si defecte :(

[/da ,a trebuit sa cumpar alta rama,ca sa mut klima mai jos,si am scos si telefonul,si am cumparat o consola cu perdeluta,si am bagatao in locul telefonului,si becul din scrumiera din spate lam bagat in consola acea care am puso,si se vede ok si noaptea in consola aia cu perdeluta,si este si folositoare,ca tel oricum nu il foloseam,si pt 36 de eu cat am dat pe consola chiar era pacat sa nu o pun.

vineri imi vin jentile,baracuda voltec t6 real chrom pe 18,si cred ca am terminat un timp cu ea. :) :) :twoup:

post-32028-1271866756_thumb.jpg

post-32028-1271867106_thumb.jpg

post-32028-1271867125_thumb.jpg

post-32028-1271867143_thumb.jpg

eu am ornamentele interioare imbracate in folie de carbon si ara chiar foarte bine se asorteaza foarte bine cu interiorul. tu inainte sa afirmi ca posesorii de bmw care au carbon prin masina sunt tarani ar trebui sa :

1. inveti limba romana inainte sa scrii pe un forum public

2. sa vezi tiganiile din masina ta, care nu sunt taranisme sunt mai mult de atat, sunt tiganisme.....

M3 wanna be from TheFlintstone's

PS: stiai ca ciorile sunt atrase de tot ce straluceste? ( aur, crom, nichel.............etc)

si legat de Dynavin: nu esti primul de pe forum care a montat asa ceva si sunt destui colegi care puteau sa te ajute si care au pus aici pe forum ghiduri complete despre cum se monteaza aceasta unitate, dar probabil ca se mai uita si la om, nu ajuta chiar pe oricine. Daca tu te ai gandit ca aici e locul unde sa vii sa faci pe desteptul, te ai inselat si colegii ti au demonstrat lucrul asta! Vezi gunoaia din ochiul tau inainte sa o cauti pe cea din ochii altora!

Edited by T0M

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.