Jump to content

Bmw 320- E46 - 136cp

sorglro

Recommended Posts

Este primul Bmw pe care il am pana acum ,sunt incantat de el , este un e46 din 98/09 ,204000km... are tot ce am nevoie : clima , abs , geamuri electrice si ar mai fi cateva care nu.mi vin in minte la descriere ...

iata cateva poze cu el ...

orice parere pro si contra este bine venita

salutare ...

un pret final ar fi undeva la 4600euro ...

asta e primu lucru care te intreaba un om cat ai dat pe ea ..:)) eu fac parte din categoria care nu intreaba din prima 'cat ai dat pe ea' :)

salutare..

arata foarte bine,intretinuta,o masina frumoasa in mare.

nu pot decat sa va doresc multi KM impreuna,fara incidente.

de bagat bani in ea o sa bagi tu,usor usor.

ma refer ca o sa vrei un packet M,un interior frumos si se mai gasesc ele pe parcurs.

la bagat bani sa stii ca nu m-am referit la piese sau altele,doar asa pt a o face cat mai frumoasa

eu stiu din propria experienta,pt ca am luato troaca cum se zice si am aduso undeva aproape de full

:)

Va multumesc baieti ptr urari ... thanks sharpe ... n.am mai jucat demult ...

referitor la 'maciuca' de la schimbator o sa caut una la dezmembrari cu tot cu husa de piele ca e cam ciufulita ...

bani stiu ca o sa bag in ea o sa o fac pe gustul meu , urmeaza o folie ... si ceva xenoane ... + sa.mi mai fac inca o cheie :)

• 2 weeks later...

am cumparat grila spate model cu senzori,dar nu am senzorii la ea , vreau sa va intreb daca se potrivesc cei din comert , ms si as vrea sa va mai intreb daca a vopsit cineva pana acum trimurile alea ... 'mahon' vreau sa le fac negru sau alta culoare...

salut , o zi buna .

masina nu e vopsita, am fost la un pr care are service si a verificato cu aparatu ala care vezi cat la % are chit pe ea ....

stiu nici mie nu.mi place schimbatorul o sa.l schimb cat de curand .. iar trimurile vroiam sa le imbrac intr.o folie de carbon 3d ...

cat despre mecanica ...are totul schimbat , discuri fata - spate , bucsi , placute frana , absolut tot , la gropi se aude infundat ...

iar pozele astea am umblat eu putin la ele si le.am mai dat putin luciu poate din cauza asta :twoup:

o zi buna

De ce toata lumea are impresia ca daca o masina arata bine trebuie sa fie revopsita? Exista si oameni care au grija de masini... in plus nu prea vad cum ai putea sa-ti dai seama din poze de acest lucru....

mi se pare imposibil la 200k km sa nu ai urme de pietricele pe bara, aripi si capota oricat de mult ai avea grija de masina. la mine au aparut dupa primii 50 mii km. luciul la o masina de 10 ani cu vopsea originala nu mai arata asa decat daca are tratament complet (polish si ceara), este drept ca in poze poate arata altfel fata de realitate. oricum arata mai bine decat multe altele ceea ce o face o afacere buna.

chiar frumoasa doar doua lucruri de reprosat avand in vedere ca ai zis ca si parerile contra sunt binevenite :twoup: bandourile de mahon sunt niste ornamente care nu dau prea bine pe o masina mai sport sa zic asa.si nuca de la schimbator nu se incadreaza nicicum in decor.in rest e chiar reusita masina din celelalte puncte de vedere.mult noroc si fara incidente...

chiar frumoasa doar doua lucruri de reprosat avand in vedere ca ai zis ca si parerile contra sunt binevenite :twoup: bandourile de mahon sunt niste ornamente care nu dau prea bine pe o masina mai sport sa zic asa.si nuca de la schimbator nu se incadreaza nicicum in decor.in rest e chiar reusita masina din celelalte puncte de vedere.mult noroc si fara incidente...

Mie trimurile de lemn mi se par cele mai deosebite.Iar seria 3 nu e o masina exclusiv sport.Si de fapt de unde pana unde niste trimuri de mahon nu dau bine la o masina sport ?Plus ca sunt mai scumpe decat celelalte trimuri iar realizarea lor e un proces destul de complex.

Mie trimurile de lemn mi se par cele mai deosebite.

La masina pe care ai avut-o tu crtir, da.. adica pachet business + chrome line + tapiterie si mocheta bej. Ii ofera un pic de stil in plus. Altfel, mi se pare un pic fortata nota.. usor nelalocul lor. Iar daca trimurile de pe masina asta mai merg, nuca de schimbator nu-si are locul acolo.. dupa mine. In rest, frumoasa, sa te bucuri de ea!

va multumesc , am spus doar ca o sa schimb trimurile si nuca de la schimbator , dar momentan nu e randul lor acum :twoup: , am timp si de ele

da are unele zgarieruri si urme de pietricele sarite , dar in rest se prezinta bine la capitolul vopsea ,

o seara buna va doresc .

Chiar daca ar fi fost vopsita, la cum arata probabil ca au vopsit-o foarte bine. Nu inseamna neaparat ca a avut accident.

Si la masina mea multa lume a zis ca e revopsita desi are urme de pietricele, dar sunt foarte mici. Daca a mea a fost revopsita consider ca a fost facuta o treaba foarte buna pentru ca s-au "straduit" sa puna si badge-ul cu 316i exact ca in fabrica(am verificat pozitionarea badge-lui dupa informatiile din TIS, unde este specificata pozitionarea acestuia la nivel de "mm") ceea ce inseamna ca au fost profesionisti si nu au vopsit-o in cine stie in ce conditii.

• 2 months later...

poze noi cu masina ....

cam astea sunt ,la interior am pus nuca BMW originala, + trim.uri gri mat ...

masina o aveam de vazanre ...dar nu o mai dau .. :twoup:

salutare ..